SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

ADANA OTELLERİ – ACCOR HOTELS

Yayınlanma:
ABONE OL

Adana ili Türkiye’de iş veya tatil amacıyla hem yerli hem de yabancı turistler tarafından sıklıkla ziyaret ediliyor. Kültürel değerleri, coğrafi güzellikleri ve Anadolu misafirperverliği ile samimi, sıcak bir kent olarak gün geçtikçe daha da değer kazanıyor.

En önemli merkez ilçelerden biri olan Seyhan, gelişmiş ekonomisi ve çok kültürlü nüfusuyla dikkat çekiyor. Seyhan Nehri’nin batı yakasına kurulmuş olan ilçede tarihi ve kültürel geziler yapabilirsiniz. Seyahatinizin en önemli unsuru olan konaklama için Adana otelleri arasında tereddüt etmeden tercih edebileceğiniz ekonomik otel alternatiflerini değerlendirebilirsiniz.

Dünya gezginlerinin favorisi Accor Hotels zincirine dahil olan İbis Adana, merkezi konumuyla şehrin her yerine kolayca ulaşım imkânı sağlıyor. Adana Şakirpaşa Havalimanı’na ve Adana Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne 10 dakika mesafede yer alıyor. Rahatlığı ve güvenliği ön plânda tutan İbis Otel, misafirlerinin konforu için gereken her ayrıntıyı titizlikle sunuyor. Odaların hepsinde klima, uydu yayınlı LCD televizyon, emanet kasası, 24 saat sıcak su, saç kurutma makinesi, çalışma masası gibi temel ihtiyaçlar yanında kahve veya çay yapabilme olanağı bulunuyor. Huzurlu bir uykunun ardından açık büfe kahvaltı ile güne harika bir başlangıç yapabilirsiniz. Zengin Adana mutfağının eşsiz lezzetlerini barındıran modern dekorlu restoranda, damak tadınıza uygun yemekler ile ziyafetin tadına varabilirsiniz.

Çağdaş teknolojilerle donatılmış olan çok amaçlı toplantı salonlarını kullanarak çeşitli organizasyonları gerçekleştirebilir, günün stresini lobi barda keyifle atabilirsiniz. Ücretsiz Wi-Fi hizmeti, 7/24 kablosuz bağlantı erişimine izin veriyor. Misafirleri için her geçen gün daha konforlu bir alan yaratmak isteyen İbis Otel, hareket konusunda kısıtlı imkanı olan kişilerin araçları için erişilebilir ve işlevsel ortamlar yaratıyor. Günün her saati daima hizmette olan resepsiyon, otopark, güvenlik, temizlik ve servis dinamikleriyle kusursuz konaklama deneyimi hedefleniyor. Operatör uyandırma servisi ve ayakkabı cilalama makinesi, bebek yatağı gibi ince ayrıntılara yer veriliyor.

Odalarda yer alan sesli duman alarmları, acil durumlarda devreye giren yağmurlama sistemi, acil durum yönlendirme bilgileri ile misafirlerin can ve mal güvenliğini arttırabilmek adına tüm tedbirler alınıyor. Sigara içmeyenler için özel odalar bulunuyor ve tercihe göre bu odalarda kalınabiliyor. Bina lokasyonundaki alan içerisinde bulunan alışveriş ve kültür merkezleri, parklar ve stadyum gibi yerler, gezi plânınızı renklendiriyor. İbis Otel’de konaklarken tarihi saat kulesini, Tepebağ Höyüğü’nü, Seyhan Barajı’nı, Taş Köprü’yü, Sevgi Adası’nı, Bebekli (Saint Paul) Kilisesi’ni ve birçok tarihi camiyi gezebilirsiniz. Konaklama süreniz müsade ediyorsa, Adana Sinema Müzesi’ni, Adana Arkeoloji Müzesi’ni ve Tarihi Gön Hanı’nı da görebilirsiniz. Ülkemizin en önemli turist noktalarından olan hamamlar, Adana’da da sıklıkla karşınıza çıkıyor. Seyhan ilçe sınırları içerisinde iki tarihi mekân dikkat çekiyor. Büyük Saat Kulesi’nin karşısında bulunan Çarşı Hamamı, 1529 yılından beri ayakta ve günün bir yarısı erkeklere diğer yarısı da kadınlara hizmet veriyor. Irmak Hamamı ise Hükümet Konağı çevresinde bulabileceğiniz tarihin en eski hamamlarından biri.

Hasan Ağa Cami ile Ortadoğu’nun en büyük camisi unvanına sahip olan Merkez Sabancı Cami, Seyhan’a gelindiğinde en çok ziyaret edilen yerler arasındadır. Muhteşem manzarası ve mistik havasıyla yerli yabancı birçok kişiyi ağırlayan yerlerden biri de Çoban Dede Türbesi ve Çoban Dede Parkı’dır. Seyahat plânı yaparken ilçenin diğer güzellikleriyle ilgili yönlendirmeler için resepsiyon görevlilerinden de bilgi alabilirsiniz. Accor Hotels sayfalarında İbis Adana Otel için Online Check-In yapabilir, daha önce otelde konaklamış olan misafirlerin gerçek görüşlerini yansıtan yorumları ve değerlendirme puanlarını okuyabilirsiniz.

İlgili Haberler

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde QUA Granite Gücü!

Üstün desen ve renk teknolojisiyle doğanın tüm canlılığını mekanlara taşıyan, Türkiye’nin en büyük teknik granit üreticisi QUA Granite, her zevke ve ihtiyaca hitap eden geniş ürün yelpazesinde yer alan teknik granit serileri ile kentsel dönüşüm projelerine QUA imzası atmaya devam ediyor. Adımlarını hızlandırarak, her geçen gün daha büyük hedeflere ulaşma çabasını sürdüren QUA Granite, doğallık […]

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]