SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

A Milli Futbol Takımımız, bugün İzlanda ile karşılaşacak

Yayınlanma:
ABONE OL

A Milli Futbol Takımımız, bugün 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’ndeki rakibi İzlanda ile saat 20.00’da karşı karşıya geliyor. Türk Telekom’da alacağımız bir puan bizi Avrupa Şampiyonası’na götürecek.

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 9. maçında bugün saat 20.00’de Türk Telekom Stadyumu’nda İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Grupta Milliler, geride kalan 8 maçta aldığı 6 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik sonucunda topladığı 19 puanla lider durumda bulunuyor. İzlanda ise 5 galibiyet, 3 mağlubiyetle aldığı 15 puanla 3. sırada yer alıyor.

Millilerin 577. maçı

A Milli Futbol Takımı, Arnavutluk karşılaşması ile birlikte 577. kez sahaya çıkacak. Milliler, 96 yıllık tarihinde 305’i resmi, 271’i özel 576 maçta, 1’i hükmen olmak üzere 220 galibiyet alırken, 222 kez rakiplerine mağlup oldu. 134 mücadelede ise berabere kaldı. Geride kalan müsabakalarda 761 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde 823 gole engel olmadı.

13. randevu

Milli Takım, İzlanda ile bugüne kadar 12 kez karşılaştı. 11’i resmi, 1’i özel olmak üzere oynanan karşılaşmalarda ay-yıldızlılar, rakibini 2 kez mağlup etti. 8 kez İzlanda’ya mağlup olan Milliler, 2 kez de berabere kaldı. İki takım arasında son olarak H Grubu’nun dördüncü maçında 11 Haziran’da oynanan müsabakayı Türkiye 2-1 kaybetmişti.

Şenol Güneş’in 61. milli heyecanı

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, ay-yıldızlı takım ile bugüne kadar 60 karşılaşmada görev yaptı. Söz konusu müsabakalarda Güneş’in öğrencileri 31 kez galibiyet sevinci yaşarken, 14 beraberlik ve 15 mağlubiyet aldı. Türkiye, Güneş yönetiminde 92 gol atarken, kalesinde 54 gol gördü.

Düdük, Anthony Taylor’da

Türkiye – İzlanda karşılaşmasını İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Anthony Taylor yönetecek. Taylor’ın yardımcılıklarını Gary Beswick ve Adam Nunn yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Stuart Attwell olacak.

İlgili Haberler

Genel
18 Mart 2024
Migros indirimleri SIRA SIRA dizdi! 9 GÜN SÜRECEK dev kampanya

Migros’tan 9 gün sürecek dev indirim kampanyası geldi. Her şey yüzde 40 indirimde… Migros, müşterilerinin Ramazan ayını daha ekonomik geçirebilmesi için bir dizi indirim kampanyası başlattı. Haftalık indirimlerin yanı sıra, mart ayı sonuna kadar sürecek olan özel indirimlerle dikkat çeken Migros, pek çok üründe yüzde 40’a varan indirimler sunuyor. İşte 27 Mart’a kadar devam edecek […]

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]

Spor
18 Mart 2024
FIFA Başkanı Infantino, Trabzonspor-Fenerbahçe Maçındaki Olayları Kınadı

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Gianni Infantino, Trendyol Süper Lig’deki Trabzonspor-Fenerbahçe maçında meydana gelen olaylar hakkında sert bir açıklama yaptı. Infantino, maç sonrası yaşananlarla ilgili, bu tür şiddetin futbol dünyasında yerinin olmadığını vurguladı. FUTBOLUN BARIŞÇIL RUHUNA AYKIRI ŞİDDET OLAYLARI FIFA Başkanı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından yaşanan şiddet olayları, futbolun barış […]

Spor
18 Mart 2024
Trabzon’da maç sonu kıyamet koptu! Tekmeler, yumruklar havada uçuştu

Trabzon’da Futbol Heyecanı Tansiyonu Yükseltti: Fenerbahçe’nin Zafer Sevinci Kargaşaya Neden Oldu. Trabzon’da yaşanan Süper Lig heyecanı, maç sonrası sahne olan olaylarla gündeme damga vurdu. Fenerbahçe’nin, Trabzonspor’u 3-2 yenerek elde ettiği galibiyetin ardından yaşananlar, futbol tutkusunun ne denli yüksek olduğunu bir kez daha gösterdi. MAÇ SONRASI TANSİYON YÜKSELDİ Fenerbahçe’nin, zorlu Trabzon deplasmanından 3 puanla ayrılmasının ardından […]