SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

En Popüler iPhone Modelleri: 2019’un En Çok Satanları

Yayınlanma:
ABONE OL

Ocak 2007 yılında hayatımıza giriş yapan iPhone telefon sektöründe pek çok yeniliğe imza attı. Kurulduğu günden itibaren yoğun ilgi gören Apple her sezon farklı özelliklere sahip modelleri kullanıcıların beğenisine sunuyor. 12 yıllık akıllı telefon üretim hayatında birbirinden değişik serileri tasarlayan Apple kullanıcılardan tam not almayı başarıyor. iPhone modelleri çıktığı ilk günden bu yana alanında öncü özellikleri ve tasarımlarıyla kullanıcıları tarafından takip ediliyor. Siz de telefonunuzu yenilerken bir Apple ürünü tercih etmek istiyorsanız, geçen yılın en çok tercih edilen iPhone modellerini inceleyebilirsiniz. 2019’un en çok tercih edilen iPhone’larını sizler için derledik.

Apple iPhone 8 ile Rahat Kullanım

Tanıtıldığı günden itibaren büyük beğeni toplayan iPhone 8 Plus oldukça yüksek teknik özelliklere sahip. 64 GB dahili hafızası ve 3 GB RAM kapasitesiyle uygulamalarda yaşanan donma sorununa kökten çözüm getiriyor. Farklı renk seçenekleriyle modeller oldukça geniş bir kitleye hitap ediyor. 5.5 inç ekran boyutu video seyirlerinde geniş ekran keyfini yaşamanızı sağlıyor. iOS 11 işletim sisteminin yanı sıra hızlı şarj özelliğiyle göz dolduran model ergonomik tasarımıyla kullanıcılara kolaylık sunuyor. Estetik duruşu ve hafif yapısı taşınabilirlik açısından da ekstra rahatlık sağlıyor. Kamera fonksiyonları ve yüksek kamera çözünürlüğü oldukça doğal fotoğraflar çekmenize yardımcı oluyor. Parmak izi okuyucu özelliği sayesinde uzun şifreler girmenize gerek kalmadan tuş kilidini açabiliyorsunuz. Kaliteli ve dayanıklı ekran camı olası darbelere karşı da korumalı. Yüksek performanslı çekirdekleri pek çok uygulamayı kolay bir şekilde çalıştırıyor. iPhone fiyatları modellerin sahip olduğu teknik özellikler ve görünümlerine göre farklılık gösterebiliyor.

Apple iPhone XR Ayrıcalıkları

iPhone XR Apple’ın yoğun ilgi gören modelleri arasında yer alıyor. LCD ekran tasarımıyla videoları oldukça kaliteli bir şekilde izleyebiliyorsunuz. Ekran kısmının tüm köşelerine uzanan arka aydınlatmaları seyir sırasında kullanıcıları adeta büyülüyor. Özel olarak dizayn edilen ön camı toza ve suya karşı ekstra dayanıklılık sergiliyor. iPhone XR’ı su altında 30 dakikaya kadar 1 metre kadar derinlikte rahatlıkla kullanabilirsiniz. Üstelik telefon, kahve ya da çay gibi sıvılara karşı da kendini koruyor. Arka kapağı tamamen camdan tasarlanan bu model kablosuz şarj özelliğine de sahip. Yüksek pil gücü gün içerisinde kesintisiz kullanım olanağı sunuyor. Neural Engine çip teknolojisi bütün uygulamaları donma ya da kasma sorunu olmadan kullanma şansı veriyor. 12 mp arka kamerası sayesinde  oldukça net fotoğraflar çekebilirsiniz. Yüz algılama özelliği özellikle portre çekimlerinde farkını ortaya koyuyor. İnce tasarımı ve hafif yapısı gün içerisinde kolay taşıma imkanı sunuyor. Ayrıca ergonomik dizaynı ürünü kolay kavramanıza yardımcı oluyor. Hafif dokunuşlarda dahi hareketi algılayan üstün dokunmatiğiyle cihazı rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Dev Ekranlı Apple iPhone XS Max

2019 yılının en çok satan çeşitler arasında yer alan iPhone XS Max modeli üstün teknolojik özellikleriyle bir telefondan bütün beklentilerinizi karşılayacak nitelikte. Özel OLED ekran tasarımı bütün renkleri istenen canlılıkta görmenizi sağlıyor. Toza ve suya karşı ekstra dayanıklılık sergileyen cam tasarımı kullanıcılar tarafından büyük beğeni topluyor. Farklı renk seçenekleriyle oldukça geniş bir kitleye hitap eden XS Max modeli üretildiği günden itibaren yoğun ilgi görüyor. Yüz tanıma sensörü sayesinde bir bakışınızla telefonda istediğiniz pek çok uygulamaya erişebilirsiniz. 512 GB’a kadar ulaşan hafıza kullanıcıların beğendiği özellikler arasında yer alıyor. Çift sim kart özelliği tek telefonda iş hayatınızı da yönetmenize imkan tanıyor. Yüksek pil kapasitesi gün içerisinde kesintisiz kullanım olanağı sağlıyor. Çift yönlü kamera tasarımı ile istediğiniz netlikte ve doğal görünümdeki fotoğraflara ulaşmanız mümkün. Tek tuşla sıra dışı portreler elde edebilirsiniz. 6.5 inç ekran büyüklüğü fotoğraflara ve videolara geniş ekranda bakma şansı sunuyor. Cihazın yan kısmında yer alan ses kısma ve yükseltme tuşlarının haricinde bir adet de tuş kilidi düğmesi bulunuyor. Cam ve paslanmaz çelik malzemeler kullanılarak dizayn edilen XS Max modelinde parmak izi okuyucu özelliği de mevcut. iPhone’da sevilen tüm özelliklerin en üst versiyonu bu modelle kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Apple Harikalarından Biri iPhone 11

En yeni teknolojik özellikler baz alınarak dizayn edilen iPhone 11 piyasaya sunulduğu günden itibaren büyük yankı uyandırıyor. Diğer modellerde yer alan geniş kamera açısı bu modelle ultra geniş boyuta kavuşuyor. Yeni kamera sistemiyle kötü fotoğraf çekme olasılığınız neredeyse imkansız. Kamera kadrajı 4 kata kadar daha geniş bir alanı kapsıyor. Ayrıca aksiyon tipi hareketli fotoğraflar için de kullanıma uygun olan kamerayla doğal ve net fotoğraflar yakalayabilirsiniz. Flaş kullanımına gerek kalmayan gece modu ile karanlık ortamlarda dahi yüksek çözünürlüğe sahip görüntüler yakalayabiliyorsunuz. Farklı renk seçenekleri bu modelde de mevcut. NanoSim ve eSim kartla kullanılan cihazda çift sim kart özelliği bulunuyor. Kablosuz şarj teknolojisiyle dizayn edilen model yüksek pil gücü sayesinde gün içerisinde kesintisiz kullanım olanağı sağlıyor. 256 GB dahili hafızasıyla en özel dosyalarınızı dahi bellek sorunu yaşamadan saklayabilirsiniz. Hafif yapısı elde ve cepte kolay taşıma imkanı sunuyor. Model kıvrımlı kenar geçişleri sayesinde hemen kavranabilen bir tasarıma sahip. Fiyat aralıkları performansıyla eş değer olan iPhone modelleri Teknosa farkıyla kullanıcılara sunuluyor.

Teknolojinin Zirvesi iPhone 11 Pro

iPhone serisinin en yeni ve en güçlü modellerinden biri olan 11 Pro üstün teknik donanımlarıyla kullanıcıların bütün beklentilerini karşılıyor. İlk üçlü kamera sisteminin yer aldığı modelde tek kadraja 4 kata kadar fazla görüntü sığdırmanız mümkün. Loş ışıklı ve gecenin ilerleyen saatlerinde dahi muhteşem görüntüler elde edebilirsiniz. Video çekiminde eşsiz bir deneyim yaşama şansınızın bulunduğu iPhone 11 Pro yüksek çözünürlüğüyle net görüntülere kavuşmanızı sağlıyor. 64 GB dahili hafızasıyla uygulamalarınızı güncel haliyle kullanabiliyorsunuz. Super Retina XDR ekranı, parlaklık seviyesini bulunduğunuz ortama göre ayarlayabilme özelliğine sahip. NanoSim ve eSim kart tipleriyle kullanılabilen cihazda aynı anda iki sim kart kullanabiliyorsunuz. Hafif tasarımı gün içerisinde kolay taşıma olanağı sağlıyor. Üstelik telefonu ince tasarımı sayesinde elinizde kolayca kavrayabilirsiniz. Kablosuz şarj olma özelliğinin yer aldığı iPhone 11 Pro Lityum-iyon pil teknolojisine sahip. Yüksek pil gücü gün içerisinde kesintisiz olarak kullanım olanağı sunuyor. 6 çekirdekli A13 işlemcisiyle bütün işlemlerinizi en hızlı şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Gece Yeşili, Altın, Gümüş ve Uzay Grisi renk seçenekleri arasından kişisel zevkinize göre bir tercih yapabilirsiniz. Teknosa iPhone modellerinin tamamına en avantajlı koşullarda sahip olmanızı sağlıyor.

En Çok Tercih Edilen iPhone Modellerine Teknosa’da Ulaşın

Kaliteli ve güvenilir alışverişin ilk adresi Teknosa, iPhone modellerine en avantajlı şekilde sahip olmanızı sağlıyor. Hızlı kargo avantajlarından faydalanarak istediğiniz telefona kısa süre içerisinde kavuşabilirsiniz. Teknosa.com ve Teknosa mağazalarında farklı iPhone modellerine rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Ürün özelliklerini detaylı bir şekilde incelemek ve avantajlardan yararlanmak için hemen Teknosa.com’u ziyaret edin. Ayrıca Apple markasına ait diğer ürünler de avantajlı fiyat ve ayrıcalıklarla Teknosa mağazaları ve Teknosa.com’da sizleri bekliyor.

İlgili Haberler

Teknoloji
27 Nisan 2024
Mars yüzeyinde ilginç görüntü! Örümceğe benzetildi

Gaz İz Sürme Uydusu (TGO) ve Mars Express uydusu tarafından Mars yüzeyinde kaydedilen fenomenler örümceğe benzetildi. Mars yüzeyinde, ilkbahar güneşinin etkisiyle ortaya çıkan ve yüzlerce örümceğe benzeyen madde toplulukları görüntülendi. Avrupa Uzay Ajansı (ESA) tarafından yapılan açıklamaya göre, Gaz İz Sürme Uydusu (TGO) ve Mars Express uydusu, Mars’ta bu garip şekilleri tespit etti. MARS’TA İLKBAHAR […]

Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde QUA Granite Gücü!

Üstün desen ve renk teknolojisiyle doğanın tüm canlılığını mekanlara taşıyan, Türkiye’nin en büyük teknik granit üreticisi QUA Granite, her zevke ve ihtiyaca hitap eden geniş ürün yelpazesinde yer alan teknik granit serileri ile kentsel dönüşüm projelerine QUA imzası atmaya devam ediyor. Adımlarını hızlandırarak, her geçen gün daha büyük hedeflere ulaşma çabasını sürdüren QUA Granite, doğallık […]

Genel
14 Mart 2024
Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler

TEHLİKENİN EŞİĞİNDE BİR FOTOĞRAF Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler Günümüzde sosyal medyanın ve çevrimiçi platformların popülaritesiyle birlikte selfie çekmek, sadece bir eğlence aracı olmaktan çıkıp adeta bir yaşam tarzı haline geldi. Ancak, bu popüler eğilim sadece güzellik ve özgüvenle dolu pozlarla sınırlı değil; aynı zamanda fiziki ve sanal olarak bir dizi tehlike […]

Teknoloji
12 Mart 2024
Türkiye’den Savunma Sanayiinde Tarihi Başarı: Dışa Bağımlılık Sona Erdi

Türkiye savunma sanayiinde kritik bir başarıya imza attı. TUSAŞ Motor Sanayii (TEI) tarafından son 10 yılda geliştirilen 13 motor, ülkenin dışa bağımlılığını tarihe karıştırdı. Türkiye’nin savunma sanayindeki gücü ve başarısı son yıllarda atılan adımlarla artmaya devam ediyor. Önce yerli helikopter, ardından yerli araba ve son olarak da milli savaş uçağı Türkiye’nin bu alanda başarısını gözler […]