MENÜ ☰
.
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Basında Kartal, Belediye, Genel, Mahalleler, Manşet, Mekanlar, Sivil Toplum, Toplum » Kartal’da çöken istinat duvarı ile ilgili Başkan Yüksel, “Komşularımızı güvenli şekilde tahliye ediyoruz”

Kartal’da çöken istinat duvarı ile ilgili Başkan Yüksel, “Komşularımızı güvenli şekilde tahliye ediyoruz”



Kartal Yakacık’ta istinat duvarının çökmesinin ardından Belediye Başkanı Gökhan Yüksel olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Kartal Uğur Mumcu Mahallesinde istinat duvarının çökmesinin ardından Belediye Başkanı Gökhan Yüksel olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Başkan Yüksel, ” Hızla önlemimizi alıp komşularımızı tahliye edeceğiz” dedi.

Kartal Uğur Mumcu Mahallesinde istinat duvarı çökmüş, üç araç çöken yere düşmüştü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, duvarın üzerine çöktüğü dairede de maddi hasar meydana gelmişti. Olay yerine gelen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başkan Yüksel üzgün olduklarını söyleyerek; “Sitenin istinat duvar çökmüş durumda. Gerekli incelemeler yapılıyor. Olayın yaşandığı bina tahliye edilecek. Kayma devam ediyorsa risk büyüyor demektir. Binanın sıkıntı çıkaracağı yönünde gözle görülür bir bilgi yok. İncelemeler yapılacak. Bir kaç gün komşularımızı misafir edeceğim. Şu an için tek binanın istinat duvarında sıkıntı var. Kayma olup olmadığın gördükten sonra daha iyi bir açıklama yapacağız. Hızlıca önlemimizi alıp komşularımızı tahliye edeceğiz” dedi.

📆 31 Aralık 2019 Salı 14:36   ·   💬 0 yorum   ·   ⎙ Yazdır
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kartal Gazetesi Ekran görseli web anasayfa

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

ANKET

Henüz anket yok.

BAĞLANTILAR