SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Vatandaşları gasp eden çete çökertildi

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul’da kendilerine polis süsü vererek vatandaşları gasp eden çete çökertildi. 3 ayrı olaya karışan çete üyeleri sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

İstanbul’da kendilerine polis süsü veren 4 şüpheli vatandaşları gasp etti. Gaziosmanpaşa Kültür Sokak’ta 19.11.2019 tarihinde saat 01.30 sıralarında vatandaşı ‘polisim’ diyerek bir araca bindiren çete üyeleri, 6 bin TL’lerini gasp edip, E-5 Mecidiyeköy sapağında araçtan indirerek kaçtı. Polise ihbarda bulunan O.G. ve T.F. isimli vatandaşlar ifadelerinde, “Sizi karakola götürüyoruz. Biz sizin ne iş yaptığınızı biliyoruz. Paraları teslim ettiniz mi” dediğini, araç içerisinde pantolon cebinde bulunan 2 bin 500 TL civarında parasının ve arkadaşı T.’nin cebinde bulunan 3 bin 500 TL paranın zorla alındığını, E-5 yol ayrımı Mecidiyeköy sapağı girişinde indirildiklerini araca binme anında alınan cep telefonlarının indirilmeden az önce kendilerine verilmesi ile oradan uzaklaşırken cep telefonu ile aracın plakasının fotoğrafını çektiğini, araçta bulunanlar arasında 25-30 yaşlarındaki kirli sakallı, esmer tenli yelekli olan bir şahsı tanıyabileceğini, rızası dışında parasını alan, kendisini tehdit eden, hakaretlerde bulunan şahıslardan davacı olduğunu söylediği öğrenildi.

İkinci olay ise, 29.11.2019 tarihinde saat 01.00 sıralarında yaşandı. 4 kişi polis çakarlı araç ile A.B. isimli şahsın aracının önünü keserek 16 bin 940 TL parasını gasp etti. Mağdur şahıs polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine polis ekipleri çalışma başlattı.

13 Ocak 2020 tarihinde saat 23.00 sıralarında Başakşehir ilçesi Başak Mahallesi üzerinde yaşanan üçüncü olayda ise V.D. isimli şahıs ATM’den para çektikten sonra yanına gelen bir kişi polis rozeti göstererek zorla bir araca bindirdi. Araçta bulunan iki şahıs zorla V.D.’nin bin 430 TL para ve cep telefonlarını aldı. Polis ekiplerine ihbarda bulunan V.D.’nin ATM’den para çektikten sonra arabasına bineceği esnada bir şahsın gelerek polis rozeti gösterdiğini ve hemen yan tarafta bulunan araca zorla bindirdiğini, araçta iki şahsın daha olduğunu, bu şahısların araç içerisinde kendisinden zorla bin 430 TL para ve cep telefonunu aldıklarını, bu sırada aracın yanına 4 aracın daha geldiğini ve bu araçtan inen kişilerin ‘poli’s diyerek şahısları yakaladıklarını söylediği öğrenildi.

Polis ekipleri yaptıkları çalışmaların sonunda kimlik bilgilerini belirledikleri Yasin K., İmam Ç., Halis K. ve Doğan A. isimli şahısları 14 Ocak günü yakalayarak gözaltına aldı. Emniyette işlemleri biten zanlılar, 17 Ocak günü sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklandı.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]