SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Arif Dağların ardından dostları ve çalışma arkadaşları kimler ne dedi?

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediyesi 2004 – 2009 dönemi Başkanlığı yapan uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayata veda eden Rahmetli Arif Dağlar’ın vefatı sonrası sevenleri dostları ve çalışma arkadaşları onun için duygularını dile getirdiler.

Temel Yaz

Arif Başkan’a Veda…
Öncesinde adını duymuş ama tanışmamıştım.
Aday tanıtım programında Kartal’ın Belediye Başkan adayı olarak kürsüden sahneye bendeniz davet etmişti.
İlk Rahmetli Erol Olçok’a tanıtım fotoğrafları çekmeye giderken sohbet ortamı olmuştu.
Proje Ekibini oluştururken güvenini ortaya koymuştu.
Dönemi boyunca ideallerine ve Kartal’a hizmet ederken yanında oldum.
Uzun süren hastalığının son zamanlarında yanında olamadık.
Ama onu son yolculuğuna uğurlarken sevenleri gibi yanında olduk.
Kartal sokaklarında gezerken pek çok hizmetini hep göreceğiz ve hatırlayacağız.
Allah’ın Rahmeti üzerinde olsun.
Güle Güle Arif Başkan…


Mehmet Sekmen

Kartal eski Belediye Başkanımız Arif Dağlar kardeşimizin cenaze namazına katılarak son yolculuğuna uğurladık. Rabbim merhuma rahmetiyle muamele buyursun inşallah. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Hüseyin Keskin

Vefat eden Kartal Eski Belediye Başkanımız Arif Dağlar Ağabeyimize Allah’tan rahmet,Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dilerim.

Ahmet Cin

Kartal eski Belediye Başkanımız Arif Dağlar’ı 15 Temmuz Şehitler Camii’nden son yolculuğuna uğurladık. Merhuma Allah’tan Rahmet, Dağlar Ailesine ve yakınlarına sabırlar dilerim.
Mekânı Cennet olsun.

Gökhan Yüksel

2004-2009 yılları arasında Kartal Belediye Başkanı olarak Kartal’a hizmetlerde bulunmuş olan Arif Dağlar’ı ebediyete uğurladık. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.

Zeyyat Gümüş

Birlikte çalışmaktan Onur duyduğum, kendisinden hayata dair çok şey öğrendiğim kıymetli büyüğüm, abim Sn Arif DAĞLAR Hakkın rahmetine yürümüştür.Allah Gani Gani Rahmet eylesin.Allah’ım Cenneti ile şereflendirsin

Yunus Fırat Aydın

‪Arif Dağlar Başkanımızı herkese
‪nasip olmayacak bir cenaze
‪töreniyle son yolculuğuna uğurladık.

‪Belediye Başkanlığı döneminde
‪Kartal’a çok güzel eserler bıraktı.
‪Allah kendisinden razı olsun,
rahmetiyle muamele eylesin.

‪Seni kulaklarımızda ve gönlümüzde
bu öğüdünle hep hatırlayacağız…

MİMAR MEHMET OSMANLIOĞLU

ARİF DAĞLAR!..

Müslümanca yaşadı. Hakkı hâkim kılmak için yıllarca didindi, durdu. Emaneti hakkıyla koruyup gözetti.

Allah rahmet eylesin. Ruhu şad olsun.

Abdullah Oruç

DAVASINA ADANMIŞ BİR ÖMÜR…!!

MİLLİ GÖRÜŞÜN EMEKTARLARINDANDI..
SÖZDE DEĞİL ÖZDE MİLLİ GÖRÜŞÇÜYDÜ..
VATAN SEVDALISI; DÖNEMİNE MÜHRÜNÜ VURAN İLKELİ VE DÜRÜST DURUŞUYLA HAFIZALARDA İZ BIRAKAN DAVA ADAMI, DÖNEMİNDE PERSONELİ OLMAKTAN GURUR DUYDUĞUM 2004-2009 YILLARI ARASI KARTAL BELEDİYE BAŞKANIMIZ MUHTEREM ARİF DAĞLAR’ I EBEDİ İSTİRAHAT GAHINA YOLCULADIK.
İMANI BÜTÜN İYİ BİR İNSAN, DÜRÜST BİR İDARECİ OLDUĞUNA ALLAH CC VE MELEKLER HUZURUNDA, ŞAHİTLİK ETTİK. MEMNUN VE RAZIYIZ. VARSA HAKLARIMIZ HELAL OLSUN. YÜCE MEVLAM’DA MEMNUN VE RAZI OLSUN. MAKAMI, MEKANI CENNET OLSUN. ŞEHİTLERLE HAŞR OLSUN (amin, amin)
HAYATI BOYUNCA HAK DAVADA MÜCADELE VEREN, HAKKI HAYKIRAN, YARADILIŞ GAYESİ UĞRUNDA MÜCADELE VEREN, KARTAL IMIZIN ABİSİ BÖLGEMİZİN İLK GÖZ AĞRISI YAPMIŞ OLDUĞU HAYIRLI ÇALIŞMALAR VE ESERLERİYLE VAR OLACAK, HEP HAYIRLA YAD EDİLECEKSİN. ŞAHİT OL YA RAB….!!!!

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]