SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Spor camiası şehitlerimiz için tek yürek oldu!

Yayınlanma:
ABONE OL

Esad rejim güçlerinin Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına düzenlediği hava saldırısında 33 askerimiz şehit oldu. Gelen haberlerin ardından spor camiası tek yürek oldu.

İşte Spor camiasından şehitlerimiz için yapılan paylaşımlar;

MERİH DEMİRAL – #İdlib’de şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Mehmetçiğimizin yanındayız!

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ – Şehitlerimize Allah`tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağ olsun.

FENERBAHÇE – Milletimizin başı sağolsun. İdlib’de askeri güçlerimize düzenlenen hava saldırısı sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

BEŞİKTAŞ – İdlib bölgesinde gerçekleşen hain saldırıda şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

GALATASARAY – Suriye`nin İdlib bölgesinde gerçekleştirilen hava saldırısı sonucu şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

TRABZONSPOR – Suriye’nin Idlib bölgesindeki hain saldırıda şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet; ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz!

ALANYASPOR – İdlib`te hain saldırı sonucu şehit olan mehmetçiklerimize Allah`tan rahmet, yakınları ve yüce milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz. Dualarımız mehmetçiklerimizle.

KAYSERİSPOR – İdlib’de düzenlenen hava saldırısı sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize ise acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun.

KASIMPAŞA – İdlib`de düzenlenen saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun.

ANADOLU EFES – Suriye`nin İdlib şehrinde yaşanan saldırıyı acıyla öğrenmiş bulunmaktayız. Şehitlerimize Allah`tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

MKE ANKARAGÜCÜ – İdlib’de askeri güçlerimize düzenlenen hava saldırısı sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun.

KONYASPOR – İdlip’te rejim kuvvetleri tarafından yapılan kalleş saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa, başta aileleri olmak üzere aziz milletimize baş sağlığı dileriz.

ÇAYKUR RİZESPOR – Suriye’de bu akşam yapılan saldırıda şehit olan Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve milletimize baş sağlığı diliyoruz. Mübarek regaip kandili hürmetine ordumuza yardım et, yaralılara acil şifalar nasip et Allah’ım!

DENİZLİSPOR – İdlib bölgesinde gerçekleştirilen hain saldırı sonucu şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

GÖZTEPE – İdlib bölgesinde gerçekleşen hain hava saldırısı sonucu şehit olan askerlerimize Allah`tan rahmet, yaralı askerlerimize ise acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

ANTALYASPOR -BAŞIMIZ SAĞ OLSUN! İdlib`de gerçekleşen hava saldırısında şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

SİVASSPOR – İdlib`de askeri güçlerimize düzenlenen alçak hava saldırısı sonucu kahraman Mehmetçiklerimizin şehit olduğunu büyük bir üzüntüyle ve acıyla takip ediyoruz. Aziz şehitlerimize Allah`tan rahmet; aileleri, TSK ve milletimize baş sağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

BURSASPOR -İdlib`de rejim kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen hava saldırısı sonucu şehit düşen askerlerimize Allah`tan rahmet; yakınlarına ve milletimize baş sağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU – İdlib’de askeri güçlerimize düzenlenen hain saldırıda kahraman askerlerimizin şehit olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet; aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

İlgili Haberler

Spor
14 Nisan 2024
Galatasaray’ın yıldızı Davinson Sanchez için transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez’in takımdaki geleceği ile ilgili karar verildi. Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez için transfer piyasası hareketlendi. Kolombiyalı oyuncunun menajeri Fernando Villarreal, transfer görüşmeleri yapmak üzere İtalya’ya uçtu. MENAJER İTALYA’DA: TRANSFER KAPIDA MI? Sanchez’in geleceği büyük merak konusu olurken, oyuncunun temsilcisi Villarreal’in İtalya ziyareti transfer dedikodularını alevlendirdi. Sanchez daha önce Napoli ile […]

Spor
13 Nisan 2024
Süper Lig’de İlk Yabancı VAR Hakemi Atandı

Süper Lig tarihinde ilk kez bir yabancı hakem VAR hakemi olarak görev yapacak. Süper Lig’in 32. haftasında Ankaragücü ile Gaziantep FK arasında oynanacak maç, İspanyol hakem Mario Melero Lopez VAR olarak görev yapacak. Bu atama, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yabancı MAÇ DETAYLARI VE HAKEM BİLGİLERİ Maç : Ankaragücü-Gaziantep FK Stadyum : Eryaman Stadı Hakem : […]

Spor
13 Nisan 2024
Çaykur Rizespor, Yarın Bitexen Antalyaspor ile Karşılaşıyor

Çaykur Rizespor yarın kendi evinde Antalyaspor’u ağırlayacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında yarın kendi evinde Bitexen Antalyaspor’u ağırlayacak. Çaykur Didi Stadı’ndaki bu önemli mücadele saat 16.00’da başlayacak ve maçın hakemi Emre Kargın olacak. RİZESPOR, ANTALYASPOR KARŞISINDA 3 PUAN PEŞİNDE Çaykur Rizespor, geçtiğimiz hafta İstanbulspor’u deplasmanda 4-0 gibi net bir […]

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]