SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

İkinci El Eşya Alanlar

Yayınlanma:
ABONE OL

İlk aldığınız rakama en yakın fiyatlar ile eşyalarınızı ikinci el eşya alanlar ekibimize satabilirsiniz. Üstelik aynı gün tüm İstanbul ilçelerinde hizmet sağlanmaktadır. Evinizde yada iş yerinizde elden çıkartmak istediğiniz eşyalar ekibimiz tarafından ikinci el eşya olarak değerlendirilebilmektedir. Evinizin düzeninden yada kullanmakta olduğunuz eşyaları artık değiştirme zamanı geldiğine inanıyorsanız, akın spot aynı gün satın alabilir. 30 yılı aşkındır İstanbul ilçelerinde ikinci el eşya alım satım işlemlerini ve binlerce alışveriş sağlayan akın spot işletmemize güvenebilirsiniz.

Eşyalarınız için onlarca ikinci el eşya mağazası olan yerden fiyat alabilirsiniz. Fakat akın spot eşya mağazasından mutlaka fiyat almadan eşyalarınızı satmayınız. Yüksek fiyat garantisi ve sahada bulunan ikinci el eşya alanlar ekiplerimizin alım gücü ile satmak istediğiniz eşyaların adeti fark etmeksizin tüm odayı komple nakite çevirebilirsiniz.

Ümraniye İkinci El Eşya Alanlar

Ümraniye ilçesinde ikinci el koltuk takımından ikinci el yatak odasına kadar evinizdeki eşyaları değerlendirebilirsiniz. 2020 yılına özel fiyatlar ile eşyalarınızı aynı gün gelerek hak ettiği fiyatlar ile teslim alınır. Bizlere ulaşmanız dan dakikalar sonra adresinize gelen Ümraniye ikinci el eşya alanlar ekipleri eşya sökme ve taşıma işlemlerini ücretsiz gerçekleştirmektedir. Eşya satmak için eski usul mağaza mağaza gezdirmek yerine tek bir resmini göndererek anında adresinizden karşılığı teslim edilerek alınmasını sağlayabilirsiniz.

Ümraniye ikinci el eşya alanlar olarak satmak istediğiniz eşyaların kullanım durumu önem arz etmemektedir. Şirket bünyemizde bulunan ikinci el eşya atölyesi, satın alınan tüm eşyaların bakımdan geçirilmesi sağlamaktadır. Tüm bölgelerden ikinci el eşya olarak satın alınan eşyalar öncelik olarak atölye de bakıma alınır ve detaylı temizliklerden sonra satışa sunulmaktadır. Bu sebeple satacak olduğunuz ikinci el eşya çeşitlerinin eski yada yeni olması fark etmemektedir. Akın spot da güncel fiyatlar ile değerlendirilerek aynı gün satın alınabilmektedir.

Sultanbeyli İkinci El Eşya Alanlar

Sultanbeyli ikinci el eşya alanlar arayışınızda bölgenizde bulunan ekibimiz işinde uzman kişilerden oluşmaktadır. İkinci el eşya olarak beyaz eşya, yatak odası takımı, koltuk takımı, televizyon, çocuk odası, kapanan mağaza eşyası gibi ayrı ayrı değerlendirebilir yada toplu şekilde satış gerçekleştirebilirsiniz. Sultanbeyli ilçesinde bir çok firmadan fiyat alabilir ve akın spot işletmemizin fiyat teklifinin en tavandan olduğuna şahit olabilirsiniz.

Sultanbeyli ikinci el eşya alanlar ekipleri yüksek fiyat teklifi ile dakikalar içerisinde adresinize gelerek eşyalarınızı bulunduğu yerden almaktadır. Satmak istediğiniz eşyaları değil mağazamıza kadar getirmek kapının önüne dahi çıkartmanıza gerek olmamaktadır. İkinci el eşya almak ile görevli ekibimizde eşya inceleme uzmanı ayrı taşıma ekibi ayrı bulunmaktadır. Güvenli ve vakit kaybetmeden alışveriş akın spot ekibimiz tarafından sağlanmaktadır.

İlgili Haberler

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]

Etkinlikler
14 Mart 2024
AHMET ŞAFAK İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Turkuaz İsem Akademi tarafından düzenlenen etkinlikte Ahmet Şafak, imza gününe yoğun ilgi gösteren sevenleriyle bol bol sohbet etti. Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya […]

Basında Kartal
10 Mart 2024
Kartal’da Toplu Açılış Törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel’de Katıldı

Kartal Belediyesi’nin en önemli yatırımlarından olan Mustafa Necati Kız Öğrenci Yurdu, Mustafa Necati Destek Eğitim Kursu ve Venüs Gezegen Kafe’nin açılışı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımı ile gerçekleştirildi. Açılışta konuşan CHP Genel Başkanı, “Bugün buraya hem bir borcu ödemek üzere, hem bir davete icabet etmek üzere, hem de bir teşekkür etmek üzere […]

Belediye
04 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Hürriyet Mahallesi Gezegen Kafe Sosyal Tesisi açıldı

Kartal Belediyesi, kısa sürede gerçekleştirdiği çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle ilçeye değer katmaya, Kartal’ı modern ve yaşanabilir bir geleceğe taşımaya devam ediyor. Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal tesisleşme atılımının adımları arasında yer alan Hürriyet Mahallesi Uranüs Gezegen Kafe’nin açılışı, düzenlenen törenle ve komşu buluşmasıyla gerçekleştirildi. Başkan Gökhan Yüksel, ilçedeki 11’inci sosyal tesisin açılışının yapılmasının […]