MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Büyükşehir, Genel, Manşet, Sivil Toplum, Toplum » İstanbul Valisi Yerlikaya, #CanDostlarımızın su ve yemek ihtiyacını karşılayalım

İstanbul Valisi Yerlikaya, #CanDostlarımızın su ve yemek ihtiyacını karşılayalım



İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Twitter’dan yaptığı paylaşımla sokak hayvanlarıyla ilgili tüm kurumların birlikte çalıştığını duyurdu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı Twitter’dan yeni tip korona virüsle (Covid-19) mücadele edilirken, sokak hayvanlarının da unutulmadığını ve bütün kurumların birlikte çalıştığını açıkladı. Vali Yerlikaya, Can dostlarımız etiketiyle yaptığı paylaşımda, “İstanbul’da her can kıymetli, her can özel. Bu zor günlerde #CanDostlarımız sokak hayvanlarımızın su ve yemek ihtiyacını karşılayalım. Onlar için tüm kurumlarımızla birlikte çalışıyoruz. Bir kap su, bir kap mama da siz bırakın lütfen” ifadelerini kullandı.

📆 05 Nisan 2020 Pazar 21:52   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR