MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Büyükşehir, Genel, Gezi-Alışveriş, Manşet, Sivil Toplum, Toplum » Semt pazarlarına, corona virüs tedbirleri kapsamında sıkı tedbirler uygulanıyor

Semt pazarlarına, corona virüs tedbirleri kapsamında sıkı tedbirler uygulanıyor



İçişleri Bakanlığı’ndan 81 ilde semt ve mahalle pazarlarına yapılması gereken sıkı denetim gereği, Pazar yerlerinde sosyal mesafeye, maske takma zorunluluğu, ürünlerin elle seçilmemesi ve tezgahlar arası en az üç metre mesafede olmasına dikkat edilerek sıkı uygulamalar yapılıyor.

İçişleri Bakanlığı’ndan 81 ilde semt ve mahalle pazarlarına sıkı denetim; 772 semt ve mahalle pazarı kontrol edildi. 3 bin 95 polis ve jandarma personelinin katıldığı denetimlerde, sosyal mesafe, maske takma zorunluluğu, ürünleri elle seçmeme, tezgah arası 3 metre mesafe kurallarına uymayan 342 pazar esnafı/ müşteriye adli ve idari işlem uygulandı.

📆 16 Nisan 2020 Perşembe 13:17   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR