SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Spor Yaparken Dinlenecek Şarkılar

Yayınlanma:
ABONE OL

Spor yaparken hareketli şarkıların dinlenmesi, spora daha fazla adaptasyon sağlanmasına neden olur. Bu sebeple, kişileri harekete geçirmeye yönelten ve sıkmayan şarkıların dinlenmesi gerekir.

1. Simge, Öpücem

Spor yaparken enerji verecek ve dikkati toplayacak şarkılar arasında gelir. Genel olarak Türkçe pop dinlemeyi seven bireylerin spor yaparken sıklıkla tercih ettiği bir şarkıdır.

2. Serdar Ortaç, Sürgün

Sürgün isimli Serdar Ortaç şarkısı, jenerik müzik ve sahip olduğu hareketli şarkı sözleri sayesinde, spor yaparken dinlenmeye oldukça uygun bir şarkıdır.

3. Atiye, Hisse

Hareketli şarkıları seslendirmesi ve enerji dolu dansları ile tanınan Atiye, Hisset isimli şarkısı ile de dinleyicilerin hareket esnasında daha aktif olmasını sağlıyor. Hisset şarkısı, hem müzik, hem de ses tonu ve şarkı sözleri sayesinde spor yaparken dinlemek için oldukça uygundur.

4. Demet Akalın, Canıma Da Değsin

Uzun yıllar boyunca pop müzik alanında önemli eserler ortaya koyan Demet Akalın, Canıma da değsin isimli şarkısıyla da aynı performansı yakalar. Şarkı, birçok spor salonu tarafından hoparlör aracılığı ile uzun süreler boyunca seslendirilmiştir.

5. Oğuzhan Koç, Yaradana Yalvartma

Yaradana yalvartma isimli şarkı, durağan gibi görünen şarkı sözlerinin hareketli müzikle desteklenmesi ile spor yaparken dinlenmeye uygun hale gelmiştir. Spor yaparken hem düşünmek hem de odaklanmak istendiği zaman dinlenmesi önerilen bir şarkıdır.

6. Ece Seçkin, Dibine Dibine

Açılışlarda, organizasyonlarda ve spor müsabakalarında sıkça dinletilen Dibine Dibine şarkısı, spor yaparken dinlemek için oldukça uygundur.

Kaynak :https://xmuzik.net

İlgili Haberler

Magazin
22 Nisan 2024
Ünlü oyuncudan kötü haber! Aslı İnandık’ın 6 senelik evliliği son buluyor

Ünlü oyuncu Aslı İnandık’tan kötü haber. 2018 senesinde menajer Ahad Kazmaz ile hayatını birleştiren güzel oyuncu Aslı İnandık’ın 8 senelik evliliği sessiz sedasız son buluyor. İşte detaylar… 2018 senesinde menajer sevgilisi Ahad Kazmaz ile nikah masasına oturarak hayatını birleştiren ünlü oyuncu Aslı İnandık’ın 8 senelik evliliği sessiz sedasız son buluyor. Bir süredir birlikte görülmeyen ve […]

Magazin
22 Nisan 2024
Müge Anlı’yı çileden çıkaran olay! Üvey oğluyla kaçtı

Müge Anlı’da herkesi şok eden olay. 29 yaşındaki genç kadın, 19 yaşında olan üvey oğlu ile kaçtı. Müge Anlı, çileden çıktı. İşte detaylar… ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında herkesi şok eden olay işlendi. 29 yaşındaki genç kadın canlı yayında 19 yaşında olan üvey oğlu ile kaçtığını itiraf etti. Mağdur […]

Magazin
22 Nisan 2024
Mahsun Kırmızıgül’ün Dinle şarkısına yasak! Duyunca dayanamayıp müdüre seslendi

Son günlerde farklı olaylar ile gündeme gelen Mahsun Kırmızıgül’ün ‘Dinle’ şarkısına yasak geldi. Şarkısına yasak getirildiğini duyan Kırmızgül, okul müdürüne seslendi. İşte detaylar… Kendine has tavırları, sahne tarzı ve dillere dolanan şarkıları ile oldukça geniş bir hayran kitlesi bulunan ünlü türkücü Mahsun Kırmızgül, son günlerde birçok farklı olay ile gündemde yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde hakkında […]

Magazin
22 Nisan 2024
Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya’ya gönderme iddialarının ardından ateş püskürdü!

Cem Yılmaz ateş püskürdü. Eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’ya gönderme iddialarına sinirlenen ünlü komedyen Cem Yılmaz, isyan etti. İşte detaylar… Serenay Sarıkaya ile geçmişte aşk yaşayan ünlü komedyan Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafın ardından eski sevgilisine gönderme yapıyor iddiaları ile gündeme geldi. Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın Serenay Sarıkaya’ya gönderme yaptığı şeklinde yorumlandığı paylaşım yaptığı […]