SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Haftalık Burç Yorumları Kadinlarduysun.com Sunar

Yayınlanma:
ABONE OL

Koç Haftalık Burç Yorumu

Mevcut işlerinizi tamamlamadan yeni işletmelere girmek için acele etmemek iyi bir fikirdir. İşinizi tamamlamadan yeni bir işletmeye girmek, birçok riski beraberinde getirebilir ve mevcut işinizi bozabilir. Detaylı burç yorumları için: Haftalık Burç Yorumları

Boğa Haftalık Günlük Burç Yorumu

Özel hayatınızda, gerçekten aradığınız huzuru bulamayacağınız zamanlardasınız. Huzursuz ruh haliniz sağlık sorunlarına neden olabilir.

İkizler burcu Haftalık Burç Yorumu

Bazı şeyleri çok fazla büyütüyorsunuz. Daha esnek olmalısın. Çekici ve sakin tutumlarınızla, her zaman karşı cinsin dikkatini çekiyorsunuz.

Yengeç Haftalık Burç Yorumu

Parasal sorunları aşarsınız, arkadaşlarınızla yaptığınız toplantılarda en fazla parayı ödersiniz. Biraz dikkat etmeniz gerekecek. Para konusunda biraz tutarlı olmak işinizi halledecektir.

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

Yaratıcılığınızla insanları etkilemeye devam ediyorsunuz. Farkında olmasanız bile, herkes size kıskançlıkla bakıyor. Şimdi kendine güvenmeyi öğren.

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

Bugün her türlü etkinlik için açık ve ılımlı bir günde olmanıza rağmen, duygular devreye girdiğinde, partnerinizin sizi anlamasına ve düşüncelerinizi gizlemeyi tercih etmiyorsunuz. Her şey finansal olarak yoluna girmeye başladı. Beklediğiniz para kısa sürede gelecek.

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

Bugün hislerini saklamak istemiyorsun. Hatta duygusal derinliğinizi diğer tarafa da yansıtmak isteyeceksiniz. Ancak kıskançlık söz konusu olduğunda dikkatli ve agresif olun. Bu iş ortağıyla aranızda kara bir kedi alabilirsiniz.

Akrep Haftalık Burç Yorumu

İş hayatınızda olumlu sürprizlerle karşılaşacaksınız. Yeni tekliflere hazır olun, ancak bugünlerde parasal konularda biraz el sıkışmanız gerekecek.

Yay Haftalık Burç Yorumu

Sık sık ilişkiniz hakkında sorular soruyorsunuz. İlişkinizi çok fazla sorguluyorsunuz, ilişkinizi yıpratıyorsunuz. Beraberliğinizin asla istemediğiniz bir şekle dönüşmesinden sorumlu olmak istemiyorsanız, biraz dikkatli olmanız gerekir.

Oğlak Haftalık Burç Yorumu

Eski iş bağlantılarınızla yeni görüşmeler yapabilirsiniz. Bu doğrultuda bazı düşünceler sizi yönlendirir. Tüm teklifler olumlu olmayabilir, eğer düşünmüyorsanız, hayır demekten kaçının.

Kova Haftalık Burç Yorumu

Bugün şans senin yanında. İlişkinizde önemli bir eşiksiniz. Sözleriniz, gelecekle ilgili hayallerinizi anlatmak ve karşı tarafı bazı konularda ikna etmek için bugün güçlü olacak.

Balık Haftalık Burç Yorumu

Tutkunuzu, hayallerinizi ve davranışınızı aynı yönde tutmayı ve bu yönde ilerlemeyi başarırsanız, hedeflerinize ulaşmanız kaçınılmaz olacaktır. İşiniz için her şey yolunda, yine karlı bir günde. Önünüzdeki fırsatlardan yararlanın. Bugün olumlu sonuçların günü.

Kaynak: Kadınlar

İlgili Haberler

Kadın
26 Mart 2024
Bu burçlar Nisan ayında paraya para demeyecek! İşte bol paralı olacak 3 burç

Nisan ayının en şanslı 3 burcu belli oldu. Bu burçlar resmen paraya para demeyecek. Nisan ayı finansal astroloji tahminlerine göre, Başak, Boğa ve Yay burçlarına bolluk ve bereket kapılarını aralıyor. İşte bu burçların neden Nisan ayında paraya para demeyecekleri ve neler yapmaları gerektiği üzerine birkaç detay: BAŞAK: ŞANSIN ZİRVESİNDE Başak burçları için Nisan ayı, finansal […]

Kadın
21 Mart 2024
Cilt bakımında limon kullanımı

C vitamini deposu limon cilt bakımında da oldukça faydalıdır. Peki cilt bakımında limon nasıl kullanılır? Limon, cilt bakımında sıklıkla kullanılan doğal bir bileşendir. C vitamini, sitrik asit ve antioksidanlar bakımından zengin olan limon, cildi aydınlatma, lekeleri azaltma ve sıkılaştırma gibi çeşitli faydalar sunabilir. Ancak, limonun doğrudan cilt üzerinde kullanımı bazı riskler taşıyabilir, bu nedenle dikkatli […]

Akülü ve Manuel Tekerlekli sandalye modelleri, özellikleri

Bu makalede, tekerlekli sandalye çeşitleri, bakımı, fiyatları ve engelli puseti özellikleri gibi konuları ele alarak, engellilerin hayatında önemli bir rol oynayan bu aracın farklı yönlerini keşfedeceğiz. Tekerlekli sandalyeler, hareket kabiliyeti kısıtlı olan bireylerin günlük yaşam aktivitelerini sürdürebilmeleri için büyük bir kolaylık sağlar. Manuel tekerlekli sandalyeler, kullanıcının kendisi tarafından itilerek hareket ettirilen ve genellikle hafif ve […]

Birinin İnstagramda Son Takip Ettiklerini Görme

İnstagram hashtag generator ve takipçi görme programlarının ne kadar işe yaradığını inceledik. Önerilen ve önerilmeyen sosyal medya programlarına göre listenin favorilerini belirleyebilirsin. Instagram’da Takip Edilenler Nasıl Görünür? İnstagram’da takip edilenleri görmek için profil hesabında bulunan “Ayarlar ve Gizlilik” bölümünü kullanabilirsin. Listenin tamamını ve kronolojik eklemesini görmek için aşağıdaki adımları uygula; Tarayıcı üzerinden Instagram uygulamasını aç. […]