MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Basında Kartal, Belediye, Eğitim, Genel, Manşet, Sivil Toplum, Toplum » Kartal Belediyesi Kreşlerinde Sosyal Mesafeli Karne Heyecanı

Kartal Belediyesi Kreşlerinde Sosyal Mesafeli Karne Heyecanı



Kartal Belediyesi’ne bağlı 15 kreşte eğitim gören miniklere, 2019-2020 eğitim öğretim yılının bitişi nedeniyle karne verilmeye başlandı.

Covid-19 salgını nedeniyle bu yıl yaklaşık 3 ay kreşe gidemeyen öğrenciler, öğrenim hayatlarının ilk karnesini aldı. Kartal Belediyesi Merkez Kreşi’nde gerçekleştirilen karne töreni ise sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi.

Kreşin bahçesinde gerçekleştirilen karne töreninde çocuklar, yere çizilen dairelerde durarak objektiflere poz verdi. Bahçenin balonlar ile süslendiği etkinlikte, Kartal Belediyesi Kreş Müdürü Enif Yavuz Dipşar çocuklara karnelerini vererek ilkokula başlayacak miniklere başarılar diledi. Öte yandan karne töreninde gelecek yıl yine kreşe devam edecek olan 5 yaş grubu çocuklara da karneleri verildi. Karne töreni, sosyal mesafeye kurallarına uygun yapılan hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

📆 17 Haziran 2020 Çarşamba 23:20   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR