SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel evlendi

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Sibel Doğan ile hayatını birleştirdi. Açık alanda yapılan düğün töreninde katılımcıların maske takarak sosyal mesafe kurallarına uymaları dikkat çekti.


Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile Sibel Doğan, Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nin bahçesinde gerçekleştirilen törenle dünyaevine girdi.

Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nin bahçe bölümünde gerçekleşen nikâh töreninde, çiftin nikâhını İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kıyarken, nikâh şahitliğini ise, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekilleri Engin Altay ve Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcıları; Seyit Torun, Veli Ağbaba, Gamze Akkuş İlgezdi, Tekin Bingöl, Onursal Adıgüzel, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak ile çiftin yakınları Derya Akpolat, Nergis Demir ve Serap Doğan yaptı.

Çiftin nikahını İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kıyarken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, başta olmak üzere çok sayıda CHP heyeti nikah şahidi oldu.

Nikah törenine çok sayıda siyasetçi, belediye başkanı, belediye personeli ve çiftin yakınlarıyla sevenleri katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çifte gönderdiği yazılı tebrik mesajı iletildi.

Ayrıca 18 Haziran’ın Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in doğum günü olması dolayısıyla Başkan Yüksele sürpriz olarak hazırlanan doğum günü videosu led ekranlara yansıtıldı. Başkan Gökhan Yüksel, 33. yaş gününde dünya evine girmiş oldu. Öte yandan törende sosyal mesafeye dikkat edildiği ve tüm katılımcıların maske taktığı gözlemlendi.

Nikâh törenine, nikâh şahidi olarak katılan siyasi protokol üyelerinin yanı sıra; çok sayıda CHP Genel Başkan Yardımcıları, çok sayıda CHP ve İYİ Parti Milletvekilli, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, çok sayıda ilçe belediye başkanı, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları ve Kartallı vatandaş katıldı.

Tören, çiftin Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nin balkonundan katılımcıları selamlamasıyla başladı. Başkan Gökhan Yüksel ve Sibel Doğan, selamlamanın ardından alkışlar ve müzik eşliğinde sahneye geldi.

İBB Başkanı İmamoğlu’ndan Atatürk Vurgusu

Başkan Gökhan Yüksel ve Sibel Doğan çiftinin nikâhını kıyan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, evlilik cüzdanını tüm nikâh şahitleriyle birlikte çifte takdim etti.

Bir ömür boyu mutluluklar dileyerek sözlerine başlayan Başkan İmamoğlu; “Allah mutlu etsin diyoruz. Çiftimizin, nice seneleri inşallah bir arada geçsin. Çok güzel evlatları olsun. Bu güzel topraklara bağlı evlatlar olsun. Cumhuriyetini ve bayrağını koruyan bir yuva olsunlar. Hiç şüphemiz yok, güzel evlatlarına Mustafa Kemal Atatürk’ü öğretmeyi asla unutmasınlar.” ifadelerini kullandı.

Nikâh töreninin ardından Başkan Gökhan Yüksel ve Sibel Doğan, sosyal mesafe kurallarına uyarak katılımcıların tebriklerini kabul edip hatıra fotoğrafı çektirdi. Öte yandan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında: Bugün; doğum günümde, doğup büyüdüğüm Kartal’da, değerli eşim Sibel ile hayatlarımızı birleştiriyoruz. Birbirimizden güç alarak doğru bildiğimiz yolda el ele yürüyeceğiz. Güzel dilekleriniz, dualarınız için çok teşekkür ediyoruz. ‘Bir insanı sevmekle başlayacak her şey.’” ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]

Genel
26 Nisan 2024
Ticaret Bakanlığı’ndan IBAN Kiralama İlanlarına Karşı Uyarı

Ticaret Bakanlığı son dakika uyarısı yayınladı. IBAN kiralayanlar yandı. İşte detaylar… Ticaret Bakanlığı, vatandaşları IBAN kiralama ilanları ve sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bakanlık, bu tür eylemlerin Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Ticaret Bakanlığı, sosyal medya platformları ve çeşitli online ilan siteleri üzerinden yapılan IBAN kiralama teklifleriyle […]

Avrupa Birliği
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı. İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]