SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Korayspor Telefon İle Sipariş Nasıl Yapılır?

Yayınlanma:
ABONE OL

Spor hepimizin hayatından bir kez olsun geçiyor. Güvenli ve kolay alışverişin adresi korayspor ile spor ürünlerine ulaşmak ise oldukça kolay! Amacımız sporu herkes için ulaşılabilir kılmak!

Sporseverlere ve spora yeni başlayacak olan bireylere rehberlik etmek, en uygun fiyatlı ürünleri sunmak ve sporun keyfini göstermek hedefiyle çıktığımız bu yolculukta; sporun bir lüks olmadığını ve hayatımızın bir parçası olması gerektiğini hepimiz biliyoruz.

34 yılı aşkın perakendecilik ve sektör tecrübesi, takım ruhuyla çalışan ekibiyle, 1983 yılında Bursa’da kurulan Korayspor bugün 30 şube, 11.000 m² satış alanı, 450’ye yakın çalışanıyla Türkiye’nin ilk spor online alışveriş sitesidir. Ayrıca hatırlatmak isteriz ki; Korayspor, sattığı markaların yetkili satıcısıdır. %100 orijinal ürünler ve dünya standartlarında mağazacılık ve hizmet anlayışıyla sizlere sunulmaktadır.

Bursa, Balıkesir, Eskişehir ve İstanbul’ da 30 mağazası bulunan, 1983 yılında Bursa’da kurulan Korayspor bugün 30 şube, 11.000 m² satış alanı, 450’ye yakın çalışanıyla Türkiye’nin ilk spor online alışveriş sitesidir ve diğer tüm mağazalarımızdaki ürünleri burada bulabilir kolayca sipariş verebilirsiniz. Bugün ise size başka bir kolay sipariş yöntemi olan telefon ile siparişi anlatacağız.

Korayspor.com sayfamız üzerinden, sistem güncellenmesi yapılmadığı veya sistem bakım çalışması yapılmadığı sürece 7 gün 24 saat sipariş verebilirsiniz. Telefon ile sipariş için 0850 520 02 05 numaramızı da arayabilirsiniz. Maksimum 5 iş gününde, anlaşmalı olduğumuz kargo şirketi olan Yurtiçi kargo ile siparişleriniz gönderilmektedir. Sitemizdeki, tüm kargo gönderimleri ücretsizdir.

Şimdi telefon ile siparişin adımlarının ayrıntılarına bakalım

Öncelikle 0 850 520 02 05 numaralı telefon ile sipariş hattımızı arayın.Telefon ile Sipariş müşteri yetkilisine, istediğiniz Ürünün (Marka, ürün kodu, Model numarası, beden ve numaranızı) özelliklerini belirtiniz.Bağlandığınız müşteri hizmetleri temsilcimize istediğiniz ürünleri bildirin. Talep ettiğiniz ürünler müşteri hizmetleri temsilcimiz tarafından alışveriş sepetinize eklenecektir.Teslimatın yapılmasını istediğiniz adresi ve fatura adresinizi belirtin. Sipariş tutarınızı, Kredi Kartı, Havale/EFT veya Kapıda Ödeme yöntemleri ile güvenli olarak ödeyebilirsiniz. Siparişiniz tamamlandığında müşteri hizmetleri temsilcimizin size bildireceği sipariş numarasını not edin.

Telefonile sipariş hizmetimizden 09:30 – 19:30 saatleri arasında yararlanabilirsiniz.

Bursa ve Balıkesir’de yer alan 21 Koray Spor mağazasında Adidas, Nike, Reebok, Puma,Converse, Lacoste, OnitsukaTiger, Timberland, Zamberlan, Luhta, Columbia, Antarctica, HammerJack, Quiksilver, Jack-jones, Nordbron, Super-fit, Techsport, Narr, Jump, Igor, Slipstop, Scholl, Jooze, Letoon, Asics, New Balance, Mizuno, Joma, Skechers, Hummel, TomyHilfiger, Vans, Etnies, Dc, Sebago, Natural World, Dexter, Caterpillar, HarleyDavidson, Grisport, Salomon, Asolo, The North Face, JackWolfskin, Icepeak, Lafuma, Salewa, Merrell, Hı-Tec, DockersByGerli, Lumberjack, Scooter, Greyder, Kinetix, Lotto, Diadora, Lescon, Slazenger, Imac, Gutteri, Teva, Arena, Speedo, And1, Superga, Liveup,Wilson, Head, Dunlop, Voit, Altis, Donic, Everlast, Barbour, Nittaku başta olmak üzere dünyanın en seçkin markaları, dünya standartlarında mağazacılık ve hizmet anlayışıyla sunulmaktadır.

En kolay alışverişin adresi korayspor ile alışveriş yapmak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı. Dünyaca ünlü markaları bir tık altına toplayan korayspor.com spor tutkunları maceracı kişilerin uğrak noktası olmaya devam ediyor. Birçok spor branşı kategorisiyle aradığınız ürünlere rahatlıkla ulaşacaksınız.

İlgili Haberler

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde QUA Granite Gücü!

Üstün desen ve renk teknolojisiyle doğanın tüm canlılığını mekanlara taşıyan, Türkiye’nin en büyük teknik granit üreticisi QUA Granite, her zevke ve ihtiyaca hitap eden geniş ürün yelpazesinde yer alan teknik granit serileri ile kentsel dönüşüm projelerine QUA imzası atmaya devam ediyor. Adımlarını hızlandırarak, her geçen gün daha büyük hedeflere ulaşma çabasını sürdüren QUA Granite, doğallık […]

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]