SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

En İyi Empati Kurabilen Erkek Burçları

Yayınlanma:
ABONE OL

Astrolojide su burcu erkeği empati kurma ve eşini anlama konusunda diğer erkeklere göre bir adım öndedir. Aşağıda sırasıyla Balık, Yengeç ve Akrep erkeği özelliklerine yakından bakalım.

Balık Burcu Erkeği


Fiziksel olarak en dikkat çekici yanı saçları olan balık erkekleri genelde kıvırcık ya da dalgalı saçlara sahiptir. Renkleri ise koyudur. Belirgin gözleri bulunan balık erkeği bakışları ile dikkat çekmektedir. Vücutları ne kadar zayıf olsa da yüzleri toplu olur. Yüz hatları orantılı ve simetriktir. Kilo almaya yatkın olan balık erkeği bu konuda dikkatli olmalıdır. Giyimine son derece özen gösteren balık erkeği rahatlık içinde şıklık yaratmaya meyillidir. Ayakkabıya düşkünlükleri ile tanınmaktadırlar. Balık burcu erkeği toplu alanlarda göze çarpmayı seven yapıya sahiptir.

Balık Burcu Erkeği Genel Özellikleri


Balık burcu erkeğini tanımlayacak en önemli kelime hayalperesttir. Çoğunlukla gerçek hayatın dışındadır. Nerde kalabalıklar içerisinde dalmış gitmiş birini görürseniz o balık burcudur. Çok duygusal olan balık burcu erkeği hayalleri ve duyguları ile yaşamaktadır. Bu nedenle çok fazla ciddi olamamaktadır. İlişkilerinde mantık aramadan duyguları ile hareket etmektedir. Balık burcu erkeği genel özellikleri duygusal olmasıdır. İşlerinde muhakkak ki duygusallık vardır.

Her zaman nazik ve beyefendi imajı bırakan balık burcu erkeği normalde kırıcı olmasa da kimi zamanlarda kendisinden beklenmedik şekilde oldukça kırıcı olabilmektedir. Oldukça uyumlu yapıya sahip olan balık burcu erkeği her durum ve her olaya karşı kolay uyum sağlayabilmektedir. Ancak bu uyum özelliğinin yanında umursamaz özelliğe de sahip olduğunu söylemek mümkündür. İyimserdir, içinde kötülük bulunmaz, herkes için mutlaka bir iyi dileği vardır.

Genelde düzensiz olsalar da bazı balık burcu erkekleri oldukça düzenli olabilmektedir. Sorumluluk almayı kendini kısıtlayan bir unsur olarak gördüğü için sorumluluk almayı pek sevmezler. Özgürlüğüne düşkün olan balık burcu erkekleri oldukça başına buyruktur. Kendisini kısıtlayan her şeyden uzak durur. Buda rahat olmasını sağlamaktadır.

Yengeç Burcu Erkeği


Yengeç burcu erkeği
genel olarak duygusaldır. Hassas yapıya sahip bu erkekler, aynı zamanda oldukça alıngandırlar. Herhangi bir konuda kırılırlarsa bunu pek belli etmeden kendi iç dünyalarına çekilirler. Fazla konuşmazlar ve derdini anlamazlar. Bu nedenle bazı dönemlerde sıkıcı gibi görünebilirler. Çok yakın arkadaşları ile sohbet ederler.

Genellikle ev ortamında yer almayı tercih ederler. Bu sebeple de ailesine düşkün olmaları olasıdır.  Arkadaşlarını da ailesi olarak kabul ederler. Çok fazla korumacı davranırlar, kimsenin başına kötü bir şey gelsin istemezler. Sabit insanlardır. Genel olarak sınırlarını aşmayı pek sevmezler. Kalıp dışına çıkmazlar. Bu da onları biraz monoton yapabilir.

Yengeç burcu erkeği özellikleri arasında kötüleri saymak gerekirse genel olarak çok fazla sahiplenici olmaları ile bunaltıcı olabiliriler. Mızmız ve kaprisli tavırları insanları sıkabilir. Önyargılı olmaları sebebiyle de yeniliklere açık insanlar değildir.Çabuk alınabilen yapıya sahiptir. Bu da arkadaşları arasında çabuk kümelere neden olmaktadır. Yengeç burcu erkekleri genel olarak bakıldığında kendi halinde içine kapanık bir tavır sergilemektedir. Yengeç burcu erkeği özellikleri hakkında daha fazla bilgi için Natal Astroloji sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yengeç Burcu Erkeği Aşk Hayatı


Yengeç burcu erkeği aşk hayatı
konusunda diğer burçlara arasında en romantik olanıdır. İltifatlar, romantik anlar, hediyeler, sürprizler onların hayatında karşı tarafta asla eksik etmeyecekleri şeylerdir. Aşırı duygusal yapısıyla çoğu kadın onları sıkıcı bulabilir. Ama kendisi gibi olan birisi ile denk gelirse, yengeç burcunun bu kişiyle ilişkisi sonsuza kadar sürebilir.

Yengeç burcu erkeği kıskançtır. Sessiz sakin yapısı altında yatan sinirli yönü, güven problemleri yaşadığı zaman ortaya çıkabilmektedir. Yengeç burcu erkeği sevdiği kişiyle iyi bir ilişki içerisinde ise kesinlikle aldatmayı akıllarından geçirmez. Aşırı sadık yapıları güven kurabildikten sonra ortaya çıkmaktadır. Dış güzellikten ziyade karşısındaki kişiye güvenebilmeyi ve onunla anlaşabilmeyi ön planda tutar.

Akrep Burcu Erkeği


Burçlar konusunda yapılan çalışmalar ve araştırmalar insanların büyük çoğunluğu tarafından ilgiyle takip edilmektedir. Çünkü kişiler için kendilerinin ve yakın çevresindeki insanların burçları önemli olmaktadır. Hatta pek çok kişi yakın arkadaş ve partner seçimlerinde ilk olarak karşısındaki kişinin burcuna dikkat etmektedir. Burcun özelliklerine göre arkadaş veya partner seçmelidir. Her burç farklı özellikler taşımaktadır. Bu özellikler erkek veya kızlarda farklı şekilde görülebilir.

Durum böyleyken kişiler için burçlarını ve özelliklerini bilmek önem taşımaktadır. Hem diğer insanlarla ilişkiler hem de kişinin hayatındaki iş, kariyer gibi gelişmeler için de burçların önemi büyük olmaktadır. Bu burçlardan biri olan akrep burcu için de sahip olunan özellikler öne çıkmaktadır. 24 Ekim- 23 Kasım tarihleri arasında doğan kişiler akrep burcuna sahip olmakta ve burcun özelliklerini az ya da çok olarak göstermektedir.

Akrep Burcu Erkeği Özellikleri


Akrep burcu erkeği
hem olumlu hem olumsuz özellikleri bakımından bulundukları ortamda kolayca kendilerini belli edebilmektedir. Akrep burcu erkeğinin belirgin özelliklerinden bazıları tutkulu ve cazibeli olmalarıdır. İlişki içerisindeyken oldukça tutkulu olurken aynı zamanda partnerlerini kıskanabilmekte, bazen de üzerlerine fazla titremektedirler. Farklı ve karmaşık birçok duygusal ilişki içinde bulunabilmektedirler.

Arkadaşlık ilişkileri de aşk ilişkileri de karmaşık ve gizemli olabilmektedir. Bu nedenle bazı bireylerde yakın arkadaş sayısı fazla olabilir.

Hayatlarına karışılmasından ve sorgulanmaktan hoşlanmamaktadırlar. Özgürlüğüne düşkün kişilerdir. Genel olarak sanata karşı ilgili ve yetenekli olmaktadırlar. Sözel zekaları daha fazla gelişmiş olmaktadır. Güçlü ve kendi ayakları üzerinde durabilen bir yapıya sahiptirler. İdealist ve hırslı yapıya sahiptirler. Hayalleri ve hedeflerine ulaşmak için pes etmeden çalışmaktadırlar. Bu nedenle Akrep burcu erkeklerinde inatçılık özelliği vardır. Bunun yanında azimli bireylerdir. Yaptıkları işi kesinlikle bitirmek isterler.

İlgili Haberler

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde QUA Granite Gücü!

Üstün desen ve renk teknolojisiyle doğanın tüm canlılığını mekanlara taşıyan, Türkiye’nin en büyük teknik granit üreticisi QUA Granite, her zevke ve ihtiyaca hitap eden geniş ürün yelpazesinde yer alan teknik granit serileri ile kentsel dönüşüm projelerine QUA imzası atmaya devam ediyor. Adımlarını hızlandırarak, her geçen gün daha büyük hedeflere ulaşma çabasını sürdüren QUA Granite, doğallık […]

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]