SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kartal Market indirimleri

Yayınlanma:
ABONE OL

marketindirimleri.com

İnternet, her geçen gün kullanıcıların çeşitli ihtiyaçlarına cevap veren projelerle zenginleşiyor. Bu projelerden biri de market indirimleri arayan tüketicilere hitap eden marketindirimleri.com sitesi. En ünlüsünden yerel olanına kadar birçok marketin kampanyalı fiyatlarını listeleyen bu site, tüketicileri market market gezme zahmetinden kurtarıp, oturdukları yerden tüm kampanyaları incelemelerini sağlıyor. Sitede BİM Aktüel, A101 Aktüel, Şok Katalog, Carrefour Katalog gibi market katalogları incelenebiliyor.

Market indirimleri ekranınızda

Marketlerin haftalık aktüel, broşür ve katalog indirimlerini, haftanın yıldızlarını, en güncel haliyle listeleyen marketindirimleri.com, “Cebinizi Korur” sloganıyla kullanıcıları için daha hesaplı alışveriş vaat ediyor. Market harcamaları için en uygun market fiyatlarını arayan internet kullanıcılarına hitap eden sitede, A101, Bim, Carrefour, Migros, Şok ve Yunus market gibi bilinen marketlerin yanı sıra Kartal gibi yerel marketlerin de indirimlerini bulup incelemek mümkün.  

Pratik ve kolay

Basit ve kullanımı kolay bir arayüze sahip sitede, ürün, market ya da şehir araması yapılabiliyor. Örneğin çikolata fiyatlarını öğrenmek isteyen bir kullanıcı, arama alanına “çikolata” yazdığında, site veri tabanında bulunan tüm marketlerin çikolata fiyatları, ürün görseli ve kampanya varsa indirim oranıyla birlikte listeleniyor. Kullanıcı, arama alanına bir market adı yazıldığında ise sadece o marketteki ürünler listeleniyor. Böylece markete gitmeden ürün fiyatları hakkında ön bilgi edinmiş oluyor.

Marketindirimleri.com sitesinde ziyaretçiler gerek market kataloglarını gerekse market kampanyalarını, ayrı ayrı inceleyebiliyor. Ziyaretçiler, ana sayfada yer alan Katalog bölümünde istedikleri marketin logosunu tıklayarak, açılan sayfada seçilen marketin çeşitli tarihlerde yayınladığı katalogları inceleyebiliyor. Örneğin Bim logosu tıklandığında Bim Aktüel, A101 logosu tıklandığında A101 Aktüel, Şok logosu tıklandığında Şok Katalog veya Carrefour logosu tıklandığında Carrefour Katalog sayfası açılıyor.

Market Kampanyaları başlığı altında listelenen market isimlerini tıklayan ziyaretçi de sadece o marketin kampanyalarını görüntüleyebiliyor.

Market indirimleri cebinizde

Market fırsatlarından yararlanmak isteyen tüketicilere hitap eden marketindirmleri.com web sitesinin Andoid ve iOS uygulamaları da bulunuyor. Google Play Store ve App Store’dan indirilebilen uygulamalar da indirimli market fiyatları hakkında bilgi edinmek isteyen mobil internet kullanıcılarına istediklerini sunuyor. Uygulamalarda ayrıca kullanıcılar market beğenebiliyor ve beğendikleri marketlerin indirimlerini inceleyebiliyor. Kullanıcılar, market indirimleri uygulaması üzerinde herhangi bir ürünü beğenerek alışveriş listesine de ekleyebiliyor.

Uygulamaları ücretsiz indirin:

Android cihazlarınız için;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nicatalibli.marketindirimleri&hl=tr

Ios cihazlarınız için;

https://apps.apple.com/tr/app/market-indirimleri/id1513513049

İlgili Haberler

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]

Etkinlikler
14 Mart 2024
AHMET ŞAFAK İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Turkuaz İsem Akademi tarafından düzenlenen etkinlikte Ahmet Şafak, imza gününe yoğun ilgi gösteren sevenleriyle bol bol sohbet etti. Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya […]

Genel
14 Mart 2024
Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler

TEHLİKENİN EŞİĞİNDE BİR FOTOĞRAF Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler Günümüzde sosyal medyanın ve çevrimiçi platformların popülaritesiyle birlikte selfie çekmek, sadece bir eğlence aracı olmaktan çıkıp adeta bir yaşam tarzı haline geldi. Ancak, bu popüler eğilim sadece güzellik ve özgüvenle dolu pozlarla sınırlı değil; aynı zamanda fiziki ve sanal olarak bir dizi tehlike […]

Teknoloji
12 Mart 2024
Türkiye’den Savunma Sanayiinde Tarihi Başarı: Dışa Bağımlılık Sona Erdi

Türkiye savunma sanayiinde kritik bir başarıya imza attı. TUSAŞ Motor Sanayii (TEI) tarafından son 10 yılda geliştirilen 13 motor, ülkenin dışa bağımlılığını tarihe karıştırdı. Türkiye’nin savunma sanayindeki gücü ve başarısı son yıllarda atılan adımlarla artmaya devam ediyor. Önce yerli helikopter, ardından yerli araba ve son olarak da milli savaş uçağı Türkiye’nin bu alanda başarısını gözler […]