SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

İstanbul’da bir otomobil 7 yaşındaki Emir’e çarpıp kaçtı

Yayınlanma:
ABONE OL

Beyoğlu’nda misafirliğe geldikleri evin sokağında oynayan 7 yaşındaki Emir’e, süratli bir şekilde seyreden otomobil çarptıktan sonra frene bile basmadan kaçtı.

İstanbul’da dehşet anları! 7 yaşındaki Emir’e çarpıp böyle kaçtı – Tıkla İzle

Dehşet anları kameralara yansırken, yere savrularak çeşitli yerlerinden yaralanan ve vücudunda sıvı patlaması olduğu öğrenilen çocuk hastaneye kaldırıldı. Polis vicdansız sürücünün peşine düşerken, tedavisinin ardından taburcu edilen ancak yürümekte zorlanan Emir Göymen, “Araba sağ sol yapıp bana çarptı kaçtı, yakalanmasını istiyorum” dedi.

Olay, önceki gün saat 23.00 sıralarında Beyoğlu Hasköy’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Fatih ve Sevim Göymen çifti, akşam saatlerinde bir yakınlarının evine misafirliğe geldi. Çift evdeyken, 7 yaşındaki Emir Göymen’de sokakta arkadaşıyla oynamaya başladı. Çocuklar birbirleriyle şakalaştığı esnada 34 FYD 80 plakalı otomobille sür’atli bir şekilde seyreden kimliği henüz belirsiz sürücüsü, sokakta oynayan 7 yaşındaki Emir’e çarptı. Çarpmanın etkisiyle Emir yere savrularak yaralanırken, vicdansız sürücü ise frene bile basmadan kaçtı.

Vicdansız sürücü Emir’e çarpıp kaçtı
Dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, 7 yaşındaki Emir arkadaşlarıyla sokakta oyun oynuyor. Emir bir ara ara sokağa girerek arkadaşıyla şakalaşıyor. O esnada sür’atli bir şekilde sokakta seyreden sürücü, yola çıkan Emir’e çarpıyor. Çocuk yere savrulurken, sürücü ise hız kesmeden kaçıyor. Kazayı gören Emir’in ailesi koşarak yanına geliyor. Diğer görüntüde ise sürücü hızla kaçmaya devam ediyor.

Küçük çocuk vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı
Kazanın ardından çocuklarının yerde olduğunu gören Fatih ve Sevim çifti, koşarak yanına geldi. Panik içerisinde çocuğu araca bindiren aile, apar topar Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine götürdü. Tedavi altına alınan Emir’in, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı ve karın bölümünde sıvı patlaması meydana geldiği öğrenildi. Geceyi hastaneye geçiren Emir Göymen, dün sabah saatlerinde taburcu edilerek evine gönderildi.

“Araba bana çarptı ve gitti yakalanmasını istiyorum”
Evde istirahat eden ve yürümekte zorluk çektiği öğrenilen Emir Göymen, “Ben kenardaydım, araba öyle bir sağ, bir sol yaptı. Ondan sonra da bana çarptı, ben orada kenardaydım. Araba gitti, sonra beni hastaneye götürdüler. Bacağım bir de kolum acıyor. Zaten plakası bulunmuş, yakalansın” dedi. Emir’in akrabası Hatice Gümüş ise, “Yukarıdan gelip çocuğa çarpmasıyla birlikte kaçtı gitti. sonra biz çocuğa hastaneye götürdük. Çocukta iç kanamadan şüphelendiler. Bir gece sabaha kadar hastaneye kaldık. Şimdi eve götürdük ama çocuk bacağından topallıyor. Sürücü bırakıp kaçtı, daha ilgilenmediler. Sürücünün yakalanmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Polis vicdansız sürücünün peşinde
Öte yandan olayın ertesi günü emniyete giden baba Fatih Göymen, çocuğuna çarpıp kaçan sürücüden şikayetçi oldu. Güvenlik kamera görüntüleri vererek ve tespit ettikleri plakayı polise bildiren baba Göymen, olayı anlatarak sürücünün yakalanması istedi. Babanın şikayetini alan polis ekipleri, her yerde Emir’e çarpıp kaçan vicdansız sürücüyü arıyor.

İlgili Haberler

Genel
10 Mayıs 2024
İstanbullular saat 18.00’e DİKKAT! Saatli uyarı geldi, AKOM son dakika açıkladı

İstanbul için son dakika uyarısı. AKOM saat verdi, İstanbul’da 48 saat sürecek sağanak yağışlar başlıyor. İstanbullular o saat aralığına dikkat. AKOM’dan İstanbul için son dakika uyarısı geldi. İstanbul’da bir süreliğine Ara veren sağanak yağışlar bugün itibariyle geri dönüyor. AKOM’dan saatli uyarı yapıldı, akşam saatlerine dikkat çekildi. İstanbul’da bu akşam saat 18.00’den itibaren sağanak yağışlar başlayacak […]

Genel
10 Mayıs 2024
Ekmeğe zam! İstanbul’da ekmek fiyatları değişti

İstanbul’da ekmek fiyatları güncellendi. Ekmeğe zam sonrası 200 gram ekmek fiyatı 10 TL’ye yükseldi. İstanbul’da ekmek fiyatlarına zam geldi. Milyonlarca İstanbulluyu üzen karar alındı. Geçtiğimiz yıl Aralık ayında İstanbul’da ekmek fiyat tarifesi değişmişti. 210 gram için 8 TL azami fiyat uygulanırken bugün yeni zam haberi verildi. İstanbullular, yüzde 31’lik zam kararına isyan etti. YENİ EKMEK […]

Genel
10 Mayıs 2024
HAZIRLIKLI OLUN! Uyarı yapıldı: Bugün çok etkili olacak, özellikle O iller dikkat

Son dakika uyarısı yapıldı. Özellikle o iller dikkat, bugün çok etkili olacak. Mutlaka hazırlıklı olun. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugünkü hava durumu tahminlerini açıkladı. Türkiye’nin başındaki belaların biri bitmeden biri geliyor. Bu defa da toz taşınımı uyarısı geldi. Güneydoğu Anadolu Bölgesi, Marmara Bölgesi, Karadeniz Bölgesi mutlaka hazırlıklı olsun. Bugün gün boyunca çok etkili olacak toz taşınımı […]

Genel
09 Mayıs 2024
O Ayda Doğan Çocuklar EN ZEKİ Oluyor

1 milyondan fazla çocuğun verilerini inceleyen araştırmacılar, doğdukları aya göre daha zeki olan çocukları tespit etti. Bakın en zeki çocuklar hangi ayda doğuyor… 1 milyondan fazla çocuğun verileri üzerinde inceleme yapan araştırmacılar, en zeki çocukların hangi ayda doğduğunu tespit etti. Çocuklar doğdukları aylara göre farklı başarılar gösteriyor. Peki en zeki çocuklar hangi ayda dünyaya geliyor? […]