MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Sivil Toplum, Toplum, Tuzla » GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISINDAN GAZİLERİMİZE ANLAMLI ZİYARET

GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISINDAN GAZİLERİMİZE ANLAMLI ZİYARET



Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Şehit ve Gazi Aileleri Komisyonu, Tuzla’da yaşayan gazilerimizi ziyaret etti. Gaziler Günü kapsamında hafta boyu yapılan etkinlikle gazilerimiz evlerinde ziyaret edildi. Ziyarette Gaziler Günü anısına özel hazırlanan teşekkür hatırası takdim edilen gazilerimiz, ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getirdiler.

Ayrıca 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında yapılan törene Tuzla İlçe Kaymakamı Ali Akça, Piyade Okul Komutanı Tuğgeneral Aydın Cihan Uzun ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, muhtarlar siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.  Atatürk anıtına çelenklerin konulmasıyla başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile sona erdi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ Vatan, millet ve bağımsızlık uğruna, ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz inancıyla canları pahasına kahramanca savaşıp gazilik ünvanına ulaşmış kahramanlarımıza minnettarız. Bizlerde gazilerimizin ve şehit ailelerimizin daima yanındayız. Her zaman bu aziz milletimize hizmet etmek nasip olduğu için şükrediyorum. Tarih boyunca esaret görmemiş milletimizin kahraman evlatları bugünde yurt savunmasında sınırda, sınır ötesinde görevde ve nöbetteler. En kıymetli varlıklarını, canlarını ortaya koyarak,  ülkesi için büyük bir onurla görev yapıp yüce mertebeye ulaşan kahraman şehit ve gazilerimizden Allah razı olsun.“ sözleriyle mesajını iletti.

📆 21 Eylül 2020 Pazartesi 18:00   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR