SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

İstanbul yeni havalimanı transfer

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul’dan İstanbul yeni havalimanı transfer hattı gibi güzergahlar sayesinde diğer büyük şehirlere de ulaşım kolaydır. İstanbul, herkesin yaşamak istediği ender şehirlerden biridir. Orada yaşamanın bir yaşam tarzı olduğunu söylerler. Farklı kültürlerden insanların birlikte huzurlu yaşayabildiği ender şehirlerdendir. Türkiye’nin en eğitimli şehri seçilmesi de aslında bunun bir göstergesidir. Farklılıkları ve zenginlikleriyle Avrupa’da en çok ziyaret edilen iller listesinde yer alır.

Yoğun ziyaretçi akını nedeniyle İstanbul  ulaşım olanakları ile de gelişmiş bir kenttir. Hava, kara, deniz ve demir yolu ile şehre ulaşım sağlanmaktadır. İzmir Ankara Transfer güzergahı, İzmir İstanbul Transfer hatları gibi noktalardan diğer şehirlere ulaşım da kolaydır.

Sizlere Konforlu Transfer Hizmeti Sunuyoruz

İstanbul yeni  havalimanı transfer olarak sizlere kusursuz ve oldukça konforlu bir taşıma hizmeti sunmaktayız. Özellikle havalimanı transferi, kişilerin yol üzerinde problem yaşamasına engel olmaktadır. Sitemiz Sole transfer üzerinden istediğiniz şartlarda bir taşıma hizmeti oluşturabilir, bununla beraber hangi alanlarda araç kullanacağınıza sınırsız bir şekilde karar verebilirsiniz. Profesyonel ekibimiz sayesinde huzurlu, nazik ve son derece konforlu bir taşıma hizmeti yaşayabilirsiniz. Sizlere sağladığımız hizmetlerimiz ise şu şekildedir;

●             İstediğiniz saatte havalimanından, belirttiğiniz adrese sizleri bırakabiliriz.

●             Aracın ne kadar süre kullanılacağını sınırsız bir şekilde siz belirlemektesiniz.

●             Şeffaf fiyatlandırma sayesinde aracınızın değerini, mesai saatlerinin ücretini ve fiyat tutarını net bir şekilde görebilirsiniz.

●             Havalimanı üzerinden transfer işlemi gerçekleştirecek olan kişiler, karşılama saatlerini kendileri belirleyebilir firmamız üzerinden günün her anında karşılama hizmeti alabilirsiniz.

●             Sizleri karşılayacak olan profesyonel şoförümüz, isim kartı ile birlikte sizleri nazik bir şekilde karşılamaktadır.

●             Özel ilgi ve alakamız sayesinde misafirlerimize rahat bir yolculuk sunmaktayız.

●             Sitemiz üzerinden istediğiniz aracı kiralayabilir bununla beraber toplu bir şekilde yolculuk yaparak daha uygun fiyatlı bir transfer işlemi yaşayabilirsiniz.

İstanbul Yeni  Havalimanı TransferHizmeti Almak için Nasıl Rezervasyon Yaparım? 

Sole transfer firmamızın internet sitesinden iletişim bilgilerimiz üzerinden bizleri arayarak veya online olarak rezervasyon yaptırabilirsiniz. Gerekli seyahat bilgilerinin personelimize verilmesi ile birlikte oluşturulan transfer planı müşteriyle paylaşılarak teyid edilir. Günü ve vakti geldiğinde müşteriler daha alana gelmeden araçları onlara hazır olarak beklemektedir.

Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için seyahat hizmeti öncesi bir görüşme sağlanarak saat ve vakitli değiştirilmesi tavsiye edilir. İstanbul yeni  havalimanı transfer firması olan zaman bizim için de önemlidir. Müşterimizin maddi ve manevi olarak kaybının en az da indirilmesi için çaba sarf etmekteyiz. Kilit trafik noktaları ve üstün lokasyonhakimiyetine sahip şoförlerimizle birlikte müşterilerimizin vakit kaybını en azı indirmeyi hedefliyoruz. İstedikleri mekana konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlamaktayız. 

Transfer Hizmeti Nedir?

İstanbul  Sole transfer hizmeti Sabiha Gökçen Havalimanından İstanbul  geneline sunulan kaliteli araç transfer hizmetidir. Bu hizmeti vip araç transfer, lüks araç transfer ve gelin karşılama araç transfer gibi birçok kataloglardan sunuyoruz. Deneyimli kadromuzla birlikte havalimanından misafirlerinizi erken sürede karşılıyoruz. Lüks transfer araçlarımızla sizlere konforlu ve rahat seyahat imkanı sunuyoruz. Araç modellerimiz son derece hijyeniktir. Bu bakımdan güvenle seyahat yapabilirsiniz. İstanbul  geziniz sona erdiğinde de İstanbul’dan havalimanına ulaşmanızı sağlıyoruz. İşletmemiz hem yurtiçinden ve hem de yurtdışından tercih ediliyor.

https://www.soletransfer.com/

İlgili Haberler

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde QUA Granite Gücü!

Üstün desen ve renk teknolojisiyle doğanın tüm canlılığını mekanlara taşıyan, Türkiye’nin en büyük teknik granit üreticisi QUA Granite, her zevke ve ihtiyaca hitap eden geniş ürün yelpazesinde yer alan teknik granit serileri ile kentsel dönüşüm projelerine QUA imzası atmaya devam ediyor. Adımlarını hızlandırarak, her geçen gün daha büyük hedeflere ulaşma çabasını sürdüren QUA Granite, doğallık […]

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]