SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kişiye Özel Hediye Fikirleri

Yayınlanma:
ABONE OL

Kişiye özel hediyefikirleri son zamanlarda giderek artmaya başlamıştır. Artık birçok kişi sevdiği, kendileri için özel olan kişilere sıradan hediyelik ürünler yerine özel hediyeler almak istemektedir. Daha önce hiç kimsenin aklına gelmeyen, hayata geçirilmemiş ürünler bulmak sizleri oldukça heyecanlandırabilir. Bu tarz ürünleri eğer kendiniz yapamıyorsanız dışarıdan almanız gerekebilir. Bu yazımız içerisinde kişiye özel olarak hediyelik ürünler tasarlayan One Hediye hakkında bilgi vermeye çalışacağız.

Kişiye özel hediyeler, usta tasarımcılar tarafından yapıldığında değer görmektedir. En basit bir objeden dahi güzel bir hediyelik ürün oluşturabilirsiniz. Sizler yerine özel hediyelik ürün fikirleri geliştiren One Hediye, başta özel günler olmak üzere her zaman sizlerin yanınızda durmaktadır. Online mağazaya giriş yaptığınızda hem kadınlar için hem de erkekler için tasarlanmış özel hediyelik ürün fikirlerine ulaşabilirsiniz.

Sevgiliye Özel Hediye Fikirleri

One Hediye kişiye özel hediye konusunda üretim yapan en büyük işletmelerden birisidir. Siteye giriş yaptığınızda her özel gün için ayrı hediye fikirlerinin listelendiğini göreceksiniz. Kadınlar için ayrı, erkekler için ayrı ürünlerin listelenmesi tercihinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Daha önce hiçbir yerde göremeyeceğiniz ya da aklınıza gelmeyecek ürünlerin satışını gerçekleştiren One Hediye, kişisel hediye üretiminde sektöre öncülük etmektedir.  Kişiye özel hediyeler almak istediğinizde sipariş ekranında bunu özel olarak belirtmeniz gerekmektedir.

Ürünlerin üzerine isim, tarih ya da resim kabartması yaptırabileceğiniz kişiye özel hediyelerin teslimatı bazen uzun sürebilmektedir. One Hediye, siparişleri aldıktan sonra ürünleri kişiye özel olacak şekilde hazırlayıp gönderdiği için ürünleri teslim almak biraz uzun sürebilir. Eğer sipariş veren kişi olarak İzmir’de yaşıyorsanız ürünleri aynı gün içerisinde dahi teslim alabilirsiniz. One Hediye, İzmir’in merkezi konumunda bulunan işletmesi üzerinden üretimlerini sürdürmektedir.

One Hediye içerisinde kişiye özel hediyelik ürünlerin yanı sıra ev ve yaşam ürünlerin de satıldığını göreceksiniz. Daha önce hiçbir yerde göremeyeceğiniz dekorasyon ürünleri evinizin iç yapısını ve havasını büyük oranda değiştirecektir. Hediyelik eşya fikri olarak ev ve yaşam ürünleri de satın alabilirsiniz. Yine bu kategoride sunulan ürünlerin de kişiye özel olarak tasarlandığını göreceksiniz.

Detaylı bilgi ve tüm hediye seçenekleri için https://www.onehediye.com/kisiye-ozel-hediyeler adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]

Etkinlikler
14 Mart 2024
AHMET ŞAFAK İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Turkuaz İsem Akademi tarafından düzenlenen etkinlikte Ahmet Şafak, imza gününe yoğun ilgi gösteren sevenleriyle bol bol sohbet etti. Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya […]

Basında Kartal
10 Mart 2024
Kartal’da Toplu Açılış Törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel’de Katıldı

Kartal Belediyesi’nin en önemli yatırımlarından olan Mustafa Necati Kız Öğrenci Yurdu, Mustafa Necati Destek Eğitim Kursu ve Venüs Gezegen Kafe’nin açılışı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımı ile gerçekleştirildi. Açılışta konuşan CHP Genel Başkanı, “Bugün buraya hem bir borcu ödemek üzere, hem bir davete icabet etmek üzere, hem de bir teşekkür etmek üzere […]