SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Qatar Airways, 21.000 Ücretsiz Biletle Öğretmenlere Teşekkür Ediyor

Yayınlanma:
ABONE OL

5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü’nde qatarairways.com ’da açılacak olan kayıt sistemi 30 Eylül 2021’e kadar yapılacak seyahatler için bir ücretsiz ekonomi sınıfı bilet sunuyor.

Dünya Öğretmenler Günü vesilesiyle, Qatar Airways, devam eden COVID-19 salgınının getirdiği zorluklar karşısında dünya çapında gençleri eğitmedeki değerli çalışmaları için öğretmenlere teşekkür etmek adına 21.000 ücretsiz bilet verecek.

Sistem 5 Ekim 04.00’da aktif olacak ve 8 Ekim (Doha saati ile) 03.59’da kapanacak. Öğretmenler, ilk gelene ilk hizmet esasına göre sunulan özel promosyon kodunu almak için linkteki formu doldurarak kampanyaya dahil olabilirler. https://www.qatarairways.com/tr-tr/offers/thank-you-teachers.html 

Biletler Qatar Airways’in halihazırda faaliyet gösterdiği 75’ten fazla ülkeden öğretmenler için uygun. Başvuru sürecinin adil ve şeffaf olmasını sağlamak için, her ülke üç günlük kampanya dönemi boyunca kademeli olarak günlük bilet tahsisi alacak. Kampanya dönemi boyunca günlük tahsis, Doha saatiyle 04:00’da yenilenecek.

Başarıyla kaydolan öğretmenler, Qatar Airways’in dünya çapında 90’dan fazla uçuş noktasından oluşan ağındaki herhangi bir yere bir ekonomi sınıfı gidiş – dönüş bilet alacaklar. Ek olarak, kendileri, bir aile üyesi veya bir arkadaşları için kullanabilecekleri gelecekteki bir gidiş – dönüş bilet için de yüzde 50 indirim kuponu alacaklar. Her iki bilet de 30 Eylül 2021’e kadar olan seyahatler için geçerlidir.

Qatar Airways CEO’su Akbar Al Baker şunları söyledi: “Qatar Airways olarak bizler, bu belirsizlik dönemlerinde gençlerimizi eğitmeye devam eden dünyanın dört bir yanındaki öğretim profesyonellerinin kararlılığı ve sıkı çalışması için inanılmaz derecede minnettarız. Bunun kolay bir iş olmadığını biliyoruz, ancak öğretmenler son derecede becerikli, çevrimiçi öğrenime ve diğer yöntemlere yöneliyorlar. Pandemi boyunca tutarlı bir şekilde uçan en büyük küresel havayolu olarak, son haftalarda öğrencilere charter ve tarifeli uçuşlarla ihtiyaç duydukları yere uçmalarına destek olduk. Bir havayolu şirketi olarak, eğitimin önemine çok inanıyoruz ve eğitimle ilgili amaçlara destek vermeye kararlıyız.”

Qatar Airways, 2013 yılından bu yana, Sheikha Moza Bint Nasser tarafından dünya genelinde eğitim hakları reddedilen çocukların sayısını önemli ölçüde azaltmak için başlatılan “Education Above All’s Educate A Child” programının gururlu bir destekçisi olmuştur. Qatar Airways yolcuları, online uçuş rezervasyonu işlemi sırasında, ödeme sayfasına ulaştıktan sonra, uçakta ve qatarairways.com‘da Educate A Child’a bağışta bulunmaya davet ediliyorlar. Havayolu ayrıca, farkındalığı artırmak ve bağışları teşvik etmek amacıyla vakfın video reklamını Oryx One uçak içi eğlence sisteminde de yayınlıyor.

Ücretsiz Qatar Airways biletleri için başarıyla kaydolan öğretmenler, havayolunun önde gelen esnek rezervasyon politikalarından da yararlanabilirler. Tüm şart ve koşullar için https://www.qatarairways.com/tr-tr/travel-with-confidence.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

En son IATA verilerine göre Qatar Airways, insanları evlerine ulaştırma misyonunu yerine getirerek Nisan-Temmuz ayları arasında en büyük küresel havayolu şirketi oldu. Bu, havayolunun yolcularını güvenli ve hijyenik bir şekilde taşımada benzersiz bir deneyime sahip olmasına olanak sağladı ve uçuş ağını etkin bir şekilde yeniden inşa etmesine imkan sağladı. Havayolu, uçaklarında ve Hamad Uluslararası Havalimanı’nda (HIA) en gelişmiş güvenlik ve hijyen önlemlerini sıkı bir şekilde uygulamaya devam etmektedir.

Qatar Airways Temmuz ayında, yolcuları ve kabin ekibi için yeni kişisel koruyucu ekipman (PPE) sunarak uçak içi sağlık ve güvenlik önlemlerini daha da artırmıştı. Havayolunun sıkı önlemleri arasında, güvenlik gözlükleri, eldivenler ve maskeye ek olarak; kabin ekibi için üniformalarının üzerine takılan tek kullanımlık bir koruyucu önlüğün yanı sıra tüm yolculara yüz siperleri sunulması da dahil edilmişti.

Havayolunun Doha’daki merkezi HIA, konsantre UV-C ışığı yayan tamamen otonom mobil cihazlardan oluşan ve patojenlerin yayılmasını azaltmak için yüksek yolcu akış alanlarına yerleştirilen UV-C dezenfektan robotlarını da piyasaya sürdü. Qatar Airways’in merkezi olan Hamad Uluslararası Havalimanı (HIA), terminalleri boyunca sıkı temizlik prosedürleri ve sosyal mesafe önlemleri uygulamaktadır. Yolcu temas noktaları 10-15 dakika aralıklarla sterilize edilmekte ve her uçuştan sonra biniş kapıları ve otobüs kapıları temizlenmektedir  Ayrıca pasaport ve güvenlik tarama noktalarında el dezenfektanları bulunmaktadır.

Birçok ödülü bulunan Qatar Airways, uluslararası hava taşımacılığı derecelendirme kuruluşu Skytrax tarafından yönetilen 2019 World Airline Awards tarafından “Dünyanın En İyi Havayolu” seçildi. Ayrıca çığır açan Business Class deneyimi olan Qsuite ile “Orta Doğu’nun En İyi Havayolu”, “Dünyanın En İyi Business Class’ı” ve “En İyi Business Class Koltuğu” seçildi. Qatar Airways ayrıca, havayolu endüstrisinde mükemmelliğin zirvesi olarak kabul edilen ve gıpta ile bakılan “Skytrax Yılın Havayolu” ünvanını beş kez alan tek havayoludur. Merkez HIA ise geçtiğimiz günlerde ‘Skytrax World Airport Awards 2020’ tarafından “Orta Doğu’nun En İyi Havaalanı” ve “Dünyanın En İyi Üçüncü Havaalanı” seçilmişti.

*Bu teklif yalnızca Qatar Airways tarafından gerçekleştirilen uçuşlar için geçerlidir. Uygun öğretmenlik meslekleri sınırlıdır. Havaalanında check-in sırasında geçerli bir öğretmen kimliği ibraz edilmelidir. Havalimanı vergileri yolcu tarafından karşılanacaktır. Detaylı bilgi için lütfen şartlar ve koşullar bölümünü kontrol edin.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]