SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartal Belediyesi 2021 Bütçe ve Performans Raporu Kabul Edildi

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediyesi 2021 Bütçe ve Performans Raporu, Kartal Belediye Meclisi’nde yapılan oylama ile kabul edildi.

Kartal Belediyesi Meclis Başkanvekili Yılmaz Tuncer başkanlığında toplanan mecliste, 3 oturum halinde gerçekleşen 2021Yılı Performans Raporu ve 2021 Yılı Bütçesi oy çokluğuyla kabul edildi. 05, 19 ve 21 Ekim 2020 tarihlerinde gerçekleştirilen oturumlar ile tamamlan görüşmelerin ardından Kartal Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı Gelir ve Gider Bütçesi, 543 milyon TL olarak, oy çokluğu ile kabul edildi.

Bütçe ile ilgili görüşmelerden önce Meclis Üyesi Aysel Yücel, bütçe ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Pandemi sürecinde yapılanları da anlatan Yücel, özetle 1 milyon 349 bin 571 adet maske ve 8 bin 835 litre dezenfektan harcandığını ve ilçedeki sağlık kurumları, okullar, ibadet alanları, esnaf işletmeleri gibi pek çok yerin yoğun şekilde dezenfekte edildiğini söyledi. Pandemi sürecinde yaklaşık 20 bin yardım kolisi dağıtımı yapıldığını sözlerine ekleyen Yücel, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşıldığını belirtti.

Yücel’in ardından kürsüye çıkan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Oktay Aksu,belediye çalışmaları ile alakalı bazı bilgiler verdi. Atalar Spor Kompleksi’nin bitmek üzere olduğunu ve tamamen Kartal Belediyesi’nin olanakları kullanılarak çalışanlar tarafından yapıldığını söyledi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in geçmiş 500 gün icraatları ile ilgili önümüzdeki günlerde meclis üyelerine sunum yapacağını ve bunun 1000 gün olanını da hazırlayacaklarını kaydeden Aksu, Kartal’ın 25 yıldır çözülemeyen alt yapı problemlerini İBB ile birlikte çözdüklerini söyledi.

Sivil Savunma Müdürlüğü’nün bulunduğu yerde bir bağışçının da desteği ile aşevi açacaklarını kaydeden Aksu, Aydos Kent Ormanı Projesi’nin de hayata geçeceğini söyledi. Spor Caddesi’nin yenilendiğini ve Kızılay Caddesi’nin de prestij caddesi olacağını kaydeden Aksu, Neyzen Tevfik Meydanı’nın da yenileneceğini söyledi.

Kartal’da 3 gençlik merkezi açacaklarını belirten Aksu, stadın bulunduğu alanda da bir proje başlatacaklarını söyledi.

Yapılan tartışmaların ardından geçilen oylamada her bir bütçe maddesi tek tek oylandı. Müdürlüklerin de bütçelerinin tek tek oylanması sonrasında toplam 543 milyonluk 2021 Mali Yılı Gelir ve Gider Bütçesi oy çokluğu ile kabul edildi.

İlgili Haberler

Ekonomi
19 Mart 2024
A101’de 5 litresi ŞOK fiyata düştü! Ayçiçek yağı indiriminde Ramazan bereketi

Ramazan ayına özel ayçiçek yağı indirimleri başladı. A101 market fiyatları en dibe çekti. A101 markette Ramazan ayına özel ayçiçek yağı indirimli kampanyası başladı. Birçok farklı markada ayçiçek ürünlerini tüketicilere indirimli olarak sunan A101’de 5 litre ayçiçek yağı fiyatı görenlerin ağzını açık bıraktı. Ramazan ayına özel olarak sunulan yeni ayçiçek yağı indirimi sınırlı sayıda ürün için […]

Ekonomi
18 Mart 2024
İstisnasız Tüm Emeklilere 7500 TL Karşılıksız Ödeme! İş Bankası Verecek

Emeklilere bir sürpriz de Türkiye İş Bankası Bankası’ndan geldi. 31 Mart’a kadar İş Bankasına başvuru yapan emeklilere karşılıksız 7500 TL ödeme yapılacak. Türkiye’deki emekli maaşı alan vatandaşlara yönelik kampanya ve fırsatlar hız kesmeden devam ediyor. Milyonlarca emekli için bankalarda sürpriz ek ödemeler var. Mart ayı sürprizlerinden biri de Türkiye İş Bankası’ndan geldi. İş Bankası resmi […]

Ekonomi
18 Mart 2024
1990-1996 ve 2010 Sonrası İçin Emeklilik Hesaplaması: Yaş ve Prim Günü Tablosu Değişti

Erken emeklilik hesapları değişti. SGK girişi 1990-1996 ve 2010 Sonrası olanlar için prim gün tablosu sil baştan. Milyonlarca kişinin beklediği yeni erken emeklilik düzenlemeleri yolda. Özellikle EYT’yi kaçıranlar bu yeni fırsatlarla rahat bir nefes alacak. Çünkü yeni düzenleme ile EYT’de kapsam dışı kalanlar da yeniden kapsama alınacak. Bu sayede yaş ve prim günü de sil […]

Genel
18 Mart 2024
Migros indirimleri SIRA SIRA dizdi! 9 GÜN SÜRECEK dev kampanya

Migros’tan 9 gün sürecek dev indirim kampanyası geldi. Her şey yüzde 40 indirimde… Migros, müşterilerinin Ramazan ayını daha ekonomik geçirebilmesi için bir dizi indirim kampanyası başlattı. Haftalık indirimlerin yanı sıra, mart ayı sonuna kadar sürecek olan özel indirimlerle dikkat çeken Migros, pek çok üründe yüzde 40’a varan indirimler sunuyor. İşte 27 Mart’a kadar devam edecek […]