SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Nokta Makro Dedektör ve Yeni Medikal Üretim Firması Quall

Yayınlanma:
ABONE OL

Dedektör teknolojisinin dünya devi haline gelen Nokta Makro Dedektör kullandığı teknolojisi ve dev Ar-Ge kadrosu ile başka bir sektörde de dünya devi olmaya hazırlanıyor.

Sadece işlerinin teknoloji ve Ar-Ge olduğu belirten firma Quall adı altında tecrübesini medikal yönde de kullanacak ve Türkiye’nin adını dedektörden sonra medikal ürünlerde de duyuracak.

Ödüllere Doymayan Tasarımı Olan Bir Fabrika

Yeni fabrikasına taşınan Nokta Makro Dedektör ve Quall artık Tuzla’da çalışmalarına devam edecek.

Hizmet vereceği yeni bina birçok ödüle sahip. Dünya üzerinde en başarılı mimari yapılar arasında dereceler almış bir fabrika.Quall sitesini ziyaret edip bu ödül detaylarını okuyabilirsiniz.

İlk Üretilen Ürün Bir Ateş Ölçer :QuallThermo

Bu fabrikada üretilecek ilk medikal ürünQuallThermo ateş ölçer olacak. Yaşa göre vücut ısısını ölçen, 5 farklı modu bulunan, ölçümleri dünyanın kabul ettiği derece birimleriyle gösteren, ses kontrolü bulunan, ölçümleri tutabileceğiniz hafızaya sahip, karanlıkta kullanılabilen aydınlatmalı ekranı ve pil gücünü en uzun kullanabileceğiniz otomatik kapatma özelliği ile daha teknolojik bir ateş ölçer bulmanız oldukça zor gözüküyor.

Nokta Makro Dedektör en iyi dedektörleri en uygun fiyatlarla üretimini yaparken Quall markası da en iyi medikal ürünleri en uygun fiyatlarla üretecek.

Bildiğiniz gibi korona virüs yayılımının artış gösterdiği bu zamanlarda evlerimizde mutlaka bir ateş ölçer bulunması gerekmekte. Ayrıca bu ateş ölçere güvenmemiz gerekmekte. İşte Quall bu şüpheleri QuallThermo cihazı ile yenmiş durumda.

Quall markası ile Türkiye Cumhuriyeti dedektörden sonra da ismini medikal ürünlerle duyuracak.

Tüm Dünyada Dedektör’ün Tek Markası : Nokta Makro Dedektör

Dedektör sektöründe dünyada ilk sıraya çıkıp birçok rakibinin önünde bulunan Nokta Makro Dedektör her gün Ar-Ge ekibini büyütmekte ve şimdi de farklı bir sektörde tekrardan dünya devi olmaya kararlı.

SimplexDedektör ile Tüm Dünya Nokta Makro Dedektör Kullanılıyor

2390 TL fiyatla piyasada bulunan SimplexDedektör dünya üzerinde yüz binden fazla kullanıcı tarafından kullanılmakta. Bu ürün dünyada 299 USD fiyatla satılmaktadır. Bu özelliklerde bir ürün almak istiyorsanız en az bu fiyatın 2 katını ödemelisiniz.

Dünyada kendi segmentinde bulunan tartışmasız en uygun fiyatlı dedektör Nokta Makro Simplexdedektör. Su Geçirmez oluşu, demir sesini kapayabilme, ayrım yapma, arazi, park, plajda kulanabileceğiniz toplamda 5 farklı arama moduna sahip olma, dahili kablosuz kulaklık desteği, titreşimi, frekans kaydırma özelliği, gece ve su altı için tasarlanmış aydınlatması, uzayıp kısalabilen yapısı, usbpowerbank ile bile şarjını yapabileceğiniz dahili bataryası ve internetten yazılım güncelleme gibi muhteşem özelliklere sahip. Türkiye’nin her yerinden bu ürünü satın almak için Nokta distribütörlerine ulaşabilirsiniz. 02166060677 numarası Nokta Makro Dedektör’ün çağrı merkezi ve 7/24 hizmet vermekteler.

İlgili Haberler

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]

Etkinlikler
14 Mart 2024
AHMET ŞAFAK İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Turkuaz İsem Akademi tarafından düzenlenen etkinlikte Ahmet Şafak, imza gününe yoğun ilgi gösteren sevenleriyle bol bol sohbet etti. Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya […]

Basında Kartal
10 Mart 2024
Kartal’da Toplu Açılış Törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel’de Katıldı

Kartal Belediyesi’nin en önemli yatırımlarından olan Mustafa Necati Kız Öğrenci Yurdu, Mustafa Necati Destek Eğitim Kursu ve Venüs Gezegen Kafe’nin açılışı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımı ile gerçekleştirildi. Açılışta konuşan CHP Genel Başkanı, “Bugün buraya hem bir borcu ödemek üzere, hem bir davete icabet etmek üzere, hem de bir teşekkür etmek üzere […]

Belediye
04 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Hürriyet Mahallesi Gezegen Kafe Sosyal Tesisi açıldı

Kartal Belediyesi, kısa sürede gerçekleştirdiği çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle ilçeye değer katmaya, Kartal’ı modern ve yaşanabilir bir geleceğe taşımaya devam ediyor. Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal tesisleşme atılımının adımları arasında yer alan Hürriyet Mahallesi Uranüs Gezegen Kafe’nin açılışı, düzenlenen törenle ve komşu buluşmasıyla gerçekleştirildi. Başkan Gökhan Yüksel, ilçedeki 11’inci sosyal tesisin açılışının yapılmasının […]