SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Yeniden Refah Partili Gençlerden Macrona anlamlı mesaj

Yayınlanma:
ABONE OL

Fransa Cumhurbaşkanı Emanüel Macron tarafından başlatılan, Peygamber Efendimiz (SAV) ve İslam’a karşı yapılan bu alçakça saldırıları protesto etmek amacıyla, Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanlığı Gençlik Kolları tarafından 27 Ekim Salı günü saat Sultan II. Abdülhamit Han önünde basın açıklaması yapıldı.

Açıklama da; “Fransa’da Müslümanlara yönelik baskıların ardı arkası kesilmezken, skandal bir karar alındı. Charlie Hebdo dergisinde yayınlanan Peygamberimiz Hz. Muhammed’e yönelik çirkin karikatürler, kitapçık haline getirilerek liselerde dağıtılacak. Fransa’nın 13 bölgesi için karara onay verildi. Bu kirli karikatürlerin alçakça devlet binalarında sergilenmesi de yapılan provokasyonun ne kadar iğrenç bir hal aldığını göstermektedir.

Fransa’da başörtülü kişileri potansiyel terörist olarak ilan eden ve bu şekilde muamele eden, Müslümanları sınır dışı eden ve fişleyen bu anlayış kendi emelleri uğruna uluslararası insan hakları beyannamesini hiçe saymaktadır.

Fransa Cumhurbaşkanının uzun bir süredir İslam’a ve kendi ülkesinin vatandaşlarının da içinde bulunduğu Müslümanlara yaptığı ipe sapa gelmez yakıştırmalarla neyi amaçladığı gayet açıktır. Kendisini aklı selime davet ediyoruz. Haddini fazlasıyla aşan bu anlayış ne dediğinin farkında değildir! Ama biz had bildirme ve tepkimizi ortaya koyma noktasında gelişmeleri yakinen takip etmekteyiz.

Bu saldırılara  devam ettiğin takdirde sonuçlarının şahsın adına çok ağır olacağını sana hatırlatıyoruz. Anam babam sana feda olsun ya Resulullah diyen Müslüman gençler olarak, İslam dininin bize emrettiği üzere, tüm dinlere mensup insanların ibadet özgürlüğünü ve haklarını korumaya devam etmeye, sadece 1,5 milyar İslam aleminin değil 7 buçuk milyar insanın refahı için, adil düzeni tüm dünyaya hâkim kılmak için mücadelemizi vermeye tüm gücümüzle devam edeceğiz. Şuan manevi huzurunda bulunduğumuz Cennet Mekan Sultan ABDÜLHAMİD Hanın gayrimüslim azınlıklara karşı göstermiş olduğu anlayış ve hoşgörü, geçmişimizin bu konudaki duruşunu ispat etmektedir.

Planlamış olduğunuz tuzaklarınızı, Allah’ın izniyle her yerde deşifre edip başınıza geçireceğimizi buradan beyan ediyoruz. Tümİslam alemini ve adalete inancı olan tüm toplumları Fransız mallarını boykot etmeyeve Fransa’ya tepki göstermeye davet ediyoruz.

 Tüm Müslümanların kutsalı olan Peygamber efendimize sav yapılan bu hakaretlerin karşılıksız bırakılmaması adına, ortak bir platform kurarak tüm İslam ülkelerini bir araya gelmeye davet ediyoruz. Söylemden acil olarak eyleme geçmesini bekliyoruz. Müslümanların özellikle son asırda uğradığı haksızlıkların giderilmesi için İSLAM BİRLİĞİ’ nin oluşturulmasının ne kadar elzem olduğunu bir kez daha görmekteyiz. Bu derin boşluktan kaynaklanan saldırılarının boyutu direk İslam’a ve barış, adalet, rahmet peygamberi olan Efendimiz Muhammed Mustafa’ya kadar ulaşmıştır.  Bizler İslam birliğini kurana kadar hiçbir kutsalımız sahipsiz değildir.

İslam karşıtı söylemleriyle son haftalarda sabrımızı taşma noktasına getiren ve Müslümanlarla uzaktan yakından alakası olmayan yakıştırmaları talihsiz bir şekilde sarf eden Fransa Cumhurbaşkanı söylemlerine ve İslam karşıtı eylemlerine devam ettiği sürece buradan YENİDEN REFAH PARTİSİ olarak sesleniyoruz.:

Bizler Müslümanlar olarak, Hristiyan ve Yahudi vatandaşlarımız ile barış içerisinde yaşayan bir milletiz. Cumhurbaşkanlarının görevi halkı kışkırtmak değil barış içerisinde yaşamalarını sağlamaktır.

Fransız milletinin, bir avuç marjinal azınlığı dışında Macron gibi düşünmediğini biliyoruz ve ilk önce Fransız milletine buradan sesleniyoruz: üst akıldan aldığı emirle Medeniyetler çatışmasının islamofobi ayağını oluşturmaya çalışan kukla Macron’u durdurmak tüm insanlığın ortak vazifesidir.

600 yıl boyunca 3 büyük dinin huzur içinde yaşadığı Osmanlı İmparatorluğu’nda her inanca mensup insanın hakkının ve ibadethanelerinin korunduğunu hatırlatırken, Fransa Kralı 1. Fransuva’nın ve Fransuva’nın annesi LuizdöSavua’nın Kanunî Sultan Süleyman’ a mektup yazarak, esir alınan Fransa kralının kurtarılması için Osmanlı’nın merhametine sığındığının unutulmaması gerektiğinin altını önemle çiziyoruz.

Buradan antisemitizmi çağrıştıran uygulamaları, Müslümanlara uygulamaya çalışan Macron’a sesleniyoruz. Sürekli ağzınızdan düşürmediğiniz insan hakları ve demokrasi kavramlarının, aslında canavarlığınızı örtmeye çalıştığınız bir maskeden ibaret olduğunu biliyoruz. 170 yıl boyunca müzede, soykırım uyguladığınız Cezayirlilerin kafataslarını sergilediğinizi biliyoruz. Ruanda’da soykırım yaptığınızı biliyoruz, Kongo’da az kauçuk topladığı için kölelerin ellerini kesen Belçika’nın fikir babası olduğunuzu biliyoruz. Milyonlarca Afrikalıyı öldürüp köleleştirip, zenginliklerini çaldığınızı biliyoruz.

Biz Müslümanların önceliklerinin en başında EFENDİMİZ MUHAMMED MUSTAFA SAV geliyor. Bencillik ve menfaat üzere kurulmuş bir dünya düzeninde bu anlayışın bir benzerini bulmanız mümkün değildir. Bu sebeple Macron’ a bu tutumunun kendisine ne gibi sonuçlar doğuracağı noktasında tekrar düşünmesini tavsiye ediyoruz. Allah şahit ki bizler sizlerin çiğnemek istediğiniz değerler için yaşıyoruz ve sizin hayatı sevdiğiniz kadar ölümü ve şehitliği seviyoruz. 

Seni, şefkatle saracak olan İslam’ı öğrenmeye davet ediyoruz; seni, insanlığa davet ediyoruz.

İlgili Haberler

Genel
18 Mart 2024
Migros indirimleri SIRA SIRA dizdi! 9 GÜN SÜRECEK dev kampanya

Migros’tan 9 gün sürecek dev indirim kampanyası geldi. Her şey yüzde 40 indirimde… Migros, müşterilerinin Ramazan ayını daha ekonomik geçirebilmesi için bir dizi indirim kampanyası başlattı. Haftalık indirimlerin yanı sıra, mart ayı sonuna kadar sürecek olan özel indirimlerle dikkat çeken Migros, pek çok üründe yüzde 40’a varan indirimler sunuyor. İşte 27 Mart’a kadar devam edecek […]

Politika
18 Mart 2024
CHP ve İYİ Parti Arasında “Emekli İttifakı” Vurgusu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde düzenlenen halk buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu. Özel, Ankara’da siyasi bir ittifak kurulamasa da, emekliler konusunda Meral Akşener ile bir “emekli ittifakı” üzerinde mutabık kaldıklarını ifade etti. Her iki parti liderinin de emeklilerin hakları konusunda aynı dili konuştuğunu belirten Özel, bu konunun siyaset üstü bir ittifak alanı olduğunu […]

Dünyadan
18 Mart 2024
Kate Middleton Nerede? Saray açıklama yapacak

İngiltere’de Kate Middleton Hakkındaki Dedikodular Artıyor: Saray Yakında Açıklama Yapacak! Galler Prensesi Kate Middleton’ın uzun süredir kamuoyu önünde görünmemesi, çeşitli spekülasyonlara yol açtı. Middleton’ın sağlık durumu ve özel hayatına dair iddialar, İngiltere genelinde yayılmaya devam ediyor. KATE MİDDLETON NEREDE? DEDİKODULARIN ODAĞINDA Son dönemde Middleton’ın kamusal alanda az görünmesi, hakkında pek çok dedikodu üretilmesine neden oldu. […]

Genel
17 Mart 2024
30’lu Yumurta ve 5 Litre Ayçiçek Yağı Fiyatları Düştü! Çılgın İndirim Kaçmaz

Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden Migros’ta 30’lu yumurta ve 5 litre ayçiçek yağı fiyatlarına indirim geldi. Migros’un sadece 2 gün sürecek bu kampanyası kaçmaz. Migros Market kampanyaları ile tüketicilerin dikkatini çekmeye hesaplı fiyatları ile de Uğrak yeri olmaya devam ediyor. Ramazan ayının başından bu yana peş peşe indirim kampanyaları ile gündeme gelen ünlü marketler zincirinde […]