MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Genel, Mahalleler, Maltepe, Manşet, Sivil Toplum, Toplum » Maltepe’de minibüs alev alev yandı, faciadan dönüldü

Maltepe’de minibüs alev alev yandı, faciadan dönüldü



Maltepe minibüs yolunda seyir halindeki hatlı minibüs bir anda alev aldı. Minibüsün içerisindeki yolcular ile minibüs şoförü kendilerini dışarı attı. Faciadan dönülen olayda minibüsün yandığı anlar kameraya yansıdı.

Maltepe’de minibüs alev alev yandı, faciadan dönüldü – Tıkla İzle

 Olay, Maltepe minibüs yolunda saat 17.45 sıralarında yaşandı. Seyir halinde olan bir hatlı minibüs bir anda yanmaya başladı. Yanan minibüsün şoförü ile yolcuları kendilerini hızla dışarı attı. Minibüs kısa sürede alev topuna döndü. Ara ara minibüste patlamalar da yaşandı. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar yanan minibüsü izlerken itfaiye yangına müdahale etti. Yangın kısa sürede söndürülürken olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Yangın hakkında konuşan minibüs şoförü, “Bir anda alev aldı. Yolcuları direkt tahliye ettik” dedi.

Yangına tanık olan vatandaşlardan Yiğit Alp Araz, “Biz arkadaşlarla oturuyorduk. Milletin koşuştuğunu gördük. Bir geldik ki minibüs yanıyor. Patlama oldu sesler geldi. Alevler yükseldi” şeklinde konuştu.

Öte yandan, minibüsün yol ortasında alev topuna döndüğü anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

📆 12 Kasım 2020 Perşembe 23:05   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR