SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Salgın Döneminde Son Derece Hijyenik Koşullarda Hazırlanan Araçlar

Yayınlanma:
ABONE OL

Özellikle de salgın döneminde pek çok sektörde ortaya çıkan hijyenik koşulların eksikliği konusunda insanlar tereddütte düşmektedir. Kişisel olarak doğrudan etkileşim halinde bulunan pek çok sektörde insanların salgın döneminin gerektirdiği koşulları uygulamak istemeleri ve de kendi sağlıklarını korumak istemeleri son derece normal karşılanmaktadır.

Bu noktada araç kiralama özellikle de araçların tamamen temizlenmiş olması ne de insanların hizmetine sunulması konusu oldukça önemlidir. Zira araçlarını kiralayan insanların daha önce de farklı insanların kullanmış olduğu araçlara biniyor olması onlarda mı ulaşabilecek herhangi bir virüsün hızlı bir şekilde insanlar arasında yayılmasına neden olmasına yol açmaktadır. Bu süreci değerlendirmeye alan şirketimiz özellikle de insanların daha güvenilir mi temiz bir ortamda araç kiralama hizmetlerini sağlayabilmeleri ne olanak sağlamaktadır.

Bu nedenle de kiralanan bütün araçlar her müşterinin kullanımından sonra kaliteli dezenfektan ürünleri ile temizlemekte karantina sürecini atlattıktan sonra tekrardan diğer insanlara da kiralama hizmeti için sunulmaktadır. Ekonomik araç kiralama hizmeti ile ön plana çıkan şirketimiz özellikle de uygun fiyatlı olarak sunmuş olduğu araçlarda son derece temiz bir hizmet sunmaktadır. Özellikle de insanların virüs tehlikesine karşı bir araç kiralama sitesinden beklemiş olduğu her türlü temizlik koşulunda ücretsiz bir şekilde uygulanan sistemimiz özellikle de araçların didik didik her yerinin temizlenmesine yöneliktir. Kullanıcının doğrudan temas etmekte olduğu direksiyon vites kolu gibi bölgelerin ayrı bir hizmet ile 2-3 kere temizlenmesinde de olanak sağlamaktadır.

Baştan Aşağı Temizlenen Araçlar

Güvenilir araç kiralama hizmeti veren şirketimiz tarafından sunulan bu hijyenik koşullarda ki araç kiralama hizmetlerini erişebilmek için sizler de internet sitelerimizi ziyaret edebilirsiniz veya Kadıköy ve Sabiha Gökçen Havalimanın da ki şubelerimizden araba kiralayabilirsiniz. Daha önceki araç kiralama tecrübelerimizden kalan giyeceğini koşullarda sunmuş olduğumuz çeşitli hizmetler özellikle de 2020 yılı itibariyle başta Almanya olmak üzere Türkiye’nin en kalabalık 5 şehrinde de kaliteli bir şekilde hizmetlerini sunmaya devam etmektedir.

İstanbul Yeni Havalimanında, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanında, İzmir Adnan Menderes Havalimanında ve Ankara Esenboğa havalimanında hizmet verilmektedir. Araç kiralama konusunda kafanıza takılabilecek herhangi bir soru işaretini gidermek ve hijyenik koşullarda tam anlamıyla bir koruma sağlanmış bir şekilde sizlerin hizmetine sunulan araçlardan yararlanmak için bizimle iletişime geçmeyi unutmayınız. Her marka modelden aracın bulunduğu internet sitemiz üzerinde yer alan araçlar uzman temizlik ekibi ile birlikte sürekli olarak dezenfekte edilmekte korona virüsün yanı sıra pek çok hastalığa karşı yüksek kalitede önlem alınmaktadır.

Özellikle de 3 gün ve üzeri araç kiralama hizmeti talep eden müşterilerimiz için büyük bir titizlikle temizlenmiş olan araçlarınızı sizler elinizden dışarıya adım atmayın ve herhangi bir şekilde risk altına girmeyin diye evinize kadar teslim ediyoruz. Aynı zamanda 3 gün ve daha fazla sürecek olan araç kiralama taleplerinizde sizler için sunmuş olduğumuz ayrıcalıklı fiyat avantajları ile de ön plana çıkmanın yanı sıra herhangi bir kaza oluşma noktasında da sizler için sunmuş olduğumuz sigorta hizmetleri ile de takdir görüyoruz. Bu ve buna benzer pek çok hizmetin yer aldığı internet sitemizde sizler de daha fazla detaylı bilgiye erişebilir veya 0850 5150 322 nolu telefonu arayarak %5 extra indirim hakkı kazanabilirsiniz. Bu sayede sizler de kendiniz ve sevdiklerinizin sağlığını riske atmadan eğlenceli bir yolculuk sürebilir dilediğiniz her noktaya erişebilme imkanından yararlanabilirsiniz. Pek çok kişinin son dönemlerde tercih ettiği ve de araçlarını kiralamak için sistemimize geri dönüş sağladığı bir dönemde herkesin aynı anda araç kiralayabilmesine olanak sağlayan gelişmiş teknik kadromuz ve araç kiralama servisimiz kalitede hizmet sağlamaya devam ediyor. Sizleri de bütün bu süreçleri en iyi şekilde atlatarak araç kiralamanın ayrıcalıklı avantajlarından yararlanmaya Kadıköy ve Pendik ofislerimize davet ediyoruz.

İlgili Haberler

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]

Etkinlikler
14 Mart 2024
AHMET ŞAFAK İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Turkuaz İsem Akademi tarafından düzenlenen etkinlikte Ahmet Şafak, imza gününe yoğun ilgi gösteren sevenleriyle bol bol sohbet etti. Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya […]

Basında Kartal
10 Mart 2024
Kartal’da Toplu Açılış Törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel’de Katıldı

Kartal Belediyesi’nin en önemli yatırımlarından olan Mustafa Necati Kız Öğrenci Yurdu, Mustafa Necati Destek Eğitim Kursu ve Venüs Gezegen Kafe’nin açılışı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımı ile gerçekleştirildi. Açılışta konuşan CHP Genel Başkanı, “Bugün buraya hem bir borcu ödemek üzere, hem bir davete icabet etmek üzere, hem de bir teşekkür etmek üzere […]

Belediye
04 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Hürriyet Mahallesi Gezegen Kafe Sosyal Tesisi açıldı

Kartal Belediyesi, kısa sürede gerçekleştirdiği çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle ilçeye değer katmaya, Kartal’ı modern ve yaşanabilir bir geleceğe taşımaya devam ediyor. Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal tesisleşme atılımının adımları arasında yer alan Hürriyet Mahallesi Uranüs Gezegen Kafe’nin açılışı, düzenlenen törenle ve komşu buluşmasıyla gerçekleştirildi. Başkan Gökhan Yüksel, ilçedeki 11’inci sosyal tesisin açılışının yapılmasının […]