SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Nitelikli Stand Çeşitleri

Yayınlanma:
ABONE OL

Firmamız her sektöre uygun standmodelleri üretebilmektedir. Başlıca metal, ahşap ve pleksi materyallerden üretmekte olduğu ürünleri ile müşterilerine oldukça faydalı hizmetler kazandırmıştır. Tek ürün grubu odaklı çalışmaları ile alanında büyük bir başarı yakalamıştır. Hala da birçok büyük marka için standlar tasarlamaya devam etmektedir. Firmamızın çeşitli markalara ait küçük ve büyük birçok ürün çeşitlerine uygun tasarımları her zaman öncelikle tercih edilen modellerdir.

Metal Stand Çeşitleri

Firmamız, müşteri odaklı çalışma prensibi ile faaliyetlerini yürütmektedir. Bünyesinde yer alan genç, dinamik ve yaratıcı ekipleriyle mükemmel tasarımlar ortaya koymaktadır. En dayanıklı ürünlerimizden olan metal materyalli modellerimiz, kolaylıkla kurulup toplanabilecek bir sistemde tasarlanmıştır. Aynı zamanda üstün bir taşıma kapasitesi bulunmaktadır. Metal standürünlerimizin üretildiği başlıca metal malzemeler saclar, profiller ve metal küçük borular olmaktadır. Bu metal malzemelerin özenle kesilmesi, bükülmesi, delinmesi ve kaynak işlemleri yapılmasıyla standlar oluşturulmaktadır. Ayrıca vidalama ve özel birleştirme sistemleriyle emsalleri arasından dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ürün modellerimizdendir.

Genel itibariyle her türlü işletmede ürün teşhir standı olarak rahatlıkla kullanılabilen şık ve hafif tasarımlarımız bulunmaktadır. Oldukça uzun ömürlü çeşitler olmaları sebebiyle metal ürünlerimiz çokça tercih görmektedir. Aynı zamanda geri  dönüştürülebilir özelliğe sahiptir. Müşterilerin tam olarak neyi arzu ettiğine göre ürünler tasarlanmaktadır. Ebatlarından şekillerine kadar müşterilerin talimatları doğrultusunda tasarımlar yapılmaktadır. Talimatlar doğrultusunda olabilecek en estetik ve modern tasarım beğeninize sunulmaktadır. Böylelikle en iyi şekilde kullanım deneyimi sağlanabilmektedir.

Ahşap Stand Çeşitleri

Ahşap stand tasarımlarımız yine isteğiniz doğrultusunda farklı ölçülerde, maksimum faydayı sunacak şekilde üretilen diğer ürün grubumuzdur. Ahşap ürünlerimiz diğer ürün grupları arasında en çok tercih gören modellerimizi oluşturmaktadır. Çünkü ahşap malzemeli üretimler doğal yapıları ile daha çok ilgi görmektedir. Aynı zamanda esnek bir üretim süreci sunmaktadır. Üretimde başlıca kullanılan ahşap çeşitleri masif ahşap, laklı ahşap ve melanin kaplı MDF plakaları olmaktadır.

Üretilen ahşap vitrinler genellikle zemin, orta saha standları ya da masaüstü, tezgah standları olarak kullanılabilmektedir. Ahşap tasarımların çoğunlukla değerlendirildiği kullanım alanları organik gıda tarzı ürünler satan işletmelerdir. Çünkü organik ürün grupları ile beraber ahşap stand modelleri etkili bir uyum yakalamaktadır. Ayrıca kalıba ihtiyaç duyulmayan birçok küçük ölçekli projelerde de ahşap stand kullanımı sağlanmaktadır. Aynı zamanda çeşitli organizasyonlarda, etkinliklerde ve ürün promosyonlarında ideal bir kullanım sunar. Ahşap modellerin üretimi, CNC tezgah ve masa testereleri kullanımı ile sağlanmaktadır. Kesilme işlemi ardından vidalanarak birleştirilirler. Kenar kısımlarıysa ahşabın rengine uygun bantlar ile kapatılmaktadır.

Pleksi Stand Çeşitleri

Sektörel olarak kullanımı oldukça farklı olabilmektedir. Market rafı tasarımlarında bu malzeme çokça kullanılmaktadır. Başlıca kullanımının tercih edildiği ürün grupları kozmetik ürünler, ilaçlar ve çeşitli takı ürünleri olmaktadır. Tıpkı ahşap modellerde olduğu gibi bu tasarımlarda da kalıba ihtiyaç duyulmayan birçok küçük ölçekli projelerde kullanımı mümkündür. Pleksi stand ürünleri ile fuar etkinliklerinde, promosyonlarda ve çeşitli birçok faaliyette oldukça pratik kullanımlar elde edersiniz. Firmamız, arzu ettiğiniz her türlü özellikte modern ve yaratıcı çözümleri pleksi malzemeli tasarımları ile rahatlıkla sunabilmektedir. Pleksi malzemeler hem hafif olmaları hem de estetik bir görüntü sunmaları açısından oldukça tercih görmektedir. Özellikle masaüstü pleksi standlar, küçük ürünleri sergilemede oldukça faydalı tasarımlardır.

Stand Fiyatlarımız

Standların fiyatları ürünün materyaline göre değişmektedir. Daha sonra tasarımının detaylarına ve ürünün büyüklüğüne göre farklı fiyatlandırmalar yapılmaktadır. Firmamız, kozmetikten kahve ürünlerine kadar her çeşit ürüne uygun tasarımları yaratabilmektedir. Özenle ürettiği standlarınızı da sizlere en kısa sürede iletmektedir. Başarılı ürünleri ve kapsamlı hizmetleri doğrultusunda da stand ürünlerinin maliyeti sizlere oldukça uygun gelecektir.

İlgili Haberler

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde QUA Granite Gücü!

Üstün desen ve renk teknolojisiyle doğanın tüm canlılığını mekanlara taşıyan, Türkiye’nin en büyük teknik granit üreticisi QUA Granite, her zevke ve ihtiyaca hitap eden geniş ürün yelpazesinde yer alan teknik granit serileri ile kentsel dönüşüm projelerine QUA imzası atmaya devam ediyor. Adımlarını hızlandırarak, her geçen gün daha büyük hedeflere ulaşma çabasını sürdüren QUA Granite, doğallık […]

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]