SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

İstanbul’da birbirinden farklı ve çok sayıda diyaliz merkezi bulunmaktadır

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul’da birbirinden farklı ve çok sayıda diyaliz merkezi bulunmaktadır. Fakat bu diyaliz merkezleri arasında gerçekten iyi hizmet veren ve güvenilir olanını bulmak bazen zor bir durum haline gelebilmektedir.

Diyaliz böbrek yetmeliği yaşayan kişilere sunulan bir tedavidir. Diyaliz tedavisi sayesinde böbrekleri tam olarak görevini yerine getiremeyen bireylerin hayatını devam ettirmesi söz konusu olur. Böbrekler vücudumuzda yer alan atık ve zararlı maddeleri vücudumuzdan idrar yoluyla atılmasını sağlar. Böylece vücudumuzda temiz kan dolaşımı devam eder.

Neyse ki gelişmiş teknoloji sayesinde artık diyaliz cihazı ile bu görevi tamamlamak mümkün bir hale gelmiş durumdadır. Fakat diyaliz tedavisi hasta kişinin hayatında bir rutin haline geleceği için diyaliz merkezi seçiminde dikkatli olmak gerekir. Hele ki İstanbul gibi ulaşımın büyük dert olduğu bir şehirde iyi bir diyaliz merkezi seçmek için mutlaka diyaliz merkezinin ulaşım koşulları da göz önünde bulundurulması gereken bir detay olarak karşımıza çıkmaktadır.

Eğer sizler de güvenilir ve profesyonel tedavi sunan bir diyaliz merkezi arıyorsanız Boğaziçi Kartal Diyaliz Merkezi sizler için en doğru adres olacaktır. Boğaziçi diyaliz merkezimiz siz hastalarımızın konforunu ve sağlığını göz önünde bulundurarak en iyi şekilde diyaliz hizmeti sunmaktadır. Sizler de hemen şimdi Boğaziçi diyaliz merkezimizi tercih ederek düzenli olarak temizlik personelimiz tarafından temizlenen steril bir ortamda diyaliz tedavisi hizmeti alma şansını elde edebilirsiniz. Boğaziçi diyaliz merkezimiz bünyesinde tamamen son teknolojiye sahip cihazlar bulundurmaktadır ve siz hastalarımıza bu cihazlarla tedavi hizmeti sunmaktadır.

Sizler de bu son gelişmiş cihazlar ile tedaviden daha çok verim alma şansını elde edebilirsiniz. Boğaziçi diyaliz merkezimiz her zaman siz hastalarımızın konforunu düşündüğü için siz diyaliz makinesine bağlı kaldığınız sürede sıkılmayın diye kişiye özel LCD televizyon ve sınırsız wifi hizmeti sunmaktadır. Böylece sizler de kendinize göre dilerseniz televizyondan istediğiniz programı izleyebilir dilerseniz de wifi üzerinden dilediğiniz gibi internette dolaşma şansını elde edebilirsiniz. Boğaziçi diyaliz merkezimizin SGK ile anlaşması bulunmaktadır.

Bu sayede sizler de oldukça uygun fiyatlar karşılığında bu size özel ve ayrıcalıklı tedavi hizmetini alma şansını kolay bir şekilde elde edebilirsiniz. Boğaziçi diyaliz merkezimiz alanında uzman ve tamamen tecrübeli kişilerden oluşan hekim kadromuz ve güler yüzlü sağlık personellerimiz ile siz hastalarımıza en iyi şekilde profesyonel bir diyaliz hizmeti sunmaktadır.

Diyaliz merkezimiz sayesinde sizler de evinizin konforunda oldukça rahat bir tedavi süreci yaşama şansını elde edebilirsiniz. Sağlık en önemli noktadır ve sağlığımız söz konusu olunca en iyi tercihi yapmamız gerekir. Eğer sizler de sağlığınız için en doğru kararı vermek istiyorsanız Boğaziçi diyaliz merkezimiz sizin için en doğru adres olacaktır.

Diyaliz merkezimizde iklimlendirme sistemi dahi siz hastalarımız için en sağlıklı olacak şekilde planlanmış ve konumlanmıştır. Böylece yaz kış her mevsimde oldukça ferah bir ortamda diyaliz tedavisi görmeniz mümkündür. Boğaziçi diyaliz merkezimiz bulunduğu merkezi konumu ile de hastalarımızın tercihi olacaktır.

Üstelik diyaliz merkezimiz sizlere özel ücretsiz servis imkanı da sunmaktadır. Böylece sizler de ulaşımı hiç dert etmeden oldukça rahat ve konforlu bir şekilde size sunulan bir servis imkanını değerlendirme şansına sahip olabilirsiniz. Boğaziçi diyaliz merkezimiz ile sizler de tam hayalinizdeki diyaliz tedavisini görebilir ve tamamen alanında uzman olan hekimlerin sürekli takibinde olarak güvenilir bir tedavi süreci yaşayabilirsiniz. Boğaziçi diyaliz merkezimiz siz hastalarımız için daima en iyi ve en konforlu şekilde tedavi hizmetini sunmaktadır.

İlgili Haberler

Sağlık
16 Nisan 2024
Yeni Bulaşıcı “Kırmızı Göz” Hastalığı Alarmı: Vaka Sayısı 7 Bin 500’ü Aştı

Uganda Sağlık Bakanlığı, ülke genelinde hızla yayılan ve özellikle kalabalık alanlarda etkili olan “kırmızı göz” hastalığı konusunda uyarıda bulundu. Uganda’da bulaşıcı olan ve son derece hızlı yayılan kırmızı göz hastalığının önü alınamıyor. Ülkede şu ana kadar tespit edilen vaka sayısı ise 7 Bin 500’ü aştı. Yeni bulaşıcı hastalık özellikle hapishane, okul ve sağlık merkezleri gibi […]

Sağlık
07 Nisan 2024
Bayramda kilo almamak için öneriler

Ramazan bayramına kısa süre kala, bayramda kilo almamak için dikkat edilmesi gerekenleri sizler için derledik. Bayramlar, genellikle aile ziyaretleri, özel yemekler ve tatlılarla dolu olduğundan, bu dönemlerde kilo kontrolü zorlaşabilir. Bayramda kilo almamak için dikkat edilmesi gereken bazı noktalar şunlardır: PORSİYON KONTROLÜ Küçük Porsiyonlarla Başlayın: Büyük tabaklar yerine küçük tabaklar kullanın ve yemeklerde porsiyon kontrolü […]

Ekonomi
05 Nisan 2024
Enflasyon; memur ve emekliyi yoksullaştırırken, sosyal dejenerasyonu yol açıyor

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Mart ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre mart ayında enflasyon %3.16, yıllık %68.50 artış gösterdi. Bağımsız akademisyenlerin oluşturduğu Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) ise martta enflasyonu aylık yüzde 5,68, yıllık yüzde 124,63 olarak açıkladı. Maaşlara İyileştirme Yapılması Zorunlu. TÜİK’in açıkladığı enflasyon rakamlarını değerlendiren Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı Necip Taşkın, enflasyonun memur […]

Sağlık
30 Mart 2024
Bahar depresyonuna dikkat!

Bahar aylarının gelmesiyle beraber bahar depresyonu da gündemde. Peki bahar depresyonu nedir? Bahar depresyonu, bahar aylarında yaşanan, kişinin ruh halinde ve enerji seviyelerinde düşüşle karakterize edilen bir durumdur. Genel olarak depresyon terimi, genellikle sonbahar ve kış aylarında daha yaygın olan mevsimsel duygudurum bozukluklarına (Seasonal Affective Disorder, SAD) atıfta bulunsa da, bazı insanlar bahar ve yaz […]