SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kartal Belediyesi Kardeş Belediyeler ile Dostluk Köprüsünü Güçlendiriyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediyesi, kardeş belediyelerden Bulgaristan Ardino (Eğridere) Belediyesi ile Hak ve Özgürlükler Hareketi’ne (HÖH) ziyaret gerçekleştirdi.

İki belediye arasındaki kardeşlik bağlarının güçlenmesi ve karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulması amacıyla gerçekleştirilen ziyarete; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen Belediye Meclis Üyesi Olcay Özgön katıldı. 

Meclis Üyesi Olcay Özcan, Ardino (Eğridere) Belediye Başkanı İzzet Şaban’ı makamında ziyaret ederek, Başkan Gökhan Yüksel’in her iki belediye arasında ilişkileri geliştirmek amacıyla ilerleyen günlerde Eğridere’yi ziyaret etmek istediği ve her iki kardeş belediye arasındaki ilişkileri üst seviyede tutacakları mesajını iletti ve Kartal Belediyesi’nin hediyelerini taktim etti.

HÖH’e Tebrik Ziyaretleri


Belediye ziyaretinin ardından Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Kırcaali İl Başkanlığı görevine seçilen Resmi Murad’a da bir ziyaret gerçekleştiren Meclis Üyesi Özgön, Murad’a yeni görevinde başarı dileklerini ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in selamlarını iletti.

Daha sonra HÖH Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Bulgaristan Türkiye Dostluk Grubu Başkanı Ahmet Amedov ve HÖH 10. Ulusal Kongresi’nde yeniden Genel Başkanlığa seçilen Mustafa Karadayı’yı da ziyaret eden Olcay Özgön, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in başarı ve hayırlı olsun dileklerini kendilerine iletti. Kartal Belediyesi Sanat Atölyesi’nde hazırlanan hediyeyi taktim eden Meclis Üyesi Özgön, aynı zamanda Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği olarak da başarı dileklerini iletti.

Şehitler ve Türkan Bebek Anıldı

Son olarak Bulgaristan Sütkesiği (Mileçino) başta olmak üzere Kırcaali’ye bağlı ilçe ve köylerde Türklere uygulanan asimilasyon politikalarına karşı verilen mücadele esnasında hayatlarını kaybeden ve aralarında direnişin simgesi haline gelen Türkan bebeğin de bulunduğu şehitler için anma programı düzenlendi.

Pandemi kurallarına uyularak yapılan anma törenine katılan Olcay Özgön, Başkan Gökhan Yüksel’in anma mesajını ileterek şunları söyledi: “Türk kimlikleri ve Müslümanlıkları uğruna canlarını feda eden şehitleri rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyor ve önlerinde saygı ile eğiliyorum.”

İlgili Haberler

Dünyadan
28 Mart 2024
Hollywood Efsanesi Marilyn Monroe’nun Ebedi İzleri: Mezar Yanı Açık Artırmaya Çıkıyor

Hollywood Efsanesi Marilyn Monroe’nun mezarının yanıt açık arttırma ile satılacak. Hollywood’un unutulmaz siması Marilyn Monroe’nun, ölümünden altmış yıl sonra bile sarsılmaz bir ikon olarak kalmaya devam etmesi, mezarının yanındaki alanın satışa sunulmasıyla bir kez daha kanıtlanıyor. Monroe’nun mezarının bulunduğu Los Angeles’taki konum, Playboy’un kurucusu Hugh Hefner’a oldukça yakın bir mesafede yer alıyor. Bu özel mezar […]

Dünyadan
28 Mart 2024
Fransa’da PKK yandaşları havalimanında terör estirdi

Fransa’da bir grup terör örgütü PKK yandaşı, sınır dışı edilmek istenen terör destekçisi bir kişinin gönderilmesini engellemek amacıyla havalimanında görevlilere saldırdı. Olaylarda 3 kişi yaralandı. Son dakika haberine göre Fransa’da hakkında sınır dışı edilme kararı olan PKK’lı Finans Korkmaz’ın Türkiye’ye iadesi gerçekleşeceği sırada bu iadeye karşı çıkan terör örgütü yandaşları Charles de Gaulle Havalimanı’na geldi. […]

Genel
27 Mart 2024
Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi. Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu […]

Genel
27 Mart 2024
Düzce’de feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzce’de bir yolcu otobüsü yüksek hız sebebiyle bariyerlere çarptı. Feci kazada ilk bilgilere göre 17 kişi yaralandı. Düzce’de Anadolu otoyolunda meydana gelen trafik kazasında Ankara’ya giden Efe Tur firmasına ait bir yolcu otobüsü Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı nokta otobüs bariyerlere çarparak durabildi. Feci kazada 2 şoför ve bir muavinin de aralarında bulunduğu 17 kişi […]