SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

İGDAŞ’TAN, GECİKEN DOĞAL GAZ FATURALARINA, “10 TAKSİTLE” ÖDEME FIRSATI

Yayınlanma:
ABONE OL

İGDAŞ, fatura borçlarını ödeme güçlüğü çeken aboneleri için yeni bir kampanya başlattı. Gecikmiş fatura borçları, kredi kartıyla, vade farkı, ilave ücret, komisyon olmaksızın 10 taksitte ödenebilecek.

Nakit ödeme yapmak isteyenler de gecikme bedelini peşinatla birlikte ödemek kaydıyla, yine vade farkı olmaksızın, 4 taksitte ödeme yapabilecek. Kampanyadan faydalanmak için, 31 Mart 2021 tarihine kadar başvuruda bulunulabilecek. İGDAŞ Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen, gecikmiş fatura borcu bulunan abonelerini, kampanyadan faydalanmaya davet etti.

İstanbul’a 35 yıldır güvenli gaz dağıtımı sağlayan İGDAŞ, pandemi sürecinde, ödeme güçlüğü çeken abonelerini rahatlatacak bir kampanyayı hayata geçirdi. İGDAŞ aboneleri, gecikmiş fatura borçlarını, 10 aylık taksitle ödeme imkânına kavuşuyor. Bu kampanya, zorlu pandemi koşullarından olumsuz etkilenen İstanbullulara nefes aldıracak.

VADE FARKI, İLAVE ÜCRET, KOMİSYON UYGULANMAYACAK 

Kampanyadan, son ödeme tarihi 25 Aralık 2020 ve öncesine ait, daha önce yapılandırma konusu olmamış, en az iki gecikmiş faturaya sahip abonelerle; son ödeme tarihi, 1 Kasım 2020 öncesi olan ve bir adet ödenmemiş faturası bulunan tüm aboneler yararlanabilecek. 

Kredi kartı ile ödeme yapmak isteyen aboneler, anapara ve kampanyaya giriş tarihlerine kadarki gecikme bedellerini, herhangi bir vade farkı, ilave ücret ya da komisyon olmadan, anlaşmalı bankaların kredi kartı ile 10 taksitte ödeyebilecek.

Nakit olarak ödemek isteyenlere ise kampanyaya giriş tarihine kadarki gecikme bedelini peşinatla birlikte ödemek kaydıyla, borçlarını 4 taksit halinde ve vade farkı olmaksızın ödeme imkânı sunuluyor.

ÖZMEN’DEN ABONELERE, KAMPANYADAN FAYDALANMA DAVETİ

Kampanya hakkında bilgi veren İGDAŞ Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen, 2021 yılının ilk kampanyasında, özellikle pandemi nedeniyle ödeme güçlüğü çeken abonelerine destek olmayı amaçladıklarını belirtti. Özmen, “Bu kampanya ile evsel ya da ticari tüketim yapan tüm abonelerimizin doğal gaz ihtiyacını kesintisiz sağlayabilmesini; abonelerimizin varsa birikmiş borç yükünü rahatlıkla ödeyebilmelerini hedefliyoruz” dedi.

Altyapı alanındaki yatırımlar ve yeniliklerle, günün 24 saati hizmet verdikleri İstanbulluların yaşam kalitesini yükselttiklerine dikkat çeken Özmen, gecikmiş fatura borcu bulunan aboneleri kampanyadan faydalanmaya davet etti.

İŞLEM YAPMA KOLAYLIĞI

Aboneler, işlemlerini, İGDAŞ Vezneleri, www.internetsubesi.igdas.istanbul internet sitesi, İGDAŞ Mobil ve işlem noktalarından kolaylıkla gerçekleştirebilecekler.

İlgili Haberler

Ekonomi
28 Nisan 2024
Emekliye Mayıs zammı! En düşük maaş 20.000 TL yatacak!

Emeklilere Mayıs 2024 zammı geliyor. En düşük emekli maaşı alan vatandaşa 20 bin TL verilecek. İşte emekliye zammın detayları haberimizde… 2024 yılı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Emekli Yılı” olarak ilan edildi. Enflasyonun karşısında ezilen emekliler için bu yıldan başlayarak büyük adımlar atılacağı açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Mayıs ve Temmuz aylarına […]

Ekonomi
28 Nisan 2024
En düşük emekli maaşı asgari ücrete EŞİTLENİYOR! Müjde az evvel geldi

En düşük emekli maaşı alan emekliye müjde var. Asgari ücret ayarı geliyor. Nihayet en düşük emekli maaşı 17.002 TL olacak. En düşük emekli maaşı alan milyonlarca emekli için sürpriz var. Hazırlıklar başladı en düşük emekli maaşına asgari ücret ayarı geliyor. Yani en düşük emekli maaşı ve asgari ücret eşitlenecek. Bu durumda Temmuz ayından itibaren yeni […]

Ekonomi
28 Nisan 2024
1990 – 2015 sigortalı o kişiler emekli oluyor! Başvuru şartları açıklandı!

1990 ile 2015 arası sigorta girişi yapılmış olan o çalışanlara emeklilik hakkı verildi. Başvuru şartları tek tek açıklandı. İşte 1990 – 2015 sigorta girişlilere emeklilik detayları… Ülkemizdeki çalışanlar esnek emeklilik planlamalarından yararlanarak erken emekli olmak istiyor. Emeklilik planlamalarında yeniliklere Meclis’te adımlar atılırken vatandaşlar da büyük bir bekleyiş içinde. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, […]

Genel
28 Nisan 2024
Kurbanlık Fiyatları Açıklandı: 2024 Büyükbaş ve Küçükbaş Ne Kadar?

Kurban Bayramı yaklaşırken, vatandaşlar 2024 yılı kurbanlık fiyatlarını merak ediyor. İşte bu yılın büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları ve alım yaparken dikkat edilmesi gerekenler. 2024 BÜYÜKBAŞ VE KÜÇÜKBAŞ KURBANLIK FİYATLARI 2024 yılı için kurbanlık fiyatları belirlendi. Yavuz Besicilik sahibi Enes Yavuz tarafından verilen bilgilere göre; Büyükbaş hayvan fiyatları: Ortalama bir büyükbaş hayvan 120.000 – 130.000 […]