SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Viyo Recuperation Kedi Vitamini

Yayınlanma:
ABONE OL

Viyo recuperation kedi sağlığı açısından birçok vitamin ve mineral içeren besin takviyesidir. İyi bir lezzete sahip olan bu ürünler sıvı gıda takviyeleriyle, iştahım artması, yeme içme alışkanlığı konusunda kedilerinizi geliştirir. Tedavi süreçlerinde, hastalıklar öncesinde ve sonrasında ya da ameliyat gibi durumlardan önce iyileşme sürecine destek sağlayan ürünlerdir. Kedilerin mineral ve vitamin gereksinimleri konusunda oldukça yararlıdır. Ameliyat gibi operasyonların öncesinde evcil hayvanlarını bakımlarını sağlamaktadır. Ayrıca tedavi eden bir yapıya sahiptir ve diyet aşamasına geçişi kolay bir hale getirir. Ayrıca minik dostlarınızı sıvı almaya teşvik eder. Viyo recuperation kedilerinizin gelişme sürecinde destekleyici bir yapıya sahiptir.

Viyo Recuperation’un Yararları

  • İçerisinde prebiyotikler sayesinde bağırsakların onarılmasını sağlar. Ayrıca deri ve tüy yapılarının canlı kalmasını sağlar ve ağız yolundan alınan ilaçların sindirimini kolaylaştıran bir özelliğe sahiptir. Ayrıca iştahın artması ve bitkin düşen hasta ve yaşı ilerlemiş olan kedilerin sağlığı için destekleyici bir üründür. Ayrıca kedilere bu ürünler günlük ortalama olarak 30 ml civarında verilmelidir.
  • Yemek yeme alışkanlığı kazanması için köpek ve kedilerin daha sağlıklı bir hale gelmesi için tercih edilen ürünlerdir. İlaç kabul etmeyen hayvanlara yiyeceklere karıştırılarak verilebilir. Ayrıca bu hayvanlara su içmeme durumlarında bu ürünler verilmelidir. Lezzetli olmayan hayvan diyetleri için yiyeceklerin içerisine konarak, yiyeceklerin lezzetini arttırmak adına tercih edilebilecek ürünlerdir.
  • Ayrıca haftalık yavruların besin ihtiyaçlarının karşılanması için tercih edilen ürünlerdir. Bunun dışında, hamile annelerin beslenme takviyesi olarak kullanabileceği ürünlerdir.
  • Bünyesi zayıf olan, yardıma ihtiyaç duyan hayvanların beslenmesi için tercih edilebilir. Ayrıca bu ürünler açıldıktan hemen sonra buzdolabında korunabilir. Fakat açık olan paketler bir hafta içerisinde tüketilmelidir. Bu süre geçerse ürün daha fazla kullanılmamalıdır. Besin ihtiyacının olduğu durumlarda farklı bir açılmamış kutuyla beslenmeye devam edilmelidir.

Lezzet açısından oldukça iyi bir sıvı gıda takviyesi olan bu ürünler, minik dostlarımızın iştahını artırır. Ayrıca doğal bir içeriğe sahip olan bu ürünler hayvanların vitamin ve mineral ihtiyaçlarına uygun bir şekilde üretilmiştir. Minik dostlarınızın sağlıklı beslenmesi için https://yenicagecza.com/viyo/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde QUA Granite Gücü!

Üstün desen ve renk teknolojisiyle doğanın tüm canlılığını mekanlara taşıyan, Türkiye’nin en büyük teknik granit üreticisi QUA Granite, her zevke ve ihtiyaca hitap eden geniş ürün yelpazesinde yer alan teknik granit serileri ile kentsel dönüşüm projelerine QUA imzası atmaya devam ediyor. Adımlarını hızlandırarak, her geçen gün daha büyük hedeflere ulaşma çabasını sürdüren QUA Granite, doğallık […]

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]