MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Basında Kartal, Belediye, Büyükşehir, Genel, Manşet, Politika, Sivil Toplum, Toplum » CHP’li İBB’de Kadrolaşmanın Millet İttifak Oranını Özgür Nas Açıkladı

CHP’li İBB’de Kadrolaşmanın Millet İttifak Oranını Özgür Nas Açıkladı



Kartallı siyasetçi CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas’tan şok itiraflar.

CHP İBB Meclis Grubu 18 Ocak 2021 tarihli Değerlendirme Toplantısı’nda belediyedeki kadrolaşma konusunda ifade edilen sözler gündeme bomba gibi düştü.

Millet İttifakı oylarıyla kazanılan İstanbul Büyükşehir Belediyesinde kadrolaşma konularının konuşulduğu bir toplantıda CHP Yerel Yönetim Politikalarından Sorumlu İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas‘ın, İBB’deki kadrolaşmayı itiraf ettiği ifadeler yer aldı. Nas’ın “Çoğumuz biliyor. İlçe başkanları da biliyor. 100 kişi alınıyorsa CHP’den 35, İYİ Parti’den 15, Diğerleri (HDP, Saadet Partisi ve Demokrat Parti’yi ima ediyor) 15, İBB kariyer üzerinden ise 20-25 gidiyor” ifadelerini kullandı.

Bu itiraf niteliğindeki konuşmanın gündeme düşmesi sonrası AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak’ta hemen tepki veren bir mesaj yayınladı.

AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak da yaşanan olaya, “CHP’li İBB işe alımlarda liyakat gözetmeyip sadece partizanlık ve kayırmacılık yaptığını itiraf etti.” diyerek tepki gösterdi..

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak yaşanan olaya sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Bayram Şenocak, “CHP’li İBB işe alımlarda liyakat gözetmeyip sadece partizanlık ve kayırmacılık yaptığını itiraf etti. İstanbul’a tek çivi çakmayan, vaatleri fos çıkan İBB Başkanı’na yalancılık, partizanlık ve tembellik ödülü verilmesini öneriyorum. Kimden mi? Bu işlerin ustası Kılıçdaroğlu’ndan!” ifadelerini kullandı.

Kaynak: ahaber

📆 29 Ocak 2021 Cuma 22:16   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR