SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

‘KURULUŞ OSMAN’ NEFES KESEN BÖLÜMÜYLE REYTİNGLERİN ZİRVESİNDE

Yayınlanma:
ABONE OL

48. Bölüm Fragman

Ekranların en çok izlenen dizisi ‘Kuruluş Osman’, sürprizlerle dolu ve heyecan yüklü 47’nci bölümüyle de reytinglerin ve sosyal medyanın zirvesinde yer aldı.

Tüm Kişiler kategorisinde 13,46 reyting, 27,81 izlenme payı; 20+ABC1 kategorisinde 13,53 reyting 26,58 izlenme payı elde ederek çarşambanın en çok izlenen yapımı olan ‘Kuruluş Osman’, geceyi zirvede kapattı.

‘Kuruluş Osman’, #ŞehitlerYurdu etiketiyle sosyal medyanın zirvesindeydi. Türkiye ve dünya gündeminde yer alan dizinin 47’nci bölümüne Kayı alpleri ve Bizans ordusunun karşı karşıya geldiği savaş ve Bayhoca’nın vurulması damga vurdu.

Çömlekçi’yi kimin öldürdüğünü bulup hainleri ortaya çıkarmak için harekete geçen Osman Bey’in Dündar Bey’i yakalamasına Papalık ajanları Süleyman ve Melik engel oldu. İkili Dündar Bey’i saklayıp hedef şaşırtırken, katilin kimliği ile ilgili bir ipucu yakalayan Malhun Hatun ise bu bilgiyi kendine sakladı.

Göktuğ’u kutsal emanetlerin bir kısmı ile birlikte İnegöl’e gönderen ve Nikola’nın güvenini kazanmasını isteyen Osman Bey, Nikola’nın Konstantinopolis’e çağırıldığı istihbaratını elde etti. Nikola’ya baskın vermeyi planlayan Osman Bey, operasyonu adım adım planladı ancak Dündar Bey sayesinde Nikola da Osman Bey’in harekatından haberdar oldu.

Osman Bey, Türk obalarının uç bölgesinde iskan edilmesi planı çerçevesinde Selcan Hatun’un obasına davet yolladı. Selcan Hatun’un obadan ayrılışı hüzünlü anlara sebep olurken; Malhun Hatun ise obasının hangi arazide iskan edileceği konusunda Osman Bey’le sıkı pazarlığa girişti.

Nikola’yı Ermenibeli mevkiinde pusuya düşürmeyi hesaplayan Osman Bey’in planı tıkır tıkır işlerken; Flatyos ve Bizans destek kuvvetlerinin birden ortaya çıkması işleri karıştırdı. Bayhoca, Flatyos’un attığı oklarla vurulurken; Osman Bey ve alpleri sayıca üstün Bizans kuvvetleri tarafından çembere alındı.

‘Kuruluş Osman’ın 47’nci bölümünde Malhun Hatun’un babası Umur Bey de ilk kez seyirci karşısına çıktı.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, atv ekranlarında çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.

KURULUŞ OSMAN

Yapım: Bozdağ Fi̇lm
Proje Tasarım: Mehmet Bozdağ
Yapımcı: Mehmet Bozdağ
Genel Yönetmen: Metin Günay
Yönetmenler: Ahmet Yılmaz-Fethi Bayram
Senaryo: Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ

Oyuncular: Burak Özçivit (Osman), Nurettin Sönmez (Bamsı), Ragıp Savaş (Dündar), Erkan Avcı (Nikola), Didem Balçın (Selcan), Yıldız Çağrı Atiksoy (Malhun Hatun), Seda Yıldız (Şeyh Edebalı), Yeşim Ceren Bozoğlu (Hazal Hatun), Kanbolat Görkem Arslan (Savcı), Seçkin Özdemir (Flatyos), Seray Kaya (Lena), Mert Turak (Süleyman), Özge Törer (Bala Hatun), Emre Basalak (Gündüz), Burak Çelik (Göktuğ), Celal Al (Abdurrahman), Ahmet Yenilmez (Demirci), Umut Karadağ (Yavlak Arslan), Emin Gürsoy (Kumral Abdal), Yiğit Uçan (Boran), Buse Arslan (Aygül), Çağrı Şensoy (Cerkutay), Bahtiyar Engin (Çömlekçi), Zeynep Tuğçe Bayat (Targun Hatun), Tekin Temel (Melik), Emel Dede (Gonca), Ömer Ağan (Saltuk), Yağızkan Dikmen (Bayhoca), Açelya Özcan (Ayşe Hatun), Ayşen Gürler (Helen) ve Cüneyt Arkın (Aksakallı)

https://www.instagram.com/m.mehmetbozdag/

https://youtube.com/bozdagfilm

İlgili Haberler

Magazin
01 Mayıs 2024
Survivor Allstar eleme potasında kimler var? Bu hafta Survivor’dan kim elendi?

Survivor Allstar eleme potası belli oldu. İşte eleme potasında olan isimler… Survivor Allstar’da heyecan dorukta! Haftanın son dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takımın ardından eleme adayları kimler oldu? İşte detaylar. SURVİVOR ALLSTAR’DA ELEME POTASINDA KİMLER VAR? Survivor Allstar, yine heyecanlı bir haftayı geride bıraktı. Haftanın son dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım, konseyde zorlu bir oylama süreci […]

Genel
01 Mayıs 2024
Cem Garipoğlu’nun mezarı açılacak mı? Otopsi fotoğrafları çıkmıştı

Münevver Karabulut Cinayeti Soruşturmasında Yeni Gelişme: Cem Garipoğlu’nun Otopsi Raporu İncelendi. Münevver Karabulut cinayetinde yıllardır süregelen şüphelerin ardından Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri incelendi. Bilirkişi raporu beklenirken, aile ve kamuoyu bu soruşturmadan sonuç bekliyor. CEM GARİPOĞLU OLAYINDA BİLİRKİŞİ İNCELEMESİ TAMAMLANDI CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Münevver Karabulut cinayetinin ardından yıllar süren soruşturmanın son durumu […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Kartal’da Dadaşlardan Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e ziyaret

Kartal’da bulunan Erzurumlular Eğitim Kültür Ve Dayanışma Vakfı yönetimi yeniden Kartal Belediye başkanı seçilen Gökhan Yüksel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Erzurumlular Eğitim Kültür Ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Öner Kalkan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Yüksel’e yeni dönem için başarı dileklerini ilettiler. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, makamında ağırladığı Erzurumlu Vakıf yöneticileriyle sohbet […]

Basında Kartal
01 Mayıs 2024
Kartallı boksör Buse Naz Çakıroğlu, Başkan Gökhan Yüksel’i Ziyaret etti

Sırbistan’da düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonası’nda 4. kez finale kalan, üst üste üçüncü zaferini yaşayarak altın madalyayı ülkemize kazandıran Kartallı boksör Buse Naz Çakıroğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, şampiyon boksörün yanı sıra; Milli Takımlar Antrenörü Nazım Yiğit, milli boksör Büşra Işıldar ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Taş da hazır […]