SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

KURULUŞ OSMAN’IN TOGAY’I TEOMAN KUMBARACIBAŞI: “TOPRAKTAN ÇIKIP MOĞOLCA KONUŞACAĞIMI HAYAL BİLE EDEMEZDİM”

Yayınlanma:
ABONE OL

Röportaj Video:

Yapımını Bozdağ Film’in gerçekleştirdiği, atv ekranındaki ikinci sezonda da reytinglerin zirvesinden inmeyen ‘Kuruluş Osman’ın oyuncusu Teoman Kumbaracıbaşı, canlandırdığı Kara Şaman Togay karakteri ve diziyle ilgili Bozdağ Film Youtube kanalına açıklamalarda bulundu.

“BOZDAĞ FİLM PLATOSU ÜLKENİN BİR KAZANCIDIR”

Togay karakterine hayat veren Teoman Kumbaracıbaşı Bozdağ Film Platosu ile ilgili düşüncelerini ve yaşadığı heyecanı “Bozdağ Film platosu, muazzam bir plato. Ülkenin bir kazancıdır bu. Geleceğe güven veren bir şey çünkü bu çapta bir prodüksiyonu sorunsuz çekebildiğimizin ispatıdır ‘Kuruluş Osman’. İnsan mesleğinin böyle bir döneminde bu kadar büyük bir prodüksiyonda çalışmanın kıvancını yaşıyor. Hem çok hızlıyız, dünya ile çok iyi rekabet edebiliyoruz ve bir de izleniyor. Sadece ülkemizde değil, ülke dışında da izleniyor. Bu da sinemanın, seyirci üzerinde zaman zaman diplomasiden, savaştan ne kadar daha etkili olduğunu gösteriyor. O açıdan böyle bir projeyle karşılaşmış olmaktan mutluyum” sözleriyle ifade etti. 

“BURASI BÜYÜK BİR LOKOMOTİF”

‘Kuruluş Osman’ dizisine adaptasyon süreci ve ekibin çalışma temposuyla ilgili ise “Burası büyük bir lokomotif ve çok hızlı giden bir tren. Trende kalabilmek için senin de çok hızlı olman lazım. ‘Üç bölüm sonra ısınayım, oynarım’ deme gibi bir şansın yok. Çok hızlı adapte olacaksın, çok hızlı karakteri oluşturacaksın. Seyircinin izlerken sıkılmaması için set ekibi çok yüksek bir çaba gösteriyor. Hepsi muazzam çalışkan ve işini iyi bilen insanlar. O yüzden ben de çok rahat ettim, ekiple de çok hızlı kaynaştım” şeklinde konuştu.

“TOGAY ÇOK ACIMASIZ BİR KARAKTER”

Canlandırdığı Togay karakteri hakkında açıklamalarda bulunan Kumbaracıbaşı “Bir defa, Togay çok acımasız bir karakter. Acımasız olması da gerekiyor çünkü başka türlü hayatta kalamaz. Bir şeyin problem olup olmayacağını önceden sezebiliyor. Belki doğadan, topraktan aldığı bir kuvvet var. Doğayla bütünleşik biri olduğu için belki o gücü daha yoğun bir şekilde kullanabiliyor. Ben Togay karakterinin hikayeye yakıştığını düşünüyorum. Bu rol bana verildiği için çok şanslıyım. Gelen tepkileri fırsat buldukça okuyorum. Çok başarılı bir Noyan karakterinin oğlu olarak, bir miras devralarak gittik ama mahcup olmadık diye de düşünüyorum” dedi.

“MÜTHİŞ BİR SANAT YÖNETİMİ VAR”

Setten hatıra olarak yanınızda ne götürmek isterdiniz sorusuna esprili bir dille “Şuradan bir köyü alıp götürmek isterdim. Yaşadığımız dünyadan hiçbir farkı olmayan müthiş bir sanat yönetimi var. Bu muazzam işin karşılığını seyirci zaten veriyor. İleride, başka koşullarda çok daha iyi işler de yapacağımızı düşünüyorum” yanıtını verdi.

“TOPRAKTAN ÇIKIP MOĞOLCA KONUŞTUM”

Çektikleri arasında en çok etkisinde kaldığı sahneyi anlatırken heyecanlanan Kumbaracıbaşı “Her sahnede bir şaşkınlık yaşıyorum ama herhalde şu ana kadar çektiklerimin şahı topraktan çıkma sahnesidir. Tabii Osman’ın sözlerini de ciddiye almak lazım çünkü benim geleceğimin ne olacağıyla ilgili Osman’ın sözlerde saklı. Son bölümdeki sözlere de seyirci dikkat ederse benim hikayemin nasıl gelişeceği orada var. Toprak altındaki sahne ile ilgili bana çok fazla ‘Fotomontaj mı?’ diye soru geldi. Orada hiçbir şey fotomontaj değil. Toprağın altında ‘İyi misin?’ diye sorduklarında cevap veremiyorsun mesela. Pipetle de nefes almıyorsun, bir süre toprağın altında kalıyorsun. 5-10 dakika kadar süren sahne, hayatımda çektiğim en ilginç sahnedir. Topraktan çıkıp Moğolca konuşmak hayalinde bile şaşıracağın bir şey ama çok güzel oldu. Ben çıkan sonuçtan çok mutluyum” sözleriyle karakterinin geleceği hakkında da izleyiciye bir tüyo verdi.

Kumbaracıbaşı ‘Kuruluş Osman’ ekibine ve izleyicisine teşekkür etti: “Diziye yeni dahil oldum ama hem ekibimin, hem yönetmenlerimin, hem yapımın gösterdiği olağanüstü destek, Togay karakterini canlandırmakta bana ışık oldu. Seyirci de Togay karakterini sevdi. Hepinize çok teşekkür ederim.”

İlgili Haberler

Magazin
18 Nisan 2024
Kanser hastası olan Kate Middleton, saraydan taşınma kararı aldı

Kanser hastalığı ile mücadele eden Galler Prensesi Kate Middleton, saraydan taşınarak tedavi sürecini başka bir evde geçirme kararı aldı. İşte detaylar… Kanser hastalığı ile mücadele eden Kate Middleton, tedavi sürecini ayrı bir evde geçirmeye karar verdi. Prenses Kate Middleton ve Prens Willam, tedavi sürecine destek olması için Windsor’daki Adelaide Cottage’a bitişik olan bir evde tadilat […]

Magazin
18 Nisan 2024
Sergi için verdiği pozlar ile tepki çeken Uraz Kaygılaroğlu özür diledi

Sevgilisinin sergisi için kamera karşısına geçen Uraz Kaygılaroğlu, pozlarıyla sosyal medyada tepkileri topladı. Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken sergi pozlarından sonra sevenlerinden özür diledi. İşte detaylar… Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sevgilisinin sergi için kamera karşısına geçerek verdiği pozlarla sosyal medyada büyük tepki aldı. Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozlarının ardından sevenlerinden özür diledi. Ünlü oyuncu […]

Magazin
18 Nisan 2024
Hakkında babalık davası açılan Uğur Dündar her şeyi tek tek anlattı

Hakkında babalık davası açılan Uğur Dündar, her şeyi tek tek anlattı. Uğur Dündar, “ Kendimden çok eminim, hanımefendinin ailesini bulması için her şeyi yaparım” dedi. İşte detaylar… Hakkında babalık davası açılan Uğur Dündar, canlı yayına katılarak her şeyi anlattı. Uğur Dündar, “ Benimle ilişki yaşadığını söyleyen kadını hiç tanımıyorum. Kendimden çok eminim, DNA raporu da […]

Magazin
18 Nisan 2024
Azra Akın ikinci bebeğini dünyaya getirdi! Bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi

Azra Akın, ikinci bebeğini kucağına aldı. Bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrenen Azra Akın’dan mutlu aile tablosu fotoğrafı geldi. İşte detaylar… Atakan Kumru ile uzun yıllardır mutlu bir evlilik sürdüren Azra Akın, ikinci bebeğini dünyaya getirdi. Azra Akın, ikinci kez annelik duygusunu yaşıyor. Bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrenen Azra Akın, bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Azra Akın, bebeğine […]