SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

TÜRK OBALARINA HABER SALINDI: OSMAN BEY’İN HEDEFİNDE İNEGÖL VAR!

Yayınlanma:
ABONE OL

51. bölüm Fragman

Heyecanla izlenen ikinci sezonunda da seyirciden büyük ilgi gören ve reytinglerin zirvesinden inmeyen ‘Kuruluş Osman’, 24 Mart Çarşamba saat 20:00’de yeni bölümüyle atv ekranında olacak.

Dizinin 51’inci bölümüne Malhun Hatun’u esaretten kurtarmaya çalışan Osman Bey, Nikola ve Togay’ın ittifakının oyununu bozmak için hamle yapıyor.

OSMAN BEY, MALHUN HATUN’U KURTARMAK İÇİN OYUN KURUYOR

Kayı Obası’na gelerek Osman Bey’e meydan okuyan Togay, Malhun Hatun’un serbest bırakılması karşılığında Yarhisar Tekfuru Aris’in teslim edilmesini ister. Malhun Hatun ve Umur Bey’in kendisinden habersiz iş tutmasından rahatsız olan Osman Bey, esir değiş tokuşu için zekice bir plan kurar.

NİKOLA’NIN UMUR BEY’E TEKLİFİ

Türk obalarına sancağı altında toplanmaları için çağrı yapan Osman Bey, İnegöl Kalesi’ni fethedebilmek için ordusunu kurmak üzere hazırlığa girişir. Umur Bey ise Osman Bey’in tüm uyarılarına rağmen kızını kurtarabilmek için kendi planı doğrultusunda Nikola ile bir araya gelir. Nikola, Malhun Hatun’un hayatına karşılık Umur Bey’e bir teklif yapar. 


OSMAN BEY’İN ÇAĞRISI KARŞILIK BULACAK MI?

Osman Bey, Malhun Hatun’u kurtarabilmek için Yarhisar Tekfuru’nu teslim edecek mi? Nikola ve Togay’ın Söğüt’ü vurmak için planı ne? Nikola, Umur Bey’e nasıl bir teklif yapacak? Konstantinopolis’ten gelen birlikler uç bölgesinde dengeleri nasıl değiştirecek? Osman Bey’in çağrısına Türk beyleri nasıl yanıt verecek? Nikola ve Osman Bey arasındaki esir değiş tokuşunda hangi sürprizler yaşanacak?

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, atv ekranlarında çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.

KURULUŞ OSMAN

Yapım: Bozdağ Fi̇lm
Proje Tasarım: Mehmet Bozdağ
Yapımcı: Mehmet Bozdağ
Genel Yönetmen: Metin Günay
Yönetmenler: Ahmet Yılmaz-Fethi Bayram
Senaryo: Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ

Oyuncular: Burak Özçivit (Osman), Nurettin Sönmez (Bamsı), Ragıp Savaş (Dündar), Erkan Avcı (Nikola), Didem Balçın (Selcan), Yıldız Çağrı Atiksoy (Malhun Hatun), Seda Yıldız (Şeyh Edebalı), Yeşim Ceren Bozoğlu (Hazal Hatun), Kanbolat Görkem Arslan (Savcı), Seray Kaya (Lena), Mert Turak (Süleyman), Özge Törer (Bala Hatun), Emre Basalak (Gündüz), Burak Çelik (Göktuğ), Teoman Kumbaracıbaşı (Togay), Celal Al (Abdurrahman), Ahmet Yenilmez (Demirci), Umut Karadağ (Yavlak Arslan), Emin Gürsoy (Kumral Abdal), Yiğit Uçan (Boran), Abidin Yerebakan (Akça Derviş), Buse Arslan (Aygül), Çağrı Şensoy (Cerkutay), Emel Dede (Gonca), Uğur Biçer (Böke), Ömer Ağan (Saltuk), Ayşen Gürler (Helen), Tekin Temel (Melik) ve Cüneyt Arkın (Aksakallı)

https://www.instagram.com/m.mehmetbozdag/

https://youtube.com/bozdagfilm

İlgili Haberler

Magazin
27 Nisan 2024
ATV’de yaprak dökümü yaşanıyor! İki dizi için final kararı verildi

ATV yaprak dökümünü yaşıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak dizileri için final kararı verildi. İşte detaylar… ATV ekranlarında yaprak dökümü dönemi yaşanıyor. ATV, dizileri birbir ekran hayatına veda ediyor. ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Ateş Kuşları dizisine final kararı alınmasından son Aldatmak ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizileri için de final kararı verildi. Aldatmak […]

Magazin
26 Nisan 2024
Yıldız Tilbe son hali ile şok etti! Dişsiz fotoğrafını paylaştı

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, son hali ile herkesi şaşkına çevirdi. Sosyal medya hesabından dişsiz halini paylaşan Yıldız Tilbe’yi görenler şaşkına döndü. İşte detaylar… Şarkıları, güçlü sesi ile herkesi kendisine hayran bırakan ve geniş hayran kitlesine sahip olan Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Güçlü sesi ve şarkıları ile […]

Magazin
26 Nisan 2024
Ünlü oyuncu Kerem Bursin’den olay olan poz! Kaslarıyla şov yaptı

Ünlü oyuncu Kerem Bursin, sosyal medya hesabından paylaştığı pozu ile gündem oldu. Başarılı oyuncu sosyal medya hesabından paylaştığı ayna pozu ile adeta kas şov yaptı. İşte detaylar… En son başrolü güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan ile paylaştıkları Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Ya Çok Seversen dizisinde Ateş Arcalı karakterini canlandıran başarılı oyuncu Kerem Bursin, sosyal […]

Genel
26 Nisan 2024
Tavuk Eti İhracatına Yasak Geliyor: Ticaret Bakanlığı Fiyatları Düşürmeyi Hedefliyor

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Son dönemlerde peş peşe zamlanan beyaz ette fiyat artışının önüne geçmek için ihracat yasağı geliyor. Artan kırmızı et fiyatları sonucu tavuk etine yönelen tüketici, yüksek fiyatlarla karşılaşınca Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Tavuk eti fiyatlarını düşürmek amacıyla ihracata yasak getiriliyor. FAHİŞ ZAM SONRASI TİCARET BAKANLIĞI’NDAN İHRACAT YASAĞI KARARI Yüksek kırmızı et fiyatları […]