MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kartal Gazetesi » Manşet, Toplum, Yazarlar » Yılın Annesi Bütün Şehit Analarıdır
M. Hanifi Bostan

Yılın Annesi Bütün Şehit Analarıdır



Anne sevgisi, çelişkiler ve çekişmelerle yazılmış insanlık tarihinin, çelişmediği ve çekişmediği tek ortak noktasıdır.

Hiçbir inanç, hiçbir felsefe, hiçbir din yoktur ki; temeline anne sevgisini koymasın. Annelik, insanlığın ulaşabileceği en doruk noktadır.

Öpmeye kıyamadığı yavrusunu, vatana hizmet etsin diye, gözünü kırpmadan gönderen bir annenin erdiği noktaya ulaşabilecek bir kişi daha yoktur.

Gittikçe olumsuzlaşan ekonomik şartlar altında hem çalışan hem evlat yetiştiren, yozlaşan kültürel şartlar karşısında vakarını bozmayan, Amine Hatunlardan, Nene Hatunlardan devraldığı iffet bayrağını dalgalandıran, çocuklarına helalden ve doğrudan başka bir şey öğretmeyen, Türk Milletinin temel direği anneler ne yücedir!

Bu vatan için çalışan, üreten ve savaşan bütün evlatların anneleri ne yücedir!

Kanlarıyla bayrakları bayrak yapan, mezar taşlarıyla bu vatana Türk mührünü vuranların anaları ne yücedir!

Başta bu vatana şehit yetiştirenler olmak üzere, tüm annelerin anneler günü kutlu olsun!

Bizim için yılın annesi, tüm şehit analarıdır.

Türkiye Kamu-Sen

İstanbul İl Başkanı 

Yrd. Doç. Dr. M. Hanefi Bostan

📆 10 Mayıs 2010 Pazartesi 11:29   ·   💬 0 yorum   ·  
Esentepe Avrupa Konutları

KARTAL'DA HAVA

İSTANBUL

BLOG

YENİ SAYI
Kayakla Atlama Olimpiyat Sporcusu Milli Kayakçı Fatih Arda İplikçioğlu’nun kayak takımları kayboldu

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR