SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Virüs tutmayan bardak üretildi, Kartal’da satışa sunuldu!

Yayınlanma:
ABONE OL

Evet dünya genelinde yaşanan korona virüs salgını sebebiyle bugünlerde her insanın hayatını etkileyen en önemli konu virüsten nasıl korunurum telaşıdır.

Maske – mesafe – temizlik kurallarına herkes dikkat ederken, kullanılan günlük ihtiyaç malzemelerinde virüse karşı nasıl tedbirler uygulanması gerektiğine daha fazla hassasiyet gösterir oldu insanlar.

Bu duruma üretici firmalarda ilginç üretimlerle katkı sağlamaya çalışıyorlar. İşte o ilginç ürünlere güzel bir örnek; Virüs tutmayan bardak!

Camın tüm temel alanları ile soda ve krom bileşiklerini kapsayan iş kollarında küresel bir oyuncu olan Şişecam’ın geliştirdiği, cam yüzeylerdeki virüs ve bakterilere karşı etkili %100 yerli V-Block Teknolojisi, Şişecam’ın cam ev eşyası alanındaki lider markası Paşabahçe ürünleriyle hayat buluyor. 

Paşabahçe’nin V-Block ürün serisi meşrubat, su, çay badakları; çay tabağı, kulplu bardaklar, kaseler gibi bir çok farklı üründen oluşuyor. Camın doğallığını ve saflığını yenilikçi bir hijyen teknolojisiyle buluşturan V-Block ürün serisi, sağlığa öncelik verirken tasarımlarıyla da göze hitap ediyor. Maksimum hijyen ve koruma sağlayan ürünler, ailelerini virüs ve bakterilerden korumak isteyen tüketicilere büyük rahatlık sunuyor. 

 Pandemi döneminde evde, otelde, restoranda, hayata karıştığınız her yerde cam ev eşyası ürünleri aracılığıyla bulaş kaygılarına son verecek olan V- Block Teknolojisi’ne sahip cam ev eşyası ürünlerinin küresel salgına karşı sürdürülen mücadeleye de önemli ölçüde katkı sağlaması hedefleniyor. Paşabahçe’nin V-Block Teknolojisi’ne sahip ultra hijyen sağlayan ürünleri, dünyanın ilk antimikrobiyal kaplamalı cam ev eşyası ürün grubu olma özelliğine sahip. 

Kartal’da yeni açılan Göksu Mağazasında virüs tutmayan bardakların yanısıra özellikli bir çok ürünlerin satışının yapılmaktadır.

İşletme sahibi Zekai Altuntaş, Topselvi Mahallesi Demokrasi Caddesi No:22 adresinde faaliyet gösterdikleri mağazada virüs tutmayan çay – su bardağı, tabak, kase gibi çok farklı özellikli ürünler olduğunu belirti. Mesela eksi 50 derece soğuğa artı 500 derece sıcağa dayanıklı cam bardaklar olduğunu müşterileri için firmaların yeni ürünlerini araştırıp mağazada satışa sunduğunu ifade etti.

İlgili Haberler

Discussion of B2B Markets and Globy Presentation

B2B markets differ from classic stores in that they are not created for individuals but for legal entities. In order to place an item in the catalog, you should have your own organization or be an individual entrepreneur. This is how B2B markets differ from B2C stores, although they are very similar. As an example, […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Admin See Full Bio