SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Köpeğiniz İçin Eğitim Alacaksanız Bu Konuda Profesyonel Destek Alın

Yayınlanma:
ABONE OL

Yeni bir köpek alınmak istendiğinde ya da bir köpek sahibi iken eğitim vermek adına bazı bilgilere sahip olunmalıdır. Öyle ki köpek eğitiminde doğru metotlar ve konumlar verilmesi oldukça önemlidir. Köpek eğitimlerinde verilen komut ve uygulamalar köpeğin sağlıklı, enerjik ve mutlu bir yaşam sürmesini sağlar. Aynı zamanda doğru köpek eğitimi sahibi için de birçok avantajı beraberinde getirir.



Yaşam Tarzına Uygun Bir Köpek Seçilmeli

Köpekler yapıları ve cinsleri gereği farklı yaşam tarzlarına sahiptirler. Bu sebep ile köpek eğitimi metotlarında öncelik köpek sahibi olacak kişinin yaşam tarzıdır. Köpeğine eğitim vermek isteyen kişiler öncelikle kendi yaşam tarzına uygun köpeği seçmelidir. Köpekler uzun yıllar süren bir yaşama sahip oldukları için sahiplerine büyük sorumluluklar yüklerler. Bu anlamda eğitime başlanmadan önce köpeğin mizacının yaşam tarzına uyum sağlayıp sağlamayacağı bilinmelidir. Hause Of İstanbul firması aracılığı ile yaşam tarzınıza uygun köpekler hakkında bilgi alabilirsiniz.

Köpeğe Pratik Bir İsim Verilmeli

İleri itaat köpek eğitimi
metotlarında en önemli adımlardan bir tanesi de eğitim sürecinde köpeğin dikkatini çekebilmek için sahibi tarafından konulan ismi kolay öğrenmelidir. Bu anlamda eğitime başlanılmadan önce köpeğe söylenmesi kolay ve oldukça dikkat çekici isimler konulmalıdır. Öyle ki köpek çok seslerin içinde dahi ismi seslendirildiğinde fark etmelidir. Aynı zamanda köpek ile yapılan eğitim metotlarında ismi sık sık tekrar edilmeli ve adını algıladığında ödüllendirilmelidir. Bu anlamda Hause Of İstanbul firmasından destek alınabilir ve eğitim için kullanılabilecek en iyi isimler öğrenilebilir.

Zaman Yönetimi

Köpek için alınan eğitimlerde zaman yönetimi oldukça önemlidir. Bu anlamda sektör üzerinde hizmet veren firmaların zaman yönetimine dikkat etmesi gerekir. Köpek eğitimi için insanları hazırlayan firmalar köpek eğitim programıkapsamında planlamalarını yaparlar. Köpek eğitimibilgilerini ve uygulamalarını edinmek için alınan eğitimlerin günlere ve saatlere yayılması gereklidir.

Köpek eğitimlerinde kısa ve pratik metotlar alınmalıdır. Hause Of İstanbul yavru köpek eğitim programı kapsamında doğru teknikle ile eğitimlerine devam ediyor. Ayrıca köpek eğitimi içinan derslerin dışında kalan zamanlar da köpek ile sağlam ilişkiler kurulmalıdır. Unutulmamalıdır ki alınacak eğitimlerin devamlılığı için sahiplerinin de mutlaka eğitim derslerinde verilen içerikler ile paralel şekilde hareket etmesi gerekir.

Genel Eğitim İlkeleri

İleri itaat köpek eğitimikapsamında alınan ilkeler ve uygulamalara dikkat edilmelidir. Köpek eğitimi için tercih edilen firmanın yavru köpek eğitim programı incelenmelidir. Köpek eğitim ilkelerinde köpeğin beklentileri ve ruh hali dikkate alınmalıdır. Bu anlamda firma deneyimli olmalı ve köpeklerin öğrenme yetenekleri gibi detaylar hakkında bilgi sahibi olmalıdır. Bu sebep ile köpek eğitimi için tercih edilen firmanın deneyimlerine ve tecrübelerine dikkat edilmelidir. İleri itaat köpek eğitimi programlarında profesyonel hizmet veren Hause Of İstanbul firması, bilgileri ve uzman kadrosu ile doğru köpek eğitimi desteği vermektedir.

Köpek Eğitiminde Komutlar Önemli

Köpekler kendilerine verilen eğitim programlarında işittikleri komut seslerine odaklanırlar. Bu anlamda köpek eğitimine başlanılmadan önce en doğru komutlar öğrenilmelidir. Köpek eğitimi için destek alınan firmanın iyi seçilmesi ve seçilen firmanın komut gibi uygulamaları en doğru şekilde öğretmesidir.

Köpek komutlarında tutarlı ve kararlılık önemlidir. Bu sebep ile eğitim alınan firmanın eğitimlerinde önceliği tutarlılığa verip vermediği dikkate alınmalıdır. Unutulmamalı ki köpek eğitimleri hem köpeğin hem de sahibinin yaşam tarzını belirler. Kaliteli bir yaşam tarzı içerisinde eğitimlerini almış ve sizin her komutunuzu anlayan bir köpeğiniz olsun istiyorsanız firmadan güvenle hizmet alabilirsiniz.

İlgili Haberler

Belediye
25 Ocak 2024
Başıboş köpekler konusunda en cesur adımları, bu iki cesur yürek attı

Ülkemizde cadde ve sokaklar, çocuk parkları, hayvansever maskesi altında faaliyet gösteren bir takım dernekler vasıtasıyla bilinçli bir şekilde başıboş köpekler tarafından adeta istila altına alındı. Başıboş köpekler insanlarımıza saldırıyor, parçalıyor öldürüyor. Ama köpeğe dokunamıyorsun çünkü 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununu yürürlüğe girdikten sonra köpekler kutsal bir varlık gibi ilgi görülüyor. Yani dokunulmazlık hakları var. Köpek […]

Birinin İnstagramda Son Takip Ettiklerini Görme

İnstagram hashtag generator ve takipçi görme programlarının ne kadar işe yaradığını inceledik. Önerilen ve önerilmeyen sosyal medya programlarına göre listenin favorilerini belirleyebilirsin. Instagram’da Takip Edilenler Nasıl Görünür? İnstagram’da takip edilenleri görmek için profil hesabında bulunan “Ayarlar ve Gizlilik” bölümünü kullanabilirsin. Listenin tamamını ve kronolojik eklemesini görmek için aşağıdaki adımları uygula; Tarayıcı üzerinden Instagram uygulamasını aç. […]

Cumhuriyetin 100. Yılında İhracatın Parlayan Yıldızı “QUA Granite”

Her yıl Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) tarafından düzenlenen İhracatın Yıldızları Ödül Töreni bu yıl da ihracat lideri firmalara ödüllerini dağıttı. 9 Ocak tarihinde düzenlenen törende, 2023 yılı şirket ciroları baz alınarak, yıl boyunca yaptıkları ihracat ile Türkiye ekonomisine 42,6 milyar dolar ihracat başarısı kazandıran firmalar, Cumhuriyetin 100. yılının da kutlandığı özel bir etkinlikte bir araya […]

Teknoloji Bağımlılığı ve Ruhsal Sağlık: Psikolog Enes Erdem Barut’un Önerileriyle Dijital Dünyada Zihinsel Dengenin Korunma Yolları

Teknoloji, hayatımızın her alanını etkilemekte ve bu etki, ruhsal sağlığımızı da etkileyebilmektedir. Özellikle, akıllı telefonlar, bilgisayarlar ve internetin yaygınlaşmasıyla birlikte teknoloji bağımlılığı giderek artmaktadır. Bu bağımlılık, kişinin ruhsal ve zihinsel sağlığını önemli ölçüde etkileyebilmektedir. Bağımlılığın Belirtileri ve Etkileri: Teknoloji bağımlılığı, genellikle sürekli cihaz kullanımı, sosyal medya kontrolü, internet üzerinde vakit geçirme gibi davranışlarla kendini gösterir. […]