SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Vatan Partili Tekin, Amerika Ortaçağ’a dönüyor!

Yayınlanma:
ABONE OL

Vatan Partisi Kartal İlçe Başkanı Perihan TEKİN tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre;

“Biden, başlatacağı yeni haçlı seferinin hücum borusunu çaldı. CHP- İYİ Parti, Davutoğlu, Babacan ve HDP’den oluşan Biden Tayfası bu seferin gönüllü neferi olmaya hazır.

ABD, Ermeni Soykırımı yalanını tanıyarak Türkiye’ye hücum ediyor. Bütün Asya’yı tehdit ediyor.

Ermeni Lobisi başımıza çorap örmüyor. Biden bir insan hakları savunuculuğu yapmıyor. Olay bir tarih tartışması değil. Hatalı dış politikanın ürünü hiç değil. ABD, başta Türkiye, Rusya ve Çin olmak üzere bütün Asya’ya karşı giriştiği saldırının propagandasını oluşturuyor. Türkiye vatanını ve insanlığı savunduğu için hedef alınıyor.

ABD Bugün, Karadeniz’de Gürcistan, Ukrayna, Romanya ve Bulgaristan’daki askerî üsleriyle, Ege ve Doğu Akdeniz’de Dedeağaç, Kavala, Selanik, Larissa, Stefanoviç’den Girit’e kadar Yunanistan’daki üsleriyle, Güney Kıbrıs Rum kesimindeki askerî yığınağıyla ve Suriye ile Irak’ın kuzeyindeki üsleriyle namlularını Türkiye’ye ve bütün Asya’ya yöneltmiş bulunuyor.

ABD, Asya’yı hedef alan stratejisini Türkiye’den başlatmayı planlamaktadır. Rusya, Libya, Suriye, Irak, İran, Azerbaycan, Orta Asya Türk Cumhuriyetleri ve Çin de bu tehditle karşı karşıyadır. Türkiye’nin dört cephesine yığılan ABD silahlarının küresel anlamı budur. Biden bütün Batı Asya ve Asya’ya karşı hücum borusu öttürmektedir.

Buradan hücum borusunu öttüren Biden’a sesleniyoruz:

Ey Biden,

Sen insan hakları savunucusu değilsin. Sen tarih yazma makamı değilsin. Sen karar verecek mahkeme değilsin. Sen Ermeni dostu, Kürt dostu değilsin. Biz seni çok iyi tanıyoruz. ABD Büyükelçiliği’nin önünden maskeni indiriyoruz! Sen Irak’ı, Suriye’yi, Libya’yı kana bulayansın. Sen dünyaya hükümdarlık taslayan eşkıyasın. Sen tek dişi kalmış canavarsın!

Ey Amerika,

Asya’nın birikimini, imkânlarını ve değerlerini görülmemiş bir kinle ezmek için dizginlerini kaybettin. Sen artık eski sen değilsin. Sen çürüyen ve yıkılansın. Senden korkan senin gibi olsun. Sen Türkiye’den korkuyorsun. Senin dolar saltanatın yıkılıyor. Senin paralı lejyonerlerinin karşısına mazlum milletlerin orduları dikiliyor.

Sen kâğıttan kaplansın. Dünyanın gerileyen gücüsün. Seni uyarıyoruz boyundan büyük işlere kalkışıyorsun.

Türk ordusunu ve Vatan Partisi’ni hapsettiğin Silivri duvarlarını yıktık, üzerimize sürdüğün PKK piyonlarını hendeklere gömdük, içimizdeki FETÖ gladyosunu ezdik, İkinci İsrail planını bozduk, Karabağ’ı işgalden kurtardık. Karadeniz’den Akdeniz’e uzanan cephede, Rusya, Azerbaycan, İran, Irak, Suriye ve Libya ile işbirliği yaparak senin baskı ve tehditlerini bozguna uğratıyoruz. Bu koşullarda senin ötürdüğün hücum borularının bir horozun ötüşü kadar değeri yoktur. Yine yenileceksin.

Türkiye’ye yönelik emperyalist saldırı aracı olan Ermeni Soykırımı yalanlarını, Avrupa’nın göbeğinde çiğneye çiğneye bozguna uğrattık. AİHM’de görülen Perinçek-İsviçre ve Ali Mercan-İsviçre davalarında alınan kararlarla hukuk düzleminde bitirdik. Vatan Partisi Genel Başkanı Sayın Doğu Perinçek’in önderliğinde yürütülen on yıllık mücadele sonucunda AİHM, 1915 olaylarının Yahudi soykırımıyla aynı sınıflama içinde bulunmadığını karara bağlamış ve uluslararası yargıda içtihat oluşturmuştur. AİHM bu içtihadını daha sonraki çeşitli soykırım iddialı davalarda yinelemektedir. AİHM içtihadına göre, Mahkeme kararı yoksa, soykırım yoktur. Hiçbir devlet başkanının, parlamentonun veya belediyenin soykırıma hükmetme yetkisi yoktur.

Yetkisizsin, güçsüzsün, haksızsın bu yüzden mahv ve perişan olacaksın Amerika!

Türkiye Hükümetine de sesleniyoruz. Biden’ın hücum borusuna lafla yanıt verilemez. Eyleme geçmek şarttır.

1. İncirlik ve Kürecik Üssü, derhal Türk Silahlı Kuvvetleri’nin tam kontrolüne alınmalıdır. ABD askerleri 15 gün içerisinde ülkelerine gönderilmelidir.

2. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile birlikte Kırım ve Abhazya’nın tanınması için Rusya, İran ve Azerbaycan ile diplomatik temaslar başlatılmalıdır. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Sayın Vladimir Putin’in Altılı Platform önerisine KKTC ve Abhazya da dahil edilmelidir.

3. PKK’yı sınır ötesinde bitirmek için, Suriye Arap Cumhuriyeti ile askerî işbirliği dahil her konuda eylem için derhal harekete geçilmelidir.

4. HDP derhal kapatılmalıdır. Anayasa Mahkemesi, PKK’nın kolu ve bacağı olan örgüte karşı yargı sürecini uzatmamalı, Türkiye’nin karşılaştığı tehditlere uygun olarak hızla karar almalıdır.

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti, tarihî bir sorumluluk içindedir. Artık Türkiye, ABD’den korkan hükümetlerle yönetilemez. Karadeniz’den Akdeniz’e uzanan cephede doğru strateji kurmak, kararlı ve eylemli tavır almak, ABD tehdidine eylemli yanıt vermek, tarihsel görevdir.

Söylem düzleminde ise kınıyoruz beyanatları utançtır. Bu saldırıya kınayarak mı yanıt vereceğiz? Ortak acılar vs. diyerek iki büklüm duranlar Türkiye’yi savunabilirler mi? Elimizde kapı gibi mahkeme kararları var. Biz büyük bir zafer elde ettik.  Dünyanın her yerinde söyleyeceğimiz tek bir şey var: Ey Amerika, Ey Avrupa AİHM kararına saygı göster.

Ne olursa olsun. Milletimiz Vatan Partisi’ne güvensin. Dünya Vatan Partisi’ne baksın. Ermeni soykırımı yalanını, AİHM kararıyla çöpe attık.

Biden’ın yeni haçlı seferini de aynı çöplüğe atacağız” dedi.

İlgili Haberler

Genel
18 Nisan 2024
AKOM’dan kritik uyarı! İstanbul dahil 16 ilde…

İstanbul ve batı bölgeleri için şiddetli yağış ve fırtına uyarısı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul başta olmak üzere yurdun batı bölgelerinde beklenen şiddetli gök gürültülü sağanaklar ve sıcaklık düşüşleri konusunda vatandaşları uyardı. Kıyı Ege ve Batı Karadeniz bölgelerinde de etkili olacak yağışlar için hazırlıklı olunması gerektiği belirtildi. İSTANBUL’DA BEKLENEN HAVA DURUMU AKOM, […]

Genel
17 Nisan 2024
Bu ikili çok güçlü! Sarımsak Limon karışımı her derde deva

Damar sağlığından romatizma ağrılarına, doğal bir çözüm olan sarımsak ve limon kürü, sağlık sorunlarınıza karşı güçlü bir destek sağlıyor. Sarımsak ve limon, tek başlarına harikalar yaratan iki doğal besin. Bu iki güçlü malzeme birleşince, sağlık üzerindeki faydaları ikiye katlanıyor. DOĞAL DAMAR AÇICI OLARAK LİMON VE SARIMSAK: Dolaşım sistemini destekleyen ve damar sağlığı üzerinde olumlu etkiler […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Genel
16 Nisan 2024
Suyun içine birkaç damla aseton damlatın! Öyle bir işe yarıyor ki

Yer silme suyuna birkaç damla aseton eklenince, parkeler gıcır gıcır oluyor. Ev temizliğine devrim yaratacak o yöntem bulundu. Ev temizliğinde yeni bir yöntem keşfedildi! Aseton, genellikle tırnaklardaki ojeyi çıkarmak için kullanılan bir madde olarak bilinse de, parkeleri temizlemede de etkili olabiliyor. İşte bu kullanımın detayları… Aseton, asidik yapısı ile bilinen bir kimyasal madde. Tırnaklardan oje […]