SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Rahat Giyimde Yağmurluk Kombinleme ve Şık Görünme Rehberi

Yayınlanma:
ABONE OL

Bahar aylarının vazgeçilmez parçalarından biri olan yağmurluk modelleri gün yüzüne çıkmaya başlamış durumdadır. Sizde bu geçiş mevsimlerinde yağmurluklarla kombin yapmaktan büyük bir keyif alıyorsanız sezona damga vuran yağmurluk modelleriyle nasıl kombinler yapılacağını bilmenizde fayda var.

İlkbahar mevsiminde en çok tercih edilen parçalardan biri de yağmurluktur. Bu parçayı doğru şekilde kombin yaptığınız takdirde istediğiniz şıklığı elde edebilirsiniz. Yaz aylarının kavurucu sıcaklığından sıyrılıp ilkbaharın esintilerini hissetmeye başladığımız mevsimlerde yağmurluk modellerinizle daha iyi karşılayabilirsiniz.

Günümüzde kadınların vazgeçemediği bir parça haline gelen yağmurluklar farklı zevklere sahip olan herkese hitap ediyor. Her kadının güne başladığında en büyük sorunu “ne giyeceğim ben?” sorusudur. Bu soruya verebileceğimiz en iyi cevap iyi bir zevke sahip olmanızdır. Değişen moda dünyasında her zaman yerini koruyan kadın yağmurluk modelleri en uygun parçalarla kombin yaparak şık bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

Şık Görünmenin Rehberi: Gotham’da

Yağmurlu havaların vazgeçilmez parçalarından olan yağmurluk modelleri, kombinlerin vazgeçilmez dış parçalarından biri haline gelmiştir. Özellikle pastel tonlarına sahip renklerde yağmurluk tercih ederek daha fresh bir görüntü yakalayabilirsiniz. Her tarza yakışan bu dış modeller ile yağmurlu hava şartlarından korunarak diğer yandan da tarzınızı ortaya koyabilmenize yardımcı olacaktır. Sezonun en trend parçalarına yer veren Gotham ile şık görünmenin farklılığını yakalayacaksınız. 

İlkbahar ve sonbahar aylarında kadınların en çok tercih ettiği yağmurluk modelleri moda dünyasının vazgeçilmez parçaları arasında yerini alıyor. Haki, mavi, sarı, siyah gibi birçok renk seçenekleriyle ister dışarıda koşu yaparken isterseniz de yağmurlu havalarda kullanarak tarzınıza en uygun modelleri seçerek kombin yapabilirsiniz. Birbirinden farklı seçenekler, yağmurluk modellerinde yeni trendler için Gotham.com.tr doğru adres.

İyi görünmenin sırrı mevsimsel dönemlere uygun kıyafet tercihlerinde bulunarak, stiliniz yansıtmaya çalışmaktır. Kendinize has tarzınızı yağmurlu havalarda en sık kullanılan parçalar arasında olan yağmurluk modelleriyle harmanlayarak, iddialı bir duruşa sahip olabilirsiniz. Unutmayın! Hangi tarza sahip olursanız olun her parçayı kendi zevkinize uyarlayabiliyorsanız, iyi bir giyim zevkine sahipsiniz demektir. Ayrıca kombinlerinize hareketlilik kazandırabilmek için renkleri uyum içerisinde kullanmak çok önemlidir. Kırmızı renge sahip olan yağmurluğu turuncu bir pantolonla kombinleyemezsiniz. Bu nedenle sezonun renklerini göz önünde bulundurduktan sonra kombinlerini yapmaya başlamalısınız.

Yağmurluk Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

  1. Boyunuza uygun yağmurluk modelleri tercih etmeniz gerekir. Örneğin; boyunuz kısaysa, uzun yağmurluklar giymeniz sizin yanlış tercihtir. Boyunuzu olduğundan daha kısa ve kilolu görünmenize yol açacaktır. Bu yüzden diz hizasında biten yağmurluklara yönelmelisiniz.
  2. Uzun boyluysanız diz hizasında biten yağmurluklar yerine bileğinizde biten uzun yağmurluk modelleri size çok yakışacaktır. 
  3. Yağmurluk modellerini seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli detay seçeceğiniz yağmurluğun vücudunuza uygun olup olmamasıdır. Bu nedenle seçeceğiniz kıyafetlerin üzerinize tam oturmasına dikkat edin. Aksi halde kıyafetleriniz üzerinizde çuval gibi durarak, kötü gözükmenize yol açacaktır. 
  4. Bu sezonun en iddialı yağmurluk modelleri arasında oversize modellerinin vitrinlerde boy gösterdiğini belirtmek isterim. Özellikle işlemeli, renkli ya da her mağazanın vitrininde sıkça gördüğümüz transparan yağmurluklar bu yıl çok trend! Sizde kendi tarzınıza en uygun yağmurluk modellerini seçerek, stilinizi konuşturabilirsiniz.

Yağmurluk Modelleri

Tarzınız her ne olursa olsun mutlaka kendinizi yansıtabilecek yağmurluk modellerini bulabilirsiniz. Her sezon kendini yenileyen moda akımı bu sezonda değişikliğe giderek, trençkot uzunluğundaki yağmurlukları rövanşa çıkarmıştır. Bu tarz yağmurluklar uzun ve ince fiziğe sahip olanlar için ideal yağmurluk modelleri arasında yer aldığını söyleyebilirim. Ayrıca diz hizasında biten yağmurluk modellerini ofis kombinlerinizden tutun günlük hayatınızda kullandığınız parçalara kadar kombinler yapabilirsiniz.

Mevsim fark etmeksizin kombinleyeceğiniz ve severek giyeceğiniz Yağmurluk çeşitlerini Gotham üzerinden uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Transparan Yağmurluk Modelleri

Stilinizi ortaya çıkartmak istiyorsanız transparan yağmurluk modelleri tam size göre! Son yıllarda transparan parçaların kadınlar tarafından çok sık kullanıldığını görüyoruz. Özellikle ayakkabıdan tutun çantalara kadar şeffaf renge sahip olan bu modellerin kombinlerin tamamlayıcı parçalarından biri olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca transparan yağmurluklarla kombin yaptığınızda kıyafetleriniz gözükeceği için üstünüze giydiğiniz kombinlerinize özen göstermeniz ve çok dikkat etmeniz önemlidir. Bu tarz yağmurluk modellerinde canlı renkler kullanarak tarzınızı ortaya çıkarabilir ve şeffaf görüntünün altında seçeceğiniz canlı renklerle tüm dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz.

Bunun dışında canlı renkler kullanmayı tercih etmeyenler için alternatif olarak sakin bir görüntü oluşturmak isteyenler içinde siyah renk gibi daha koyu tonlara yönelerek daha şık bir görüntüye sahip olabilirsiniz. 

Transparan yağmurluk modellerini tercih ederken dikkat etmeniz gereken bir diğer konu ise ayakkabı seçimidir. Tarzınıza ve kombininize uygun ayakkabı seçimi yaparak şık bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Özellikle rövanşta olan çizmeler ve kalın topuklu botla ile kombin oluşturarak,  zarif bir görünüm elde edebilirsiniz. Gotham ile şıklığınıza değer katabileceğiniz fikirleri denemeden karar vermeyin. 

Tarzınızı yağmurluk modelleriyle yansıtmak için doğru parçaları kombinlemeniz gerekir. Örneğin şık bir görüntüye sahip olmak istiyorsanız kumaş pantolonun üzerine yağmurluk modeli tercih ederek tarzınıza bambaşka bir hava katabilirsiniz. Bunun yanı sıra yağmurluğun içine giyilen kazak ve üzerine takılan farklı boylardaki takıları beyaz veya renkli bir bot ile tamamlayabilirsiniz. Ayrıca kıyafet seçiminde bahsettiğim noktalara dikkat ederek tarzınızı konuşturabilirsiniz.

İlgili Haberler

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde QUA Granite Gücü!

Üstün desen ve renk teknolojisiyle doğanın tüm canlılığını mekanlara taşıyan, Türkiye’nin en büyük teknik granit üreticisi QUA Granite, her zevke ve ihtiyaca hitap eden geniş ürün yelpazesinde yer alan teknik granit serileri ile kentsel dönüşüm projelerine QUA imzası atmaya devam ediyor. Adımlarını hızlandırarak, her geçen gün daha büyük hedeflere ulaşma çabasını sürdüren QUA Granite, doğallık […]

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]