SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Burçlara Göre Çiçekler

Yayınlanma:
ABONE OL

Hepimizin kendi burcunu bildiğimize ve burcumuzun genel hatlarıyla hangi karakterleri yansıttığını bildiğimize hiç şüphe yok. Fakat hepimizin bilemeyeceği, çiçeklerin burçlarla bağlantılı olduğu ve her burcun en iyi anlaştığı çiçeğin farklı olmasıdır. Burçlarla ilgilenen kişiler bu çiçeklere hakim olabilseler de çoğu insan kendi burcunun uyumlu olduğu çiçeği bilmez.

Yüzyıllar boyu insanoğlu gökyüzünü ve yıldızları gözlemleyerek astroloji biliminin gelişmesine katkıda bulunmuştur. Astroloji bilimi geliştikçe de insanlar burçlarına göre bir karakter analizi oluşturmaya başlamış ve burçlarını renklerle, değerli taşlarla ve elementlerle bağdaştırabilmiştir. Bu yazımızda ise hangi burcun hangi çiçekle özdeşleştiğini inceleyeceğiz.

Koç Burcu; Hanımeli ve Devedikeni

Yeni başlangıçların ve temiz sayfaların sembolü olan Koç burcu insanları, kararlılıkları ve kendine güvenleri ile ön plana çıkarlar. Baharın başlarında çiçek açmaya başlayan ve göz alıcı renkleriyle güzel enerjiler saçan hanımeli ve devedikeni ise koç burcunun sembolu konumundadır.

Boğa Burcu; Zambak

Kuvvetli hislere sahip duygusal boğa burçları sevilmeye ve ilgi görmeye adeta taparlar. Güçlü aromatik kokuları ile zambaklar ise tam da boğa burcu insanlarının çiçeği olarak sembolize edilir. Boğa burcu olan bir sevdiğinize çiçek hediye etmek istiyorsanız eğer, şüphesiz ki nefes kesici güzellikteki zambaklar onları sevgiyle şımartmanın en güzel yollarından biridir.

İkizler Burcu; Lavanta

Sosyallikleriyle göze çarpan ikizler burcu insanları en çok mor lavantalarla bağdaştırılırlar. Çarpıcı renkleri ve güzel kokuları sayesinde lavantalar ikizler burcu karakterini yansıtan en güzel çiçeklerden biridir.

Yengeç Burcu; Beyaz Gül

Yengeç burçları, beyaz güllerin verdiği huzuru hisseder ve kendini onlarla bağdaştırırlar. Ayrıca beyaz güller, yengeç burçlarının içlerinde gizli olan hassasiyetin bir dışa vurumu gibidir adeta. Ayrıca beyaz rengi yengeç burçları için saflığın sembolü olan, yaratıcılıklarını ortaya vuran bir renk konumundadır.

Aslan Burcu; Ayçiçeği

Ayçiçekleri, yaydıkları pozitif enerjilerle şüphesiz hemen hemen herkesi neşelendirebilecek bir doğaya sahip olsalar da en çok aslan burcu insanlarını etkiler. Tıpkı çatırdayan bir şömine ateşi gibi aslan burçları da sıcak kanlı, tutkulu ve dinamik kişilerdir. Hayatınızdaki bir aslanı neşelendirmek istiyorsanız eğer, en karanlık köşeleri bile aydınlatabilen ayçiçekleri onlar için en güzel seçeneklerden biridir.

Başak Burcu; Kasımpatı

Bu küçük, sevimli çiçekler başak burcunu simgeler. Kasımpatı gibi küçük hacme sahip çiçeklerin de içinde bulunduğu büyük çiçeklerin karışımı olan buketler onlar için tam bir neşe kaynağıdır. Değişik renklerde açan kasımpatılar sayesinde en sevdiğiniz aslan burcunu sevindirmek için en uygun kararı vermek daha da kolay.

Terazi Burcu; Mavi Gül

Mavi güller çoğu zaman gizemliliğin bir sembolüdür. Adaletin ve doğadaki dengenin de bir sembolü niteliğindeki terazi burçları için mavi güller onlara alınabilecek en güzel hediyeler arasındadır.

Akrep Burcu; Koyu Kırmızı Renkli Çiçekler

Gizemle dolup taşan ve birazcık da karamsarlığı simgeleyen akrep burçlar için sardunya gibi koyu kırmızı renkli çiçekler oldukça ilgi çekicidir. Doğası gereği entelektüel olan akrep burçlarına alacağınız koyu kırmızı renkte bir buket, onların ofislerine bir ışıltı getirmek için harika bir seçenektir.

Yay Burcu; Karanfil

Yay burçlarının ise en çok birbirinden güzel karanfillerle bir bağı bulunur. Düğünlerde en çok tercih edilen çiçeklerden biri olan karanfiller yay burçlarının bu romantik özelliğini yansıtırlar. Kadınsı dokunuşları ve narin çiçekleri ile karanfiller, herhangi birisini mutlu etmeye yeter de artar bile!

Oğlak Burcu; Hercai Menekşe

Hercai menekşeler her yıl yeniden açmaları gibi özellikleri ile azimli olarak kabul edilen çiçeklerdendir. Yeni yıl ile birlikte ilk açmaya başlayan çiçeklerden olan hercai menekşeler azimli ve oldukça kararlı bir yapıya sahip olan oğlak burcu insanların da simgesi haline gelmiştir.

Kova Burcu; Orkide

Narin orkideler, kova burçları ile oldukça fazla ortak noktaya sahiplerdir. Orkideler içerisinde olduğu ortama güzellik katmakla yetinmez birine alabileceğiniz en güzel hediyelerden biridir de.

Balık Burcu; Nilüfer

Geleneksel ve zarif olan nilüferler su üzerinde duran yuvarlak yapıdaki çiçekleriyle meşhurdur. Balık burcu insanlarının hayata sanatsal ve meraklı yaklaşımları sayesinde nilüferler onlar için en uyumlu çiçeklerden biridir.

Burçların yazgısına inanıyorsanız ve sizin için özel olan kişilere alabileceğiniz en uygun çiçeği bulmak istiyorsanız, hepinizi kolayca çiçek siparişi verebileceğiniz https://www.tazecicek.com/ adresine bekleriz.

İlgili Haberler

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]

Etkinlikler
14 Mart 2024
AHMET ŞAFAK İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Turkuaz İsem Akademi tarafından düzenlenen etkinlikte Ahmet Şafak, imza gününe yoğun ilgi gösteren sevenleriyle bol bol sohbet etti. Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya […]

Basında Kartal
10 Mart 2024
Kartal’da Toplu Açılış Törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel’de Katıldı

Kartal Belediyesi’nin en önemli yatırımlarından olan Mustafa Necati Kız Öğrenci Yurdu, Mustafa Necati Destek Eğitim Kursu ve Venüs Gezegen Kafe’nin açılışı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımı ile gerçekleştirildi. Açılışta konuşan CHP Genel Başkanı, “Bugün buraya hem bir borcu ödemek üzere, hem bir davete icabet etmek üzere, hem de bir teşekkür etmek üzere […]