SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Bu Yıl Bozcaada’ya Gitmeniz için Nedenler

Yayınlanma:
ABONE OL

Bozcaada’da adeta bir rüya gibi tatil yapabilirsiniz. Özel koyları, plajları, üzüm bağları ve daha birçok farklı özelliği bu bölgenin öne çıkmasını sağlıyor. Bozcaada’ya adım attığınız andan itibaren huzuru hissetmeye başlayabilirsiniz. Adanın çarşısının ufak ama araç trafiğine kapalı olması kendinizi klasik tatil bölgelerinin kaosundan uzak hissetmenizi sağlıyor.

Sanatın Her Hali

Seramik sanatçıları, ressamlar, şairler ve daha pek çok farklı sanatçı Bozcaada’da yaşıyor ve adanın gelişimine büyük bir katkı sağlıyor. Tatil için bu bölgeyi tercih ettiğiniz zaman farklı sanat dallarını yakından incelemeyebilme ve deneyimleyebilme imkanına sahip olabilirsiniz.

Sörf Okulları

Yeni açılan Mercedes-Benz Kite Lounge sayesinde eğitim alabilirsiniz. Hedefi dünya çapında sporcular yetiştirebilmek olan sörf okulunda üç günlük bir eğitim aldıktan sonra ilk sörf denemenizi gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz. Rüzgarın hızına göre kiteboard aktiviteleri de yapabileceğiniz Bozcaada okullarında keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Polente Deniz Feneri

Türkiye’de gün batımı denildiği zaman akla ilk olarak Bozcaada ve Gökçeada geliyor. Günbatımı için gitmeniz gereken bölge ise kesinlikle Polente Deniz Feneri oluyor. Bu özel deniz feneri önünde güneşi batırmak adaya gelmeniz için en önemli nedenler birisi olarak görülüyor.

Lezzetli Kurabiyeler

Bozcaada’nın kurabiyeleri bir hayli ünlüdür. Adaya gelenler mutlaka bu kurabiyelerden tadarlar. Ada turu sırasında yemek ya da adadan dönerken eve götürebilmek için aldığınız kurabiyelerin tadını asla unutmayabilirsiniz. Özellikle adadaki ünlü fırın olan Çiçek Fırın’dan bu kurabiyeleri edinebilirsiniz.

Sokaklar

Bozcaada sokakları rengarenk yapısıyla dikkat çekiyor. Bu bölgede gezinirken bir an olsun sıkılmaz ve her bir adımınızda kendinizi başka bir yerde gibi hissedebilirsiniz. Çiçek kokularının etrafı sardığı Arnavut kaldırımlı sokaklarda yürüyüş yaparken kendinizi zaman tünelinde yolculuk yapıyor gibi hissedebilirsiniz. Günün yorgunluğunu en iyi şekilde unutabileceğiniz bu sokaklarda yeni hatıralar oluşturabilirsiniz.

Bozcaada’ya gitmek ve keyifli bir tatil deneyimi elde etmek istiyorsanız İstanbul araç kiralama hizmetlerinden de destek alabilirsiniz. İhtiyacınız olabilecek türden bir aracı kiralayarak tatil rotanızı oluşturmaya başlayabilirsiniz. Bozcaada seyahatinizi en konforlu şekilde yaparak bütün bir yılın yorgunluğunu ve stresini üzerinizden atabilirsiniz.

İlgili Haberler

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]

Etkinlikler
14 Mart 2024
AHMET ŞAFAK İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Turkuaz İsem Akademi tarafından düzenlenen etkinlikte Ahmet Şafak, imza gününe yoğun ilgi gösteren sevenleriyle bol bol sohbet etti. Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya […]

Basında Kartal
10 Mart 2024
Kartal’da Toplu Açılış Törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel’de Katıldı

Kartal Belediyesi’nin en önemli yatırımlarından olan Mustafa Necati Kız Öğrenci Yurdu, Mustafa Necati Destek Eğitim Kursu ve Venüs Gezegen Kafe’nin açılışı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımı ile gerçekleştirildi. Açılışta konuşan CHP Genel Başkanı, “Bugün buraya hem bir borcu ödemek üzere, hem bir davete icabet etmek üzere, hem de bir teşekkür etmek üzere […]

Belediye
04 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Hürriyet Mahallesi Gezegen Kafe Sosyal Tesisi açıldı

Kartal Belediyesi, kısa sürede gerçekleştirdiği çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle ilçeye değer katmaya, Kartal’ı modern ve yaşanabilir bir geleceğe taşımaya devam ediyor. Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal tesisleşme atılımının adımları arasında yer alan Hürriyet Mahallesi Uranüs Gezegen Kafe’nin açılışı, düzenlenen törenle ve komşu buluşmasıyla gerçekleştirildi. Başkan Gökhan Yüksel, ilçedeki 11’inci sosyal tesisin açılışının yapılmasının […]