SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Bu Yıl Bozcaada’ya Gitmeniz için Nedenler

Yayınlanma:
ABONE OL

Bozcaada’da adeta bir rüya gibi tatil yapabilirsiniz. Özel koyları, plajları, üzüm bağları ve daha birçok farklı özelliği bu bölgenin öne çıkmasını sağlıyor. Bozcaada’ya adım attığınız andan itibaren huzuru hissetmeye başlayabilirsiniz. Adanın çarşısının ufak ama araç trafiğine kapalı olması kendinizi klasik tatil bölgelerinin kaosundan uzak hissetmenizi sağlıyor.

Sanatın Her Hali

Seramik sanatçıları, ressamlar, şairler ve daha pek çok farklı sanatçı Bozcaada’da yaşıyor ve adanın gelişimine büyük bir katkı sağlıyor. Tatil için bu bölgeyi tercih ettiğiniz zaman farklı sanat dallarını yakından incelemeyebilme ve deneyimleyebilme imkanına sahip olabilirsiniz.

Sörf Okulları

Yeni açılan Mercedes-Benz Kite Lounge sayesinde eğitim alabilirsiniz. Hedefi dünya çapında sporcular yetiştirebilmek olan sörf okulunda üç günlük bir eğitim aldıktan sonra ilk sörf denemenizi gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz. Rüzgarın hızına göre kiteboard aktiviteleri de yapabileceğiniz Bozcaada okullarında keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Polente Deniz Feneri

Türkiye’de gün batımı denildiği zaman akla ilk olarak Bozcaada ve Gökçeada geliyor. Günbatımı için gitmeniz gereken bölge ise kesinlikle Polente Deniz Feneri oluyor. Bu özel deniz feneri önünde güneşi batırmak adaya gelmeniz için en önemli nedenler birisi olarak görülüyor.

Lezzetli Kurabiyeler

Bozcaada’nın kurabiyeleri bir hayli ünlüdür. Adaya gelenler mutlaka bu kurabiyelerden tadarlar. Ada turu sırasında yemek ya da adadan dönerken eve götürebilmek için aldığınız kurabiyelerin tadını asla unutmayabilirsiniz. Özellikle adadaki ünlü fırın olan Çiçek Fırın’dan bu kurabiyeleri edinebilirsiniz.

Sokaklar

Bozcaada sokakları rengarenk yapısıyla dikkat çekiyor. Bu bölgede gezinirken bir an olsun sıkılmaz ve her bir adımınızda kendinizi başka bir yerde gibi hissedebilirsiniz. Çiçek kokularının etrafı sardığı Arnavut kaldırımlı sokaklarda yürüyüş yaparken kendinizi zaman tünelinde yolculuk yapıyor gibi hissedebilirsiniz. Günün yorgunluğunu en iyi şekilde unutabileceğiniz bu sokaklarda yeni hatıralar oluşturabilirsiniz.

Bozcaada’ya gitmek ve keyifli bir tatil deneyimi elde etmek istiyorsanız İstanbul araç kiralama hizmetlerinden de destek alabilirsiniz. İhtiyacınız olabilecek türden bir aracı kiralayarak tatil rotanızı oluşturmaya başlayabilirsiniz. Bozcaada seyahatinizi en konforlu şekilde yaparak bütün bir yılın yorgunluğunu ve stresini üzerinizden atabilirsiniz.

İlgili Haberler

Genel
01 Mayıs 2024
Dolandırıcıların Hedefinde Teknik Servis Aramaları

Son zamanlarda, teknoloji ürünlerinin fiyatlarının artmasıyla birlikte tüketiciler, ellerindeki cihazları onararak veya güncelleyerek kullanmaya yöneliyorlar. Ancak, bu durum teknik servis aramalarını da arttırıyor ve dolandırıcıların yeni bir hedefi haline geliyor. Eskiden dolandırıcılar, telefon veya basılı ilanlar aracılığıyla tüketicileri kandırırlardı. Ancak, internetin gelişmesiyle birlikte bu taktikler daha da sofistike bir hal aldı ve vatandaşlar artık doğrudan […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde QUA Granite Gücü!

Üstün desen ve renk teknolojisiyle doğanın tüm canlılığını mekanlara taşıyan, Türkiye’nin en büyük teknik granit üreticisi QUA Granite, her zevke ve ihtiyaca hitap eden geniş ürün yelpazesinde yer alan teknik granit serileri ile kentsel dönüşüm projelerine QUA imzası atmaya devam ediyor. Adımlarını hızlandırarak, her geçen gün daha büyük hedeflere ulaşma çabasını sürdüren QUA Granite, doğallık […]