SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Temmuz Ayında Doğanlar İçin Hediye Önerileri

Yayınlanma:
ABONE OL

Temmuz ayı sıcak ve güzel bir aydır. Bu ay içerisinde yapılabilecek o kadar çok eğlenceli aktiviteler var ki bunların arasında en güzeli, temmuz ayında doğanların doğum günlerini kutlamaktır. Hayatınızda temmuz ayında doğan özel biri varsa, harika doğum günü hediyeleri hakkında ilham almak için doğru yerdesiniz. Farklı aylarda doğan insanlar farklı özellikler ve farklı tercihlere sahiptir. Bu sebeple her ay için doğru hediyeyi seçmek zor olabilir. Bu yazımızda temmuz ayı içerisinde doğanlar için hediye önerilerini sıraladık.

Burçlara Göre Kolye Seçimi

Satın alacağınız yengeç ya da aslan burçlu kolye ile sevdiğiniz insanın hayatına ışıltı katabilirsiniz. Modaya uygun ve özel bir anlama sahip olan bu kolyeyi çok seveceksiniz.

Ay Şeklinde Romantik Gece Lambası

Bu ay içerisinde doğanların yönetici gezegenleri ay olduğu için ona dolunay şeklinde bir gece lambası hediye edebilirsiniz. Her akşam, gece lambasını kullanmaya başladığı zaman akına siz geleceksiniz ve hep sizi hatırlayacak. Duygusal özellikleri ile bilinen temmuz ayında doğanlar için bu hediye çok anlamlı olabilir.

İsme Özel Günlük

Yengeç burçları duygusal ve romantik özellikleri ile bilinir. Hediye alacağınız kişi duygulara önem verip yazı yazmaktan hoşlanan bir özelliğe sahip ise bu hediye onun için çok anlamlı olacaktır. İsme özel yaptıracağınız bu hediyeyi bir ömür saklayabilir.

Fotoğraf Albümü

Geçmişten bugüne kadar olan bütün anılarınızı bir albümde toplamak, karşınızdaki insanı ne kadar önemsediğinizi gösterir. Onun için hazırladığınız bu albüm sayesinde geçmişe gidip anılarınızı tazeleme fırsatı yaratabilirsiniz.

Çikolata Kaplı Çiçekler

Çikolata ile kaplanmış çiçekler muhteşem bir görüntü sunarak, doğru hediyeyi seçmenize yardımcı olur. Özel olarak tasarlanmış bu çiçeklerin arasına bırakacağınız duygusal bir not kağıdı sayesinde karşınızdaki insana ne kadar değer verdiğinizi gösterebilirsiniz.

Nevçarşı avm aracılığıyla sevdiklerinize hediye seçebilmek için https://nevcarsiuskudar.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]

Etkinlikler
14 Mart 2024
AHMET ŞAFAK İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BULUŞTU

Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Turkuaz İsem Akademi tarafından düzenlenen etkinlikte Ahmet Şafak, imza gününe yoğun ilgi gösteren sevenleriyle bol bol sohbet etti. Sanatçı ve Yazar Ahmet Şafak, son iki romanı Araf Oteli ve Mefkure için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya […]

Basında Kartal
10 Mart 2024
Kartal’da Toplu Açılış Törenine CHP Genel Başkanı Özgür Özel’de Katıldı

Kartal Belediyesi’nin en önemli yatırımlarından olan Mustafa Necati Kız Öğrenci Yurdu, Mustafa Necati Destek Eğitim Kursu ve Venüs Gezegen Kafe’nin açılışı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımı ile gerçekleştirildi. Açılışta konuşan CHP Genel Başkanı, “Bugün buraya hem bir borcu ödemek üzere, hem bir davete icabet etmek üzere, hem de bir teşekkür etmek üzere […]