SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Sektörün Yeni Gözdesi aZall Dekorasyonun Yönünü Değiştiriyor!

Yayınlanma:
ABONE OL

Sanal ticaret sektörü ve bu sektörün katılımcıları her geçen gün artıyor. Banyomalzemelerinden süpermarket ürünlerine kadar pek çok ürünün satışını yapan aZall da sektörün yeni gözdelerinden.

aZall: E-ticarette Bir Misyoner

Sayısız ürünü uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz bu platformda farklı pek çok reyon bulunmaktadır. Sporculara özel spor malzemeleri de hamilelere ve bebeklere özel kıyafetler de aZall’da mevcuttur. aZall, tamamen yaşam kalitenizi yükseltmeye yönelik ürün seçimi yapmakta. Bu bağlamda satışını yaptığı ürünleri özenle seçmekte ve bu seçiminde ürünlerin yaşamlarınızdaki rollerini dikkate almaktadır.

Misyon olarak yenilikçiliği hedef edinen platformun hedefi daha ileriye gitmek. Bu sebeple kendini geliştirmeye ve yenilemeye durmaksızın devam ettiğini görebiliyoruz. An itibariyle Türkiyenin 81 ilinde de aktif olarak hizmet sunuyor. Ancak misyonu dolayısıyla şirket başta Avrupa’ya, ardından da dünyaya açılmayı hedeflediğini duyurdu. Bu uğurda müşteriyle kesintisiz ve devamlı iletişim kurmakta ve sorunlara var gücüyle çözüm üretme peşindedir.

Gündelik Yaşamda aZall’ın Eli

Aktif bir e-ticaret platformu olan aZall’ın belli bir alanda özellikte ön plana çıktığı görülmektedir. Bu alan, kendi bünyesinde sunduğu ev & yaşam kategorisidir. Sınırsız sayıda ürünün yer aldığı bu kategoriye her geçen gün yeni ürünler ilave ediliyor. Bunun sebebinin, günlük yaşantımızda ihtiyaç duyduğumuz ürünlerin de aynı şekilde artmasının olduğunu söylüyor aZall yöneticileri. Kısacası aZall, ürün çetelesini müşterilerinin ihtiyaç listesine uygun olarak çıkarıyor.

Genel itibariyle evin mutfak ve bu gibi sık vakit geçirdiğimiz bölümlerinde çok fazla ürüne ihtiyaç duyuyoruz. Bunun için mutfak veev gereçleribaşlıklı kategorilerde işlevli ürünler sunuyor site. Bunun yanında bahçelerde kullanılmak üzere malzeme ve gerçekler de mevcut bulunmaktadır.

Ancak aZall’ın özellikle dekorasyon ünitesinde yoğun ilgi gördüğü söylenebilir. Dekorasyon & aydınlatmaadlı kategoride sunduğu ürünler oldukça çeşitli. Hatta alışveriş yapmaya teşvik edecek cinsten olduğunu söyleyebiliyoruz. Yalnız aydınlatmalar ve dekoratif tablolar değil, hediyelik eşya ve stickerlar da yer almaktadır bu kategoride. Ürünleri aracılığıyla sunduğu dekorasyon fikirleri ile aZall, adeta dekorasyonda yeni bir çağ açmayı hedefliyor.

Bu ve bu gibi ürünlerle aZall’ın ulaşmayı istediği çok açık bir hedef var. Yaşamınızın ve evinizde geçirdiğiniz vaktin kalitesini olabildiğince artırmak!

İlgili Haberler

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde QUA Granite Gücü!

Üstün desen ve renk teknolojisiyle doğanın tüm canlılığını mekanlara taşıyan, Türkiye’nin en büyük teknik granit üreticisi QUA Granite, her zevke ve ihtiyaca hitap eden geniş ürün yelpazesinde yer alan teknik granit serileri ile kentsel dönüşüm projelerine QUA imzası atmaya devam ediyor. Adımlarını hızlandırarak, her geçen gün daha büyük hedeflere ulaşma çabasını sürdüren QUA Granite, doğallık […]

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]