SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu, Kartal’da çarpıcı açıklamalar yaptı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Rifat Serdaroğlu’nun Genel Başkanlığını yaptığı Doğru Parti Genel Merkez Yönetimi, Kartal İlçe Temsilcileri Kartal’da muhtarlar ve yerel basın mensuplarıyla kahvaltılı bir programda bir araya geldi.

Doğru Parti Genel Başkanı Serdaroğlu ve heyeti, demokratların kalesi gibi bilinen aynı zamanda partinin pilot ilçesi konumunda görülen Kartal İlçe Başkanlığı’nın da açılışını yaptı.

Doğru Parti Ekonomiden sorumlu Başkan yardımcılarından Gazeteci-yazar Meriç Köyatası da partisinin karma ekonomi sistemini getireceğini, devletin ve özel sektörün eşit haklarla üretim sağlayacaklarını hatırlatarak, öğretmen ve sağlıkçılar başta olmak üzere maaşlarda oldukça büyük iyileştirmeler getireceklerini ifade etti.

Toplantıya Genel Başkan Rıfat Serdaroğlu yardımcıları Avam Apaydın, Prof. Dr. Haluk Günuğur, Mehmet Yaşar Ahi, Meriç Köyatası, Genel Sekreter Tevfik Sipahi, Basın Danışmanı Ümit Turpçu, Yüksek Haysiyet Divan Başkanı Ömer Işık Ece, Genel Merkez Teşkilat Başkan yardımcısı Faik Akyol, Parti Kurucuları Sedat Özkan, Hasan Okan Okumuş ve Adnan Dikicioğlu ile Muhtarlar da katıldılar.

Doğru Parti Kartal İlçe Başkanlığı’nın açılış kurdelesini kesen Serdaroğlu; “Kartal, örnek bir çalışmaya imza atıyor. Muhtarlarımız ile bir araya geldik. İlçe Başkanımız Gülay Şakar ve ekibi muhtarlar ile ilgili bir rapor hazırlamışlar. Raporu dikkatle inceleyeceğim. Muhtarlarımızın da başta özlük hakları olmak üzere birçok konuda desteğe ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Sorunlarının çözümü noktasında bizler de elimizden gelen katkıyı sunacağız” dedi.



İlçe Başkanı Gülay Şakar: “Kartal’ın ve Muhtarların Sorunlarını Rapor ettik

Program, Kartal İlçe Başkanı Gülay Şakar’ın konuşması ile başladı. Şakar; “Daha önce yaptığımız toplantıda genel başkanımız ile sizleri bir araya getireceğimizi söylemiştik. Size doğruları ve gerçekleri anlatacağına emin olabilirsiniz. Kartal’ın sorunlarını dinlemek için muhtarlarımızın hepsini ziyaret ettik. Sağ olsunlar. Hepsi ile birçok konuyu değerlendirdik. Fakat öğrendik ki; onların özlük hakları ile ilgili ciddi problemleri varmış. Bunlarla ilgili bir rapor hazırladık. Bu raporumuzu partimize sunduk. Bu anlamda muhtarlarımıza destek olacağımızı ben de buradan ifade ediyorum” dedi.



Serdaroğlu: “55 İlde Örgütlenmemiz Tamam”

Genel Başkan Serdaroğlu, parti teşkilatlanması ile ilgili ise; “55 ilde örgütlenmemizi tamamladık. İnşallah İstanbul’da da en kısa zamanda il kongremizi yapacağız. Ondan sonra da büyük kongremizi yapıp gerçek oy oranımızı o zaman göreceğiz” dedi.  

Babacan ve Davutoğlu önce kendi dönemlerinin hesabını versinler!

Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu, hükümeti, Ali Babacan’ı ve Davutoğlu’nu ağır bir dille eleştirdi. Serdaroğlu; “Ne Osmanlı Devleti’ndeki 36 Padişahımız ne bundan önceki 11 cumhurbaşkanımız ve başbakanlarından hiç biri için yabancı bir ülke parlamentosu “bunun Türkiye dışındaki mal varlığı” var diye, araştırma komisyonu kurulmasını kabul etmedi. Babacan, şimdi parti kurdu. Ekonomiden bahsediyor. Türkiye’nin faiz, borç sarmalına girmesine neden olan isimlerden biridir. Telekom’u özelleştiren Babacan’dır.  

Serdaroğlu: “Cami Gençlik Kolu Ne Demek?”

Diyanet’in kadrosu 200 bin kişi. Kaçak Kuran kurslarında çocuklarımız Taliban militanı gibi eğitiliyor. Diyanet İşleri’nin başkan yardımcısı açıklama yaptı; “Biz cami gençlik kolları kuracağız. Bin 500 camide hazırlıklarımızı tamamladık. Bunu 45 bin camiye çıkaracağız” dedi. Ne demek cami gençlik kolları? Bana biri bunu anlatabilir mi? Bu kadroları da yarı yarıya düşüreceğiz. Biz inançlı insanlarız. Ancak aklı ve bilimi kullanıyoruz. Ben aklımı sahtekâr, cübbeli insanlara verecek kadar aptal değilim.

Serdaroğlu: “Cumhurbaşkanının Akıl Sağlığı Yerinde Değil!”

Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu, konuşmasını ağır bir dille devam ettirdi. Serdaroğlu, Cumhurbaşkanının akıl sağlığının yerinde olmadığını, Bahçeli’nin ise demans olduğunu iddia etti.

Sağlık kökenli değilim ancak kısa dönem sağlık bakanlığı yaptım

Serdaroğlu şöyle konuştu: “Maalesef Türkiye’de ülkenin gerçeklerinden kopmuş bir cumhurbaşkanı var. O başka bir dünyada yaşıyor.  Ruh sağlığının, akıl sağlığının yerinde olduğuna inanmıyorum ben. Sağlık kökenli değilim ancak kısa dönem sağlık bakanlığı yaptım. O kadar çok doktor arkadaşım var. Bana biri “bunun akıl ve ruh sağlığı yerinde” diyecek olanı bulamadım.  Hastalık herkesin başına gelebilir. Gelişmiş ülkelerde her sene, sağlık kurulları devlet başkanlarını sağlık taramasından geçiriyor.  Devlet Bahçeli zaten demans olmuş durumda. Zaten konuşmalarını kendisi yazmıyor. Camdan okuyor. Onu da yanlış okuyor. En son kebapçıları terörist ilan etti. Bu sıkıntıyı ancak demokratikleşince aşarız”

Serdaroğlu: “İstanbul Valisi Hesap Verecek!”

İstanbul’da çok ciddi hukuk aksaklıkları var.  İstanbul Valisi hakkında yarın suç duyurusunda bulunacağız. Vali devletin valisi olmak zorunda. Vali iktidarın valisi olamaz. Bunlar, AK Parti’nin il başkanı gibi çalışıyor. Mahkeme kararları uygulanmıyor. Adalar’da TÜGVA Vakfı’na kiralanan iskeleden bahseden Serdaroğlu; “İstanbul’un valisi o hesabı verecek” dedi.  Serdaroğlu şöyle devam etti; “Çünkü orası devletin malı. İstanbullunun malı.  Türkiye’deki bütün valileri takip ediyoruz. Maaşını milletten toplanan vergilerden alan bürokratların tamamı hesap verecek” dedi.



Toplantının ardından Doğru Parti Kartal İlçe Başkanlığı’nın açılışı yapıldı.

İlgili Haberler

Genel
17 Mart 2024
30’lu Yumurta ve 5 Litre Ayçiçek Yağı Fiyatları Düştü! Çılgın İndirim Kaçmaz

Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden Migros’ta 30’lu yumurta ve 5 litre ayçiçek yağı fiyatlarına indirim geldi. Migros’un sadece 2 gün sürecek bu kampanyası kaçmaz. Migros Market kampanyaları ile tüketicilerin dikkatini çekmeye hesaplı fiyatları ile de Uğrak yeri olmaya devam ediyor. Ramazan ayının başından bu yana peş peşe indirim kampanyaları ile gündeme gelen ünlü marketler zincirinde […]

Genel
17 Mart 2024
Emeklilik Yolunda Büyük Fırsat: Primsiz Emeklilik İmkanı

Türkiye’de erken emeklilik hayali Kuran Milyonlarca kişi var. Bazı özel durumu olanlar için SGK tarafından primsiz emeklilik fırsatı sunuluyor. Peki kimler primsiz emekli olabilir? Erken emeklilik, SSK ve bağ-kur fark etmez çalışma hayatının içinde olan her birey için çok önemli. Daha erken yaşta emekli olmak isteyen vatandaşlar Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından belirlenen koşulları ve yeni […]

Genel
17 Mart 2024
İstanbul’da Trajik Kaza: Kuryenin Ailesi Adalet Peşinde

İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden motokuriyenin Ailesi Adalet istiyor. İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen ve bir motokuryenin hayatını kaybettiği kaza sonrası aile adalet arayışına girdi. Otomobil sürücüsünün serbest bırakılmasına tepki gösteren aile, adalet çağrısında bulundu. KAZA ANI VE SONRASINDA YAŞANANLAR Beşiktaş’ta, motokurye Anıl Abdullah Gül’ün (27) yaşamını yitirdiği kaza, Çırağan Caddesi’nde 9 Mart […]

Genel
17 Mart 2024
Zonguldak’ta Ruhsatsız İşletilen Maden Ocaklarına Operasyon: 3 Ocağa Kapatma

Zonguldak ilinde yürütülen denetimler sonucunda, ruhsatsız işletildiği tespit edilen 3 maden ocağı kapatıldı. JANDARMA EKİPLERİNİN TESPİTİYLE OCAKLAR KAPATILDI Zonguldak Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Kilimli ilçesinde yaptığı denetimlerde, üç maden ocağının ruhsatsız işletildiği ortaya çıktı. Yapılan incelemeler sonucunda ocaklar, gerekli yasal işlemlerin ardından kapatma kararı alındı. OCAKLARDA ELE GEÇİRİLEN MALZEMELER ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ’NE […]