SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

İzmir Psikolog ve Psikoterapi Alanında Uzman Kadrosu ile Norapsikoloji Kliniği

Yayınlanma:
ABONE OL

Psikologlar, insanların çeşitli zorlukların üstesinden gelmelerine yardımcı olmak için psikolojik terapi sağlayan ruh sağlığı uzmanlarıdır. Daha önce hiç psikoloğa gitmediyseniz ne bekleyeceğinizi bilemeyebilirsiniz. Nasıl randevu alacağınız ve bir psikoloğu görmenin neleri kapsayacağı hakkında bilgi sahibi olamayabilirsiniz.

Alanında uzman ekibi ile Nora Psikoloji, sizlere her türlü bilgiyi sağlayacaktır. İzmir psikolojik danışmanlık hizmeti ile alanında sayılı uzmanların yer aldığı Nora Psikoloji kliniği: Online Terapi ve Online Psikolog hizmetleri ile sizlere evinizin konforunda hizmet veriyor.

Neden bir psikoloğa görüneyim?

Psikoloğa gitmeniz için birçok neden var. Örneğin, kaygı, depresyon, stresli yaşam olayları veya başka herhangi bir zihinsel sağlık sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Neler olduğunu bile bilmiyor olabilirsiniz veya hayatınızın daha zor hale geldiğini hissedebilirsiniz. Bir psikolog, zihinsel sağlığınızın ayrıntılı bir değerlendirmesini yapmak ve sizin için neler olup bittiğini belirlemek üzere eğitilmiştir. 

Yardım arama nedeniniz ne olursa olsun, bağlantı kurabileceğiniz ve güvenebileceğiniz bir psikolog bulmak önemlidir. Size yardımcı olacak birini bulmadan önce birkaçıyla tanışmanız gerekebilir. Psikologlar farklı alanlarda uzmanlaşmıştır, bu nedenle bir başkasının ihtiyaçlarınızı daha iyi karşılayabileceğini düşünürlerse sizi başka bir uzmana yönlendirebilir.

Norapsikoloji Kliniği, Duygu Odaklı Çift Terapisi, EMDR Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi Hizmetlerinin yanında:

  • Takıntılardan Kurtulmak
  • Panik Atak Tedavisi
  • Anksiyete Bozuluğu
  • Sosyal Fobi
  • Öfke Kontrolü Tedavisi

Konularında da destek olmaya devam ediyor. Tek yapmanız gereken İzmir Psikolog arayışınız için telefon etmek.

Nasıl randevu alabilirim?

Norapsikoloji.com internet sitesi iletişim bölümünden randevu alabilirsiniz. Randevunuza gittiğinizde ön görüşme ile sorunlarınızı konuşacak ve norapsikoloji bünyesinde hizmet veren ilgili uzmana yönlendirileceksiniz.

Psikoloğa görünmek nasıl bir şey?

Herhangi bir psikoloğu ilk ziyaret ettiğinizde, sizinle her zaman gizlilik hakkında konuşmalılar, bu sizin mahremiyet hakkınızdır ve temelde, onlarla paylaştığınız her şeyin ikiniz arasında özel kalacağı anlamına gelir.

Bir psikoloğun yapacağı bir sonraki şey, size hayatınızda neler olup bittiğine dair bir dizi soru sorarak ve ayrıca geçmişiniz, aile hayatınız ve kişisel geçmişiniz hakkında ayrıntılar sorarak zihinsel sağlığınızın bir değerlendirmesini tamamlamaktır. 

Değerlendirme, psikoloğunuzun sizi neyin rahatsız ettiğini ve daha da önemlisi size nasıl yardım edeceğini anlamasına yardımcı olacağı için önemli bir ilk adımdır. Sizinle, onları ne sıklıkta ve ne kadar süreyle ziyaret etmenizi önerdikleri de dahil olmak üzere, devam etmek için bir plan tartışacaklar.

Normalde, belirli bir süre boyunca onları haftada bir veya iki haftada bir ziyaret etmenizi tavsiye ederler. Tedavinizin süresi, neye ihtiyacınız olduğuna bağlı olarak birkaç haftadan birkaç aya kadar değişebilir. Bir randevu genellikle yaklaşık 50 dakika sürer, ancak bazen daha uzun sürebilir.

Klinik ortamda görüşmek istemiyorsanız, Norapsikoloji kliniğinin, online psikolog hizmeti ile, Online terapi alabilirsiniz. Bu isteğinizi psikoloğunuza bildirmeniz ve gerekli değerlendirmeyi beraber yapmanız daha sağlıklı olabilir.

Psikologlar Tam Olarak Ne Yaparlar?

Psikologlar çok çeşitli insanlara yardım eder ve danışanın birçok sorunun üstesinden gelmesini sağlayabilirler. Bazı insanlar uzun süredir depresif, kızgın veya endişeli hissettikleri için bir psikologla konuşabilirler. Veya hayatlarını veya fiziksel sağlıklarını etkileyen kronik bir durum için yardım isteyebilirler. Bazıları, yeni bir işin getirdiği stresten dolayı bunalmış hissedebilir veya bir aile üyesinin ölümünün yasını tutuyor olabilir.

Psikologlar, insanların stresli durumlarla başa çıkmayı, bağımlılıkların üstesinden gelmeyi, kronik hastalıklarını yönetmeyi ve bir durumu teşhis etmeye veya bir kişinin nasıl düşündüğü, hissettiği ve davrandığı hakkında daha fazla bilgi vermeye yardımcı olabilecek testler ve değerlendirmeler almalarına yardımcı olabilir. Bu testler entelektüel becerileri, bilişsel güçlü ve zayıf yönleri, mesleki yetenek ve tercihi, kişilik özelliklerini ve nöropsikolojik işleyişi değerlendirebilir.

Herhangi bir duygusal veya bilişsel sorununuz olduğunu düşünüyorsanız, alanında en iyilerden olan ve İzmir’de psikolojik danışmanlık hizmeti veren Norapsikoloji kliniği ile iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Haberler

Sağlık
04 Mayıs 2024
Bakan Işıkhan X’ten açıkladı! 81 ilaç daha SGK geri ödeme listesine alındı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ilk hesabından yaptığı açıklama ile 81 ilacın daha SGK geri ödeme listesine alındığını duyurdu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Az önce sosyal medya hesabından biri açıklama yaparak SGK geri ödeme listesine alınan ilaçların güncellendiğini bildirdi. SGK tarafından yapılan yeni düzenleme ile birlikte 79’u yerli olmak üzere […]

Sağlık
16 Nisan 2024
Yeni Bulaşıcı “Kırmızı Göz” Hastalığı Alarmı: Vaka Sayısı 7 Bin 500’ü Aştı

Uganda Sağlık Bakanlığı, ülke genelinde hızla yayılan ve özellikle kalabalık alanlarda etkili olan “kırmızı göz” hastalığı konusunda uyarıda bulundu. Uganda’da bulaşıcı olan ve son derece hızlı yayılan kırmızı göz hastalığının önü alınamıyor. Ülkede şu ana kadar tespit edilen vaka sayısı ise 7 Bin 500’ü aştı. Yeni bulaşıcı hastalık özellikle hapishane, okul ve sağlık merkezleri gibi […]

Sağlık
07 Nisan 2024
Bayramda kilo almamak için öneriler

Ramazan bayramına kısa süre kala, bayramda kilo almamak için dikkat edilmesi gerekenleri sizler için derledik. Bayramlar, genellikle aile ziyaretleri, özel yemekler ve tatlılarla dolu olduğundan, bu dönemlerde kilo kontrolü zorlaşabilir. Bayramda kilo almamak için dikkat edilmesi gereken bazı noktalar şunlardır: PORSİYON KONTROLÜ Küçük Porsiyonlarla Başlayın: Büyük tabaklar yerine küçük tabaklar kullanın ve yemeklerde porsiyon kontrolü […]

Ekonomi
05 Nisan 2024
Enflasyon; memur ve emekliyi yoksullaştırırken, sosyal dejenerasyonu yol açıyor

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Mart ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre mart ayında enflasyon %3.16, yıllık %68.50 artış gösterdi. Bağımsız akademisyenlerin oluşturduğu Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) ise martta enflasyonu aylık yüzde 5,68, yıllık yüzde 124,63 olarak açıkladı. Maaşlara İyileştirme Yapılması Zorunlu. TÜİK’in açıkladığı enflasyon rakamlarını değerlendiren Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı Necip Taşkın, enflasyonun memur […]