SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Mutluluk Çubuğu Nedir Ve Mutluluk Çubuğu Ameliyatı

Yayınlanma:
ABONE OL

Cinsel birleşme esnasında sertleşme sorunu yaşamak pek çok erkeğin kabusu. Farklı nedenlerden ötürü ortaya çıkan bu durum için birçok erkek çözüm arayışına giriyor. Ancak buldukları çözümler ne yazık ki onlara istedikleri sonucu tam olarak veremiyor. Bunu bilenler ise mutluluk çubuğu nedir sorusuna cevap aramaya başlayarak konu ile alakalı en iyi çözümleri elde etmeyi başarıyorlar.

 Mutluluk Çubuğu Kesin Çözüm Mü?

 Enjeksiyon tedavisi, bu sorun için kullanılan haplar, vakum cihazları gibi tedavilerden istenilen cevapların alınmadığı durumlarda mutluluk çubuğu operasyonu gerçekleştirilebilmektedir. Pek çok erkek bu operasyonun da kalıcı bir çözüm olmayacağı düşüncesine sahip olsa da gerçekte yapılan araştırmalar ile de görülebileceği üzere doğru şekilde yapılacak operasyon ile beraber istenilen başarılı sonuçlar oldukça rahat bir şekilde elde edilebilmektedir. Böylece mutluluk çubuğu nedir sorusu en iyi şekilde cevaplanmış olacaktır.

 Erkeklerin mutluluk çubuğu nedir konusunda yaptıkları araştırmalar esnasında ilk olarak araştırdıkları konulardan bir tanesi bu operasyon sonrasında mutluluk çubuğunun dışarıdan belli olup olmadığı oluyor. Bu konuda önemli olan şey, operasyon esnasında kullanılacak protezdir. Sert plastik materyallerden hazırlanacak olan protezler, penisin içerisinde bükülme ve köşe oluşturabilmesinden dolayı ilerleyen zamanlarda rahatsızlığa ya da bükülme yerlerinden kırılmaya neden olabiliyor.

 Bununla beraber katı bir yapıya sahip olmasından dolayı sert plastikten hazırlanmış olan mutluluk çubuğu, dışarıdan bakılması halinde doğal olmayan bir görüntünün oluşmasına neden olur. Dolayısıyla yanlış model mutluluk çubuğu seçilmesi sonrasında protez dışarıdan ne yazık ki belli olacaktır.

 Mutluluk Çubuğu Operasyonu Nasıl Yapılır?

 Gerçekleştirilecek olan operasyon öncesinde kişi için doğru cerrahi yaklaşımın yapılabilmesi adına hastanın öyküsü önemlidir. Mutluluk çubuğu operasyonu genel anestezi altında gerçekleştirilmektedir. Penil protez, karnın alt tarafında, skrotumda ve penisin üzerinde yapılacak olan küçük kesi aracılığı ile gerçekleştirilmektedir.

 Küçük bir cerrahi kesi ile penisin birleştiği yer ya da testi torbasından penis ile birleştiği sınırın altından karın dokusu ile ortak yer açılmaktadır. Operasyon esnasında hiçbir şekilde doku çıkartılmamakta ve kan kaybı son derece az olmaktadır. Genel olarak mutluluk çubuğu operasyonu sonrasında hasta hemen taburcu edilir. Ancak doktor tarafından yapılacak incelemeler sonucunda gerekli görüldüğü durumda 1 gece hastanede kalabilmektedir.

 Mutluluk Çubuğu Operasyonu Sonrası Cinsel Yaşam

 3 parçalı penil protez operasyonu geçirecek olan erkeklerin doktor kontrolünde geçireceği 6 ila 8 hafta sonrasında gerekli onayı da almaları durumunda hiçbir sorun olmadan cinsel ilişkiye girebileceği belirtilmektedir. Mutluluk çubuğu takılmasından sonra cinsel performans ya da boşalma konusunda herhangi bir olumsuz fark meydana gelmeyecektir. Dolayısıyla erkekler mutluluk çubuğu nedir konusunda en iyi cevabı almış olacaktır.

İlgili Haberler

Sağlık
16 Nisan 2024
Yeni Bulaşıcı “Kırmızı Göz” Hastalığı Alarmı: Vaka Sayısı 7 Bin 500’ü Aştı

Uganda Sağlık Bakanlığı, ülke genelinde hızla yayılan ve özellikle kalabalık alanlarda etkili olan “kırmızı göz” hastalığı konusunda uyarıda bulundu. Uganda’da bulaşıcı olan ve son derece hızlı yayılan kırmızı göz hastalığının önü alınamıyor. Ülkede şu ana kadar tespit edilen vaka sayısı ise 7 Bin 500’ü aştı. Yeni bulaşıcı hastalık özellikle hapishane, okul ve sağlık merkezleri gibi […]

Sağlık
07 Nisan 2024
Bayramda kilo almamak için öneriler

Ramazan bayramına kısa süre kala, bayramda kilo almamak için dikkat edilmesi gerekenleri sizler için derledik. Bayramlar, genellikle aile ziyaretleri, özel yemekler ve tatlılarla dolu olduğundan, bu dönemlerde kilo kontrolü zorlaşabilir. Bayramda kilo almamak için dikkat edilmesi gereken bazı noktalar şunlardır: PORSİYON KONTROLÜ Küçük Porsiyonlarla Başlayın: Büyük tabaklar yerine küçük tabaklar kullanın ve yemeklerde porsiyon kontrolü […]

Ekonomi
05 Nisan 2024
Enflasyon; memur ve emekliyi yoksullaştırırken, sosyal dejenerasyonu yol açıyor

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Mart ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre mart ayında enflasyon %3.16, yıllık %68.50 artış gösterdi. Bağımsız akademisyenlerin oluşturduğu Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) ise martta enflasyonu aylık yüzde 5,68, yıllık yüzde 124,63 olarak açıkladı. Maaşlara İyileştirme Yapılması Zorunlu. TÜİK’in açıkladığı enflasyon rakamlarını değerlendiren Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı Necip Taşkın, enflasyonun memur […]

Sağlık
30 Mart 2024
Bahar depresyonuna dikkat!

Bahar aylarının gelmesiyle beraber bahar depresyonu da gündemde. Peki bahar depresyonu nedir? Bahar depresyonu, bahar aylarında yaşanan, kişinin ruh halinde ve enerji seviyelerinde düşüşle karakterize edilen bir durumdur. Genel olarak depresyon terimi, genellikle sonbahar ve kış aylarında daha yaygın olan mevsimsel duygudurum bozukluklarına (Seasonal Affective Disorder, SAD) atıfta bulunsa da, bazı insanlar bahar ve yaz […]