SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Hosting Hizmeti Neleri Kapsar?

Yayınlanma:
ABONE OL
Hosting Hizmeti Neleri Kapsar?

İnternet sitelerinin kullanıcılar tarafından erişilebilir olması için barınma ihtiyacının karşılanması gerekiyor. Bu barınma ihtiyacının karşılanması noktasında devreye giren de hosting hizmetidir. Günümüzde bu hizmeti sunan çok sayıda farklı firma ile karşılaşmak mümkün olsa da firmaların tamamının aynı kalitede hosting hizmeti sunduğundan da söz edemeyiz. İşte bu nedenle web sitelerin hangi hosting hizmetinden faydalanacağı konusunda seçimlerin büyük bir titizlikle gerçekleştirilmesi gerekiyor.

Kuşkusuz hosting hizmeti almak isteyenlerin dikkat etmesi gereken öncelikli husus güvenilirliktir. Zira internet sitelerine erişimin kesintiye uğramaması ve 7 / 24 kullanıcılar tarafından erişilebilir olması gerekiyor. Bunu sağlayabilecek kalitede bir hizmet sunan firmaların tercih edilmesi durumunda en azından bu alanda bu sorun yaşanmayacaktır. Ancak firma seçiminde kriterlerin sadece bundan ibaret olmaması gerektiğini de belirtelim.

Artık ticari dünyada rekabetin nabzının internette atıyor olması, e ticaret siteleri başta olmak kaydıyla tüm web sitelerin en güçlü hosting paketlerine yönelmesini de beraberinde getirdi. En güçlü hosting paketleri ya da en ucuz ve sınırsız hosting hizmeti dendiğinde ise akıllara gelen ilk platform Limonhost.net oluyor! Peki, neden LimonHost tarafından sunulan hosting paketleri bu denli büyük bir ilgi görüyor? Konuyu sizler için araştırdık.

Otomatik Kurulum Servisleri İle Kurulumu Dert Etmeyin!

Öncelikle son derece hızlı, kolay ve güvenilir bir hosting ihtiyacı noktasında beklentileri fazlasıyla karşılayan bir hizmet sunulduğunu görmek mümkün olabiliyor. Yüksek performanslı bir alt yapıya sahip hosting paketleri arasında çoklu web sitesi desteği sunanları da görmek mümkün olabiliyor. Hangi paketi tercih ederseniz edin otomatik kurulum servisleri ile birlikte geliyor olması da göz ardı edilemeyecek kadar önemli bir kolaylık sunuyor. Bununla birlikte WordPress, Joomla, Magento, Drupal, Opencart ve Prestashop gibi en çok tercih edilen barınma uygulamaları arasından rahatlıkla seçim yapılabiliyor. Bu arada otomatik kurulum için ekstra bir ücret talebinde bulunulmadığını da bilmeyenler için aktaralım. Tüm otomatik kurulum servisleri ücretsiz eklentiler ve kurulum da bir o kadar hızlı bir şekilde tamamlanabiliyor.

Backup ile Ücretsiz Yedekleme Şansı!

LimonHost tarafından sunulan hosting hizmeti çerçevesinde ücretsiz bir şekilde otomatik yedekleme şansının da olduğunu belirtelim. İşletmeler için önemli olan tüm veriler Backup hizmeti sayesinde koruma alına alınıyor. Yedekleme sayesinde olası sıkıntılı durumlar karşısında verilere yeniden erişim mümkün olabiliyor ve problemin kolaylıkla ortadan kaldırılmasının kapıları da aralanmış oluyor. Üstelik son yedekleme tarihinden itibaren web sitesinde yapılan tüm önemli değişimlerin korunuyor olması da önemlidir. Özellikle son yıllarda web sitelere yapılan siber saldırıların yoğunluğu dikkate alındığında yedeklemenin ne kadar önemli olduğunu anlamak da zor olmayacaktır.

Domain ve SSL İçin Ücret Ödemeyin!

Bu arada domain ücreti şirketler ya da şahıslar için önemli bir ek maliyete dönüşüyor. LimonHost hosting hizmetinden faydalanılması durumunda domain için ek ücret ödenmesi de gerekmiyor. Ücretsiz domain eşliğinde bu hizmetten faydalanmak kuşkusuz herkes için önemli bir avantajdır. Aynı zamanda SSL sertifikasının da ücretsiz olduğunu belirtmeliyiz. Web sitenin güvenliği açısından son derece önemli olan SSL sertifikası için de ek bir bütçe ayırmanız gerekmiyor. Web sitesine gayet güvenli bir trafik akışı sağlamak için ücretsiz SSL sertifikası avantajından faydalanabilirsiniz ve bu avantaj da firmanın tüm paket seçeneklerinde mevcut.

Yüksek Performanstan Ödün Vermeyin!

Elbette hosting hizmetlerinde nelerin önemli olduğundan söz ederken performans konusunu da göz ardı etmemek gerekir. Firmanın tüm paketlerinde yüksek hızlı ALL Flash SSD disk üniteleri kullanılıyor. Böylelikle yüksek performans beklentisinin de fazlasıyla karşılanması mümkün hale geliyor. Tier 3 veri merkezinden gücünü alan sunucular sayesinde bu performanstan faydalanmak da mümkün hale geliyor. Profesyonel teknik ekipler tarafından 7 / 24 destek sağlanıyor olması da önem taşıyor.

Sıklıkla merak edilen unsurlardan biri de tüm bu avantajların WordPress alt yapılı siteler için geçerli olup olmadığıdır. Elbette bu web siteler için de sıraladığımız tüm hususlar geçerli ve dolayısıyla avantajlarla dolu bir hosting dünyasına geçiş yapmak için önünüzde hiçbir engel yok!

Hosting Değişimi Yapmak İsteyenlere Büyük Kolaylık!

Daha önce farklı bir firmadan hosting hizmeti almış olabilirsiniz. Ancak avantajlarla dolu olan LimonHost hosting hizmetine geçiş yapmak istiyorsunuz. İşte bu durumda da size büyük bir kolaylık sunuluyor ve yeni hosting hizmeti alanların web siteleri hiçbir ücret talep edilmeden taşınıyor. Bu işlemi gerçekleştiren de firmanın deneyimli olan uzman ekipleridir. Web sitenin taşınması sırasında bir erişin kesintisi olup olmadığı da merak edilebilir. Elbette herhangi bir kesinti yaşanmıyor. Kesintisiz bir şekilde ve tamamen ücretsiz olarak web sitenin taşınması için paket seçenekleri arasından seçim yapmak yeterli oluyor. Eğer siz de ucuz wordpress hosting avantajı sayesinde çok daha hızlı ve güvenilir bir hosting hizmetine geçiş yapmak isterseniz Limonhost.net adresine uğrayarak paketleri incelemeye başlayın. Uygun fiyattan faydalanmak ve yüksek oranlarda indirim fırsatlarından istifade etmek işte bu kadar kolay!

İlgili Haberler

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Sürecinde QUA Granite Gücü!

Üstün desen ve renk teknolojisiyle doğanın tüm canlılığını mekanlara taşıyan, Türkiye’nin en büyük teknik granit üreticisi QUA Granite, her zevke ve ihtiyaca hitap eden geniş ürün yelpazesinde yer alan teknik granit serileri ile kentsel dönüşüm projelerine QUA imzası atmaya devam ediyor. Adımlarını hızlandırarak, her geçen gün daha büyük hedeflere ulaşma çabasını sürdüren QUA Granite, doğallık […]

Basında Kartal
18 Mart 2024
Kartal Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri mahallelerde

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Uğur Mumcu ve Soğanlık Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliklerle başladı. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gölge Oyunu, Orta Oyunu, yarışma ve semazen gösterisi gerçekleştirilen etkinliklere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının da yer aldığı etkinliklere küçükler kadar büyükler de […]