SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Tuzla’da atık yağ dolandırıcılarına baskın

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul Tuzla’da kiraladıkları depoda, işlemden geçirdikleri atık yağları çeşitli markaların etiketini kullanarak satan iki şahıs, düzenlenen operasyonda yakalandı.

İstanbul Tuzla’da kiraladıkları depoda, işlemden geçirdikleri atık yağları çeşitli markaların etiketini kullanarak satan iki şahıs, düzenlenen operasyonda yakalandı. Depoda yapılan aramada 2’si boş, 4’ü dolu toplam 6 adet bin litrelik plastik tank içerisinde 4 ton atık yağ ile çeşitli malzemeler ele geçirildi.

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, Aydınlı ve Şifa Mahallelerinde depo kiralayan bazı şahısların, topladıkları atık yağları işlemden geçirerek çeşitli markaların etiketi ile satış yaptıkları belirlendi. Emniyet görevlileri olayla ilgili kapsamlı bir çalışma başlattı. Araştırma ve incelemeler sonucunda, depoların adresleri tespit edilerek gerçekleştirilen operasyonda, İ.A. (23) ve O.A. (27) isimli şahıslar yakalandı.

Şahısların kullandıkları depolarda yapılan aramalarda ise 2 adet boş, 4 adet dolu toplam 6 adet bin litrelik plastik tank içerisinde 4 ton atık yağ, bin 909 adet çeşitli marka ibareli boş yağ tenekesi ve bidon, 3 adet bir litrelik bidon içerisinde 3 litre atık yağ, 2 adet 20 litrelik bidon içerisinde 40 litre atık yağ, bir adet 197 litre yağ dolu varil, bir adet atık yağları arıtma ve dolum yapma makinesi, çeşitli firmalara ait olan çok sayıda barkot numarası ve etiket, bir adet yağ bidonlarının ağız kısmını kapatmaya yarayan aparat, bir adet silikon ve etiket yapıştırmada kullanılan makine, bir adet yağ arıtma ve dolum yapmada kullanılan makine olmak üzere toplam 4 ton 240 litre atık yağ ele geçirildi.

Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı. Şahıslar, tahkikat işlemlerinin ardından adli makamlarca serbest bırakıldı.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Admin See Full Bio

Basında Kartal
22 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel’den 23 Nisan Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 104’üncü yılını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk ve coşkusunu yaşıyoruz. Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan […]